*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (207)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Cand sa scriu si eu a venit o prietena pe la mine, si am trimis-o pana jos sa-mi ia ceva, vine in 2 minute. Promit ca revin diseara ca am si eu multe de zis

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Ursule, gata magazinul??

Mimo, ieri am fost si eu pt prima data la Mega Image-ul din cartier si mi-a placut de ei!
M-am enervat rau pentru ca acum multe luni am vrut sa ma duc cu Seb in carut si n-am putut intra pentru ca intrarea e imprejmuita de stalpi grosi pusi la distante mici printre care nu incape carutul...tarziu am aflat ca rostul lor e sa nu plece oamenii cu cosurile de cumparaturi....

Am stat atunci juma' de ora ca proasta in fata magazinului si nu intelegeam care era miscarea....
Oare nu v-am mai povestit??

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mimo si stela, m-am prapadit de ras!!! sunteti tari!!! deci, eu tin carnetul in sertar din 2000, e pe numele vechi, astept sa expire sa fac altul, ca sa-l mai tin 10 ani in sertar....EU NU VOI CONDUCE!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Who cares what the question is? Chocolate is the answer!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Hello, randunici!
Intru pe fuga cat doarme maimutica!
M-am distrat cu aventurile soferitelor Steluta si Mimo, pe care le si cu aceasta ocazie, m-am intristat tare de tot cand am subinteles de la Ramo, ce s-a intamplat cu puiutl cumnatei , imi pare tare rau...
Vreau sa spun Valentinei si lui Matei, felicitari lui Bursucel de Gecko pentru dintosi, Naty spor la invatat, Tuchi, insanatosire grabnica si toata randunimea.
Luny, ca m-ai strigat (stiam eu ca nu ma uitati ). Situatia finutei e asa si asa. Dupa ce a stat la Craiova 2 saptamani pe antibiotic injectabil (de nu mai avea bietul copil vene) si cu manuta imobilizata, au venit la Bucuresti dupa ce i-a externat. Aici, dupa alte radiografii (ca n-au vrut sa le dea radiografiile de la Craiova si-atunci au iradiat copilu' din nou ) le-au spus ca diagnosticul de la Craiova e corect, osteoartrita, dar ca mai trebuie antibiotic, fiindca infectia exista. Le-a internat pe fete de vineri pana luni, i-au facut analize micutei care au iesit bune, apoi le-au externat cu recomandarea sa-i dea augmentin pe gurita timp de 10 zile, sa renunte la imobilizare si sa revina peste 6 saptamani la control. Din ce le-a explicat medicul cartilagiul de la umarul stang e afectat, nu sunt probleme si la alte articulatii, dar e posibil sa ramana cu manuta stanga mai scurta si probabil si alte sechele pe care numai timpul le va dezvalui, of, of. Cam asta.
Insa mie nu-mi place cum se ocupa fina de bebe. Din cauza ca a suferit atat e mai plangacioasa micuta si ea isi pierde rabdarea. Are laptic in tzitzi, dar ii da bibe , zice ca nu se satura cu laptele ei, insa fiind atat de micuta oboseste repede si adoarme la san. Are si colicei micuta si se chirceste toata. Mi-e ciuda ca fina e incapatanata si daca i-am mai zis una-alta, pe-o ureche ii intra si pe alta-i iese. In fine, am lasat-o in pace, sa faca ce-o vrea!
I-am facut eu baita micutei, ca finei ii era teama, dar a plans tare mititica, de frica, cand am intors-o pe burtica, s-o spal pe spatic a tacut instantaneu. Cum am intors-o iar pe fata si mai ales la toaletare, iar a inceput sa planga. Imi dau seama ce noroc am eu cu Andreea, ca-i atat de cuminte.
Hai ca m-am intins destul.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

fete intru pe fuga....sunt speriata rau...daca puteti sa intrati la femina intim sa ma ajutati si pe mine...
va multu mult

pentru tine mi-as da si viatza....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Sa nu credeti ca m-am dat nasa exigenta sau cicalitoare, ca nu-mi sta in fire, sunt calma de obicei, insa mi-e miluta de bietul copil ca-l lasa sa planga asa, in loc sa-l puna la san si sa-l aline.
I-am zis sa-i puna un nasturel la buricut, cu plasture pentru bebei, ca-i buricutul herniat, asa mi-a spus si mie pediatra la Andreea, a zis ca nu vrea finu'... I-am zis sa nu-i mai dea Baby Drink ca nu-i face mare lucru si nici n-o hraneste ca lapticul, degeaba...
In fine...

Clau, Luny , cum va mai sunt noptile?
Sovi, Blankar, Clodute, ce va fac burticile?
Cuscra, bravo pentru asa rasfat!
Kya, cum merge jobul?

Ne-a mai iesit si noua sus un dintisor, vad ca si al doilea e pe cale sa iasa!

Hai ca fug langa piticuta mea, poate prind si eu o juma de ora de nani si ne "vedem" mai pe seara.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

He, he, Mimooo, mi-am luat azi din Carrefour menta proaspata si busuioc , cimbru mai am. Si am vazut si spanac baby, dar n-am luat...mi s-a parut mie ca e injectat La naiba, am devenit paranoia...nu mai iau mezeluri decar rar si citesc cu mare atentie peste tot...bine, in conditiile astea ar trebui sa nu mai iau nimic . Am luat un sweet potato pt. Stefu, sa vad cum i-l fac.
Deci am ras rau de tot cu aventurile tale, Mimo , alea cu condusul first time

Tuchi, sa vezi cum e cu biletele, noi avem pila . Sora mea are o prietena buna, fosta colega de liceu, si fata asta face rost de invitatii la teatrul de papusi moca. Si imi ia pt. mine si pt. sora mea. Si i-am zis de nenumarate ori ca le platim biletele, doar sa ne rezerve ea, dar cica nu vrea . Dar, daca te duci luni sa iei pt. we gasesti bilete, sau suni luni si iti rezervi.
Noi acum, cu tupeu, o intrebam in fiecare luni daca ne mai ia bilete, ne uitam pe net la program si ii zicem la ce spectacol vrem
Dar a luat nasu' ieri, ca vrea sa mearga si el cu ala mic si mai erau bilete pt. sambata.
Vlad e super incantat de spectacole, e atent, activ, imi place!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Ooo, cuscra
Imi pare rau de finuta mica...poate se face bine si nu mai are nimic...of...

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Cucu-bau!
Ma duc sa caut o reteta de prajitura cu fructe de padure, mi-am luat azi 2 pungi de fructe congelate

Naty invata, inteleg...dar restul?? Mimo freaca menta, asta stiu
Lianaaaaa, nu ne mai iubesti?

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput