Strumfi de iul-aug 2007 (127)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Si pentru ca tot sunt eu la program de slabit, uite cum ma ajuta Deny: DENY la aparate

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

brazuk-mi place despre fii'ta! nu numai ca are grija silueta, da' vad ca si reviste cu greutate citeste!

"nu e gaz cum e guvidu'
nici petrol cum e stavridu'"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui brazuca25

oanamada e adorabila cu codite Catinca! Imi place ca te lasa sa ii prinzi parul in atatea feluri. Mai ales asta mi se pare foarte tare!

Dana distractie placuta in weekend! Nu mi-am ales rochia, am fost si am probat una numai ca sa imi dea motivatie sa slabesc. Cred ca astept sa o iau cu 2-3 saptamani inainte sa reusesc sa mai scap de sunci. Sunt convinsa ca Deny o sa ma eclipseze dar nu pot decat sa fiu mandra de ea. Imi si inchipui ce show o sa fie pentru ea, ca si ea e mare dansatoare, mai ales de muzica po****ra. Apropos am vizionat filmuletul Dariei si e foarte haios si interesant stilul de dans.

Multumim...mai nou isi alege singura ce clame si ce elastice sa-i pun in par si a creat o pasiune pentru bentite (bine, asta era mai veche, dar a revenit!)...si culmea, le alege sa se potriveasca cu hainele...apropo de fite la haine...a devenit foarte selectiva...are cateva bluze pe care nu le vrea deloc si mai nou vrea mereu in rochie! Pe "soarele" asta de afara...numai de rochii nu-mi arde mie...
Auzi, apropo de nunta...in ce o imbraci pe printesa....???Si pe tine? ce rochie? Ai fost la targul de nunti? Am impresia ca este acum unul ...
Ghinetz...pe noi ne-a stresat iremediabil...o sa incep sa-l urasc pe baiatul asta Smiley...desi tare imi placea inainte...da macar ma bucur ca nu e copilu' meu singurul ahtiat dupa melodia aia...care sincer, nu ma da afara din papuci!

Oana siCati mica (1 an si 5 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI POZE NOI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:

Si pentru ca tot sunt eu la program de slabit, uite cum ma ajuta Deny: DENY la aparate

Ce frumusete de fata ai sa iti traiasca, e dulcica foc.
Bafta la slabit. Si eu sunt in lupta cu kg numai ca ele cam castiga

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Carla felicitari pentru fetita!

Mama mia ce fete frumoase am vazut eu pe aici!!! Care mai de care cu codite, cu fundite, preocupate de silueta si tot asa. Adevarate domnisoare!
Si niste baieteiiiiii, mmmmmm. Deliciosi (ca sa zic asa)!

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Oanamada, imi place tare mult bulinuta ta. Pare cu un an mai mare. Poate si din cauza coditelor la care poftesc de nu mai pot. Eu ma mai consolam cu parul Alexiei dar de jumatate de an nu-mi mai da voie sa-mi exercit talentul la impletit si codite.

Corina
, e finuta rau Deni. Si cu greutatile, ea tot delicata ea.

Dana, acu' am vazut noile poze. Sunteti superfamilie. S-o tineti tot asa. Daria e o frumusete rara.

Ghinetz, ma simt cu asa fete cum te simti tu cu asa baieti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinutzaa

Carla felicitari pentru fetita!

Mama mia ce fete frumoase am vazut eu pe aici!!! Care mai de care cu codite, cu fundite, preocupate de silueta si tot asa. Adevarate domnisoare!
Si niste baieteiiiiii, mmmmmm. Deliciosi (ca sa zic asa)!

Un pici pe nume Tudor

Lasa ca si Tudor e un frumos si jumatate si mai are si mamica talentata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cafera

Lasa ca si Tudor e un frumos si jumatate si mai are si mamica talentata.

Mamica de printese

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:

Asta mi se pare cea mai tare http://picasaweb.google.com/denisamik/1anSi6Luni#5301854256232866002
E buna de printat si de tinut aproape!

Caferuta

Oana siCati mica (1 an si 5 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI POZE NOI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

am vazut si eu, intr-un tarziu , poze de alinutza talentata, posesoare de tudor frumusel, si ochioasa daria de ddanagh. mai ce copii frumosi avem in comunitate......

"goliciunea inconjura satul, da' foamea da de-a dreptu'!"

Mergi la inceput