*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (207)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Cine nu-i gata, il iau cu lopata Supa cu galusti, friptura la cuptor, orez cu smantana si spanac cu usturoi pt bebe GATAAAAA!
Vladutz acum s-a trezit, de la 2
Am uitat sa-i zic Mihutei la ce serial ma uit : Grey's anatomy Stiu ca-i vechi dar eu n-am vazut decat cateva episoade si alea din an in pasti ....acum, alta viata sa le vezi la rand asa...azi noapte am dormit repede..de la 2 la 7 Dar ce sa-i faci, arta cere sacrificii

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Salutare si de la noi.
LA MULTI ANI, Luny si Miradi.
Luny, ti-am vazut si eu pozele si sa stii ca vin la tine si iti dau eu motive de intristare ...Ce e cu fatza aia trista langa tort???
Ce iti veni? Ce ai cu varsta asta? Eu am facut 30 de ani in 2007. Si nu am nici un of...pai la 40 sau al 50 ce faci, fata draga? Pai mamica ta, care a fost o scumpa si ti-a pregatit numai bunatati frumoase, cum se simte cand te vede asa???? Te-ai gandit ca implicit o faci sa se simta incredibil de batrana fara sa fie cazul?
VARSTA PE CARE O AI E CEA PE CARE O SIMTI TU!!! DA? Eu te astept sa aud ca ti-ai revenit in simtiri. In plus esti si f frumoasa...si silfida...pai eu la cei 31 de ani si 3 luni si cu 10 kg de dat jos ar trebui ce sa fac? Sa ma fac emo? Sau randunicile care au si mai multi ani/kg?
Si eu sunt de obicei aia de face poze/filmeaza ... si eu nu prea apar ca la mine nimeni nu se gandeste...Daca ar fi dupa altii multe scapa nepozate sau filmate, cum s-a intamplat si cu bunatatile facute de mamica ta...
Asa am patit eu de Craciun cand am imbracat-o pe Maria in Craciunitza (in costumasul facut de mine) si am facut altora poze cu ea langa brad..numai ca la noi nu s-a gandit nimeni.. asa ca eu am o sg poza cu ea Craciunita langa bradul uscat deja, facuta pe 2 ianuarie si facuta cu telefonul ca nu mai avea camera baterii
Pangasius tu l-ai gasit congelat? Ca eu l-am luat proaspat din Cora.
Mimo, care e serialul ala ca mor de curiozitate. Hai sa-ti spun ce urmaresc eu cu soatza: Grey's Anatomy, pe HBO - Dinastia Tudorilor, si abia astept urmatoarea serie si Spune-mi ca ma iubesti, la asta ma uitam mai mult eu dar s-a terminat...si ceva mai putin....ar fi Californication si True Blood care abia a inceput dar pare dragutzel...
Raluca, sa stii ca tu chiar arati super tinerica...avea dreptate sa-ti ceara carnetul de student Eu inca ii fac baie zilnic Mariei. Imi place sa ii pastrez obisnuinta ca stiu ca o relaxeaza (apa relaxeaza musculatura)....si ea stie ca urmeaza papa si apoi somnic...Cica la varsta asta le place mult rutina..le inspira sigurantza. Eu ii dau biscuiti Nestle, P'tit Bicuit, pt peste 10 luni.
Claudia, eu stiam ca deducerea e mai bine sa fie la parintele cu salariul mai mare, fiindca asta inseamna ca te scutesc de taxe pe un procent din salariu..si firesc ..cu cat salariul e mai mare cu atat procentul scutit e mai mare...nu? Ori eu am inteles aiurea? O sa ma interesez...daca nu uit...
Gudinde, eu sunt SIGURA ca tu chiar ai talent! E limpede ca atat vreme cat o faci cu mare usurinta cand o faci de placere..e un talent..Probabil ca intamplarea aceea din copilarie ti-a cauzat inhibitzia...Imi dau si eu cu parerea...poate nu am dreptate...
Clau si Simo, asa devreme se inscriu copii la scoala? Din februarie?
Lyvy, Ariel, cum va mai simtiti? Maria, nu stiu ec sa-ti spun ed scurgerea aia. Mergi la medic. Eu am av asa ceva si apoi s-a facut rosu dar era la mijlocul ciclului si asta a fost cand am ramas gravida cu fi-mea.
Zoze, da-mi si mie reteta aia de peste pane la teflon, ca eu nu am stiut sa fac. Eu am facut ieri dar am pus si ulei si i-am dat din mijloc si taaaree i-a placut...Tu stii altfel?
Stela, eu i-am dat sfecla doar in suc din mai multe: mere, pere, morcov, gutuie...Eu nu l-am diluat niciodata dar nici nu i-am dat mult...cam juma de pahar O fi periculos?

Si fiindca v-am vazut vorbind de alte tari: imi amintesc ca atunci cand am fost noi la Venetia, si am lasat masina intr-o parcare supraetajata si ne-au zis sa lasam cheile in masina sa o mute daca e cazul am facut ochii cat cepele... Apoi ne-am uitat si am vazut ca toate masinile erau la fel..cu cheile in contact...Hai sa incercam asta la noi in Ro...

Si in final urez concentrare maxima doctoritelor noastre care au de invatat ca toate ne dorim sa ne stim pe maini bune daca trebuie sa venim la doctor. Norocul e el saracu' f bun la unele examene dar cand e vorba de asa ceva eu vreau sa stiu ca visati cartea...ca altfel o sa ma alergati cu seringa in mana pe holuri

Naty, am o sugestie..Ia deconecteaza tu netul acolo unde te duci sa inveti....sa nu te mai tenteze si ofera-ti aceasta delicioasa placere doar seara, ca recompensa dupa ce ai rupt cartea...

Hai sa-ti zic o chestie faina de tot ce m-a invatat o foarte buna prietena, colega la facultate. Ea invata mereu....era brici...eu..ca mai toti studentii..."lasa tu pe maine tot ce nu faci azi"...
Si mai mereu la examene trageam in ultima clipa...mai iesea ba bine..ba mai rau...Eeee cand se apropia licenta ea m-a invatat ceva ce mi-a fost f de folos. Pe vremea aceea licenta nu se dadea la particulara..asa ca eu am dat la Academia de Politie...
Eram moarta de frica! Si ea m-a invatat asa: sa impart tooooate paginile ce le aveam de invatat pentru cate zile mai erau pana la examen si niciodata sa nu ma culc pana nu le citesc (eu am avut cateva luni bune inainte) in asa fel incat am ajuns sa am nr de 50 de pag la civil, 50 la penal si sa pot sa si trec macar inca o data prin toata materia si sa o si recapitulez de inca vreo 2 ori (tot asa cu nr de pagini fix zilnic!)pana la final.
Stii ce super a fost??!! Exact ce ziceai tu de morcovul insurubat!!!
Daca la inceput o mai lasam mai moale..pe ce trecea timpul stiam ca daca nu fac "norma" e groasa...asa ca ajunsesem disperata...Toata ziua nu faceam decat asta...mancam, mergeam la baie, si invatam..Se ruga mama de mine sa ies macar 10 min afara...Cu 3 zile inainet de examen am vrut sa ma retrag...plangeam in hohote...de frica...numai ca am auzit ca as pierde banii, 3 mil, dati ca taxa...asa ca m-am dus...
La examen...la civil..am iesit afara plangand..ca nu facusem decat 4 subiecte din 5 (bine ca le facusem pe cele ce le stiam cel mai bine). Auzisem ca daca nu faci un subiect..nu conteaza ce ai mai scris..te pica fara discutii...La ultimul..m-a mancat undeva sa raspund cuiva la o intrebare si m-a obligat supraveghetorul sa predau lucrarea...Ma bufnea plansul cand sa dau lucrarea dar m-am abtinut de teama ca ala de la catedra o sa-mi anuleze tot...La penal, dupa 2 zile, nu m-am uitat satanga..nu dreapta... de frica...numai cu nasul in foaie am stat si am scris ca disperata 11 pagini. Eu mi-as fi dat cam 8 si ceva..cand am vazut punctajul...

Peste vreo 10 zile luuuuungi de tooott m-am dus sa vad rezultatele. Nu am avut curaj...L-am trimis pe viitorul sot sa se duca. Prietena am fortzat-o sa stea langa mine..Se uita la sot...eu stateam cu spatele..nici atat nu indrazneam de la distanta sa ma uit la panou..O intreb: "Ce face?" Ea "Se cruceste" ......
Luasem 7 la civil..nu picasem ...si 10 la penal......Cred ca i-am impresionat pe aia cu atatea pagini...

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

In sfarsit,mi-a adormit si mie Sam!daca ieri numai la 3 a adormit,azi m-a chinuit pana acum..ce o avea???nu pot sa-mi dau seama!
Am facut invitatiile pt Ziua lui Barosanel!e tare comica si draguta!am facut-o eu la calculici!

Cata,e singura oala ce o am cu ebonita!am primit-o cadou...
Cris,nasol cu finutza!cat despre fina mare,te inteleg perfect ca am si eu 2 fine tare destepte!care ma intreaba o mie si una de lucruri si cand le zic ce si cum,imi rapund ca :de fapt,nu e bine asa!asa ca,ma lipsesc sa le mai zic ceva,chiar daca ma intreaba......
Oana,abia astept sa vad ce praji o sa mestresti!
am vazut menta proaspata si la selgros si metro,Simo-Mimo
Cuscra,ce de peripetii ai mai avut cu masina!
de cand am inceput sa conduc ,la inceput nu mergeam prin centru,adica incercam sa nu am de ce sa merg singura cu masina in centru!asta pana a tb sa merg la Zarnesti,cam 45 de km:am traversat tot orasul!si de atunci,nu ma mai tem de nimic!
Ursulica abia astept sa vii sa scri

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Gata, am reparat net-ul! Ieri n-am mai intrat ca au lucrat la retea si nu mi-a dat prin cap sa-i dau restart ca sa mearga si la mine!
Bubitele au trecut, bb e mai vioi, cu mancarea nu prea exagereaza dar nici eu nu insist, poate atat ii tb lui. De fapt dim avem pb, poate pt ca suge peste noapte si are burtica plina, la pranz si seara e mai cooperant. Cred ca cel mai mult manca pe la 7-8 luni, portiile erau net mai mari ca acum si cel putin ficatelul era preferatul lui. Acum nici BV cu mar nu mai vrea. Dim fructe goale sau iaurt simplu, la pranz leg in div combinatii cu carne, ficat, peste sau ou dupa cum e randul, iar seara cereale- avem vreo 5 feluri si le alternam, ca zice dr ca tb musai 2 portii/zi. De unde 2, ca noi nu punem in biberon si alta masa nu intra in burtica lui. Mai mancam intre mese fructe uneori, mai ales portocala pe care e bataie, ne fura din mana daca o vede,in rest pere, banana, ce poate manca sg, ca nu-i plac mixate, dar doar asa, de pofta, cateva guri.
Sper sa se regleze cand creste, eu nu vreau sa fie gras, doar sa manance ce tb, cat ii tb lui si sa fie OK cu sanatatea. Dupa Antonia care are 18kg/125cm la aproape 9 ani si care a fost tot timpul micuta nu-mi fac griji pt bb, el macar e aproape de norma.
Tuchi, nu stiu de unde am luat rubeola, poate de la Antonia de la sc, ca nu stiu daca sunt toti copiii vaccinati, ea este, poate de la sp. Eu nu am cum sa evit contactul cu copiii ca nu are cine sa-mi ia fata de la sc, acum am facut niste aranjamente mai cu sotul, mai soferul de la firma, dar nu poate fi o sol. permanenta. Asta e sit cu doi copii la dif mare de varsta, Mimo cred ca stie mai bine, ca la ea e si mai mult.
Luny, eu stau in dir.opusa, bl.peste drum de MR. Bricolage, ajung la Mall in 5 min, dureaza mai mult pregatirea lui bb. Cu prima ocazie, cu placere stau cu amandoi piticii la masinute si tu cumperi cat vrei. Eu mai astept poate revin la vechile dimensiuni, apoi sparg pusculita…si pana la ziua mea mai e, asa ca nu pup cadouri…
Mimo, ssshht, nu le zice ma adevarul, poate-I mai pacalesc putin, mai spera si ei!
Naty, noi pangasius luam numai proaspat, de ce zici tu de congelat! E dublu la pręt, dar bun, salaul e mai sec, depinde cu ce-l combini si am mai avut surprise cu oase in el, ca si la pastrav.
Pt Stela, noi combinam cu morcov, dovlecei, broccoli, orez, praz si porumb in combinatii si proportii variabile, dupa inspiratie. Am facut si simplu cu lamaie si i-a placut, ca el ar manca lamaie cu paine!
Cam atat cu povestile despre noi, ma duc sa verific temele.
Pupam toate randunicile si asteptam mai multa agitatie maine.
Catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca 02.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Cata, magazinul este aproape gata

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Acum fug la mama mea si intru diseara sa va arat pozici si sa va povestesc de noi. Nu mai termin cu magazinul si cu examenele astea.
Va pup dulce!!!

tiker
Mami de ursulet si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

asa e cand nu mai scrii...te uita lume....of...poate din toata crengutza asta ma ajuta si pe mine cineva

pentru tine mi-as da si viatza....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Nelia,nu e asa cum zici!dar daca nu stiu cum sa te ajut,daca nu ma pricep,ce sa fac???imi pare rau de mami ta

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

va pup, nu v-am uitat, dar pregatesc petrecerea de 1 an a lui Mihnea, lui ii ies toti dintii deodata, n-avea niciunul, acum are topti incisivii spre iesire si doua maselute, n-am mai dormit cum trebuie de nu mai tin minte bine. va pup inca o data, intru maine dimineata sa citesc din urma, acum fug acasa. tot la treaba...

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
Poze noi cu bebe

www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
[b]Bebe,mami si alti copii
(adik POZE)
[blue][b]CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ursuleato FELICITARI!!! Sarcina usoara!!!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput