Strumfi de iul-aug 2007 (127)
Raspunsuri - Pagina 17
cafera spune:
Carla, ma bucur ca sunteti bine si fetite toate. Acu asteptam poze cu burtica.
Nico, ma bucur ca te citesc. Poate scrii mai des.
Si la noi ningeeeeeeeee si Ilinca doarmeeeeeeeeee.![]()
oanamada spune:
Carla....super!!!!! Felicitari!

Caferuta....eu tot trag nadejde ca fi-mea a luat culoarea de par de la ta-su ...sa ia macar un singur lucru de la mine (poarul care creste repede si des) ca in rest...nu are nimic de la mine
...am fost doar "mama purtatoare"![]()
Pozele cu soarele:
http://ro.fotoalbum.eu/oananicolau/a216989
Poze noi cu maimutica Catinca:
http://ro.fotoalbum.eu/oananicolau/a213059
Oana si
Cati mica (1 an si 5 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
ghinetz spune:
Saluty!
Desi zi ploioasa, mi-ati inseninat-o voi, cu pozele voastre. Si nu ma refer numai la valen cu mandrele ei in costume de baie si cu soarele in plete. (cu riscul sa ma repet spun: Sarah ma termina cu frumusetea ei!!!! Eu musai o iau de nora! Dixit! Desi, admirand-o, o si vedeam pe vreun afis propusa pentru vreun Oscar; s-o mai uita ea atunci la mucosii mei?)
Am mai vazut soare in ochii Dariei, cand dansa. (si am vazut si o Dana frumoasa, tanara si blonda - nu stiu de ce eu mi te inchipuiam bruneta, poate gandindu-ma la Daria).
Am vazut doua fete cucuiete si mandre foc: Alexia si Ilinca. Mai caferuto, tu-ti mai incapi in piele cu asa comori?
Am vazut iubire mareeee la Razvan si Elena. 
Si am vazut - cu ochii mintii, deocamdata - o burtica roz. La Carla
Astept in continuare poze noi cu Andrei. Si mai vreau poze cu Elisa.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ddanagh spune:
Mai v-ati gasit cand sa puneti toate poze noi. Sunt f pe fuga, fac bagajul ca intr-o juma de ora plecam la niste prieteni. Vin sa ma iau si stam acolo si in weekend. Dar tot le-am vazut asa pe fuga. ![]()
Valen asa mi-au trezit niste amintiri pozele voastre. Am si eu cateva poze cu mine si sora-mea cand cred ca aveam aceeasi varsta cu Sarah si Ines, 2cu 4 ani. Diferentza de doar un cap inaltime aveam si noi. S-au facut fete mari.
Xerxe imi place mult de Razvan cum te pupa. Daria nu-i pupacioasa deloc. Rar ne dragaleste. Te cred si eu ca te inmoaie total cand iti ia fatza in maini si zice mama. Minunata imagine.
Cafera draga, dar ai niste fete superbe. Ma tot uit la Alexia si se vede ca-i fetitza, e de-o varsta cu nepotu meu. Pai Bogdan numai karate, fantome si jocuri cu bataie are in cap. ![]()
Carla felicitari pentru fetitza. Sa fie sanatoasa si lafel de desteapta ca Sabi.
Fug sa mai strang.
PS Multumesc din suflet pentru aprecierile aduse DAriei. Sunt tare mandra de ea, ca voi toate de puii vostri ![]()
Brazuca ti-ai ales rochia, dar pt Deni te-ai gandit???? Imi pare rau sa-ti zic dar cred ca vei fi putin eclipsata de fii-ta
, asa se intampla daca faci fete frumoase. 
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
brazuca25 spune:
carla felicitari pentru 

Bine ca nu s-a mai razgandit!
nma 
As vrea si eu putina ninsoare in Bucuresti ca data trecuta Deny era foarte bolnavioara si nu am scos-o deloc afara!
mychy eu o inscriu pe fiica-mea in clubul Stinky desi e urat pentru o domnisoara ca ea.
Da' prefera sa stea cu kk la fund 2 ore decat sa o schimb. Cum vede ca umblu la sertarul cu pampers incepe cu niu-niu si gata dispare si se ascunde in debara la pantofi.
Daca acum face asa, cum sa ma astept sa ceara la olita!?
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin
ghinetz spune:
Oana, am tot vrut sa-ti zic ca si Victor al meu e mare fan Smiley si "Banii" (sau cum s-o fi chemand melodia?). Desi va ziceam ca ne tine mai mult in "mama, uite", "mama, aaaa" e de jale cand aude melodia; spune foarte clar "banii, banii", exact pe melodie. (bine, in varianta originala e "banii zboara"). Daca ii ceri insa sa zica asa...nici vorba. Pe muzica merge mai bine, cred. Oricum, am scapat de gallina turuleca.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ghinetz Astept in continuare poze noi cu Andrei. Si mai vreau poze cu Elisa. |
promit ca ma mobilizez si ii fac. de la sarbatori nu i-am mai facut niciuna. mama denaturata!
"nu e gaz cum e guvidu'
nici petrol cum e stavridu'"
brazuca25 spune:
oanamada e adorabila cu codite Catinca! Imi place ca te lasa sa ii prinzi parul in atatea feluri. Mai ales asta mi se pare foarte tare!
Dana distractie placuta in weekend! Nu mi-am ales rochia, am fost si am probat una numai ca sa imi dea motivatie sa slabesc.
Cred ca astept sa o iau cu 2-3 saptamani inainte sa reusesc sa mai scap de sunci. Sunt convinsa ca Deny o sa ma eclipseze dar nu pot decat sa fiu mandra de ea. Imi si inchipui ce show o sa fie pentru ea, ca si ea e mare dansatoare, mai ales de muzica po****ra.
Apropos am vizionat filmuletul Dariei si e foarte haios si interesant stilul de dans. ![]()
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin
stefania_97 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV Fetita !!! Carla, s.21 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
URA!!! Felicitari

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
oanamada spune:
Ehhhh, gata am vazut si eu poze frumoase rau!
Ochi albastri ca cerul la Mihnea (mai, da de unde a luat el ochii aia?
)
Un Razvan simpatic foc si foarte ocupat cu "actiunile" din parc![]()
Filip Gabriel care ii arata dintii lui tati...super poza!!!!
Dariuta si mamica ei frumoasa...adevarul e ca si eu ma gandeam la tine ca fiind bruneta si nu blonda
...iar dansul, de nota 10!
Pe Raducu frumuselul si lipciosul (imi place poza cu voi doi pe canapea!) si mamica lui cu burtica frumusica!
Elisa ...e fenomenala...am ras de nu ma mai opream!!!!
E absolut molipsitoare!
Valen sunteti buni de pus in reclame si reviste...frumoasi toti si vi se potriveste si ambientul!!!![]()
Caferuta...chiar mamica de printese esti....sunt frumoase si delicate amandoua si chochete....![]()

Foarte frumos...mai vreau..Jadi, ceva poze noi?
Oana si
Cati mica (1 an si 5 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI POZE NOI,

s.21 si mama