Opriti timpul!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popescudora spune:

Cineva imi zicea odata de contractia si dilatarea timpului: cand traiesti intens o perioada, plina de evenimente, in momentul respectiv simti ca timpul zboara, dar in amintire ti se pare ca a durat foarte mult. Si o perioada de monotonie totala ti se para ca abia trece, ca timpul abia se misca, dar in amintire pare ca a trecut ca o clipita. Si chiar asa este. De cate ori nu v-ati intrebat cum de a trecut asa repede inca o saptamana, dar dintr-o saptamana de vacanta sa aveti zeci de amintiri?
E frustrant cum ne petrecem timpul asteptand...eu parca tot astept: sa vina weekendul, sa vina pastele, sa vina craciunul, sa vina ziua mea, asa faca asta mic 3 luni ca sa-si tina capul, sa faca 6 ca sa stea in fund, sa faca 1 an ca sa vorbeasca, sa vina ziua de salariu etc. Si peste cativa ani te uiti inapoi si constati cu stupare, oare cand a trecut tot timpul asta? Cand am ajuns deja aici?
In alta ordine de idei, eu zic ca e bine sa nu devenim prea melancolici sa nu cadem in depresie
Trebuie sa traim cat de intens putem, cat de multe momente frumoase putem (chiar toate nu se poate ca si cum ar fi ultima, e o utopie), sa adunam amintiri frumoase, si sa nu ne deprime inaintarea in varsta...ce, la 50 de ani ne ingropam in capot la cratita? Ne interzice cineva sa ne simtim bine? Eu am vazut in Brasov la un restaurant o nunta (sau poate aniversare) intre 2 "mosulici" la vreo 65 de ani care topaiau si se veseleau mai abitir ca astia tinerii...si ce frumos era sa te uiti la ei! Asa ca, sa-i dam bataie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Daaa Opriti-l sau dati-l inapoi!!!
In filmul The Curious Case of Benjamin Button-un domn pe nume Mr.Gateau care era orb din nastere,avea o ceasornicarie.Fiul lui plecase in razboi.Patru luni mai tarziu au primit o scrisoare (Mr.Gateau si sotia lui) de instiintare ca fiul lor a decedat in razboi si va fi trimis acasa in sicriu.Atunci Mr Gateau a proiectat un ceas.La inaugurarea acestuia,unu dintre oamenii adunati a observat ca ceasul merge in sens invers si atunci Mr Gateau a spus" Eu l-am facut asa,poate ca toti baietii in frunte cu fiul meu care au murit in razboi se vor intoarce inapoi"

As vrea sa dau timpul inapoi,sa ma duc din nou la scoala cu lectia neinvatata si cu inima batand de frica sa nu ma prinda profa.
Sa dau timpul inapoi sa simt din nou emotiile acelea de la prima ecografie,de la nasterea celui mic....Sa opresc timpul in loc...ziua de azi e perfecta!

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

ieri i-am zis sotului:vreau sa se opreasca timpul:eram toti la sanius.alergam prin zapada toti,ne bulgaream,ne tavaleam prin zapada,in ochii nostri era doar bucurie,nu goneam niciunde,nu vroiam sa se termine ziua de ieri,dar a trecut...a inceput saptamina cu goana la gradi,servici,....da'da' trebuie traita clipa!!!dar am impresia ca nu am timp sa traiesc,timpul fuge pe linga mine.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Wow, vreau si eu o bulgareala:) ce minunat trebuie sa fi fost..

Faceti poze multe, ce noroc avem noi cu aparatele digitale si video.
Mama nu prea isi aduce aminte f multe detalii din copilaria mea, doar ca era mereu pe fuga, noi mici la cresa si ea mereu intr-o agitatie si oboseala cumplita.. Pozele pot sa le numar pe dege cate avem noi fratii de mici.

Norocosi sunt generatia copiilor nostri cand vor creste, sa isi vada neumaratele poze si filmulete de cand erau bebei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

"Timpul se masoara dupa intensitatea sentimentelor care il strabat"

nu stiu cine a zis asta, dar a zis bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Odata cu inaintarea in varsta, pt cele care au si copii si soti si servici, asumarea atator responsabilitati obosesc atat fizic, cat si psihic.
Dupa parerea mea, este normal.
O cura cu vitamine ne-ar putea fortifica.

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

timpul trece din ce in ce mai repede pentru ca e normal asa.
tot ce traim se bazeaza pe experienta noastra de viata. o zi din viata, la 10 ani, e jumatate dintr-o zi din viata la 20. e o proportie a vietii care a trecut. cu cat viata e mai lunga, cu atat 1 ora e mai scurta.
de-aia sa le spui copiilor sa astepte 10 minute e un chin. pentru ca 10 minute pentru ei reprezinta muuuuult mai mult decat reprezinta pentru un adult.

in general timpul nu-si bate joc de noi. noi in schimb ce ne mai batem joc de el... (vorbesc de mine)

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexas spune:

Chiar asa cine il opreste ca prea repede mergefoarte repede trece timpul cand eram eu mai tanara nu trecea timpul asa de repede parca era o vesnicie sa vina vacanta mare cand eram la scoala , parca pe zi ce trece acum e luni si iar e vineri si mai e putin si vine pastele nu? Asa ca profitati si savurati orice clipa a vieti

mami de miruna si andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Trece prea repede pentru ca nu mai avem timp de bucurii marunte. Daca suna ceasul la 5, cine mai admira rasaritul, mai savureaza aroma cafelei sau tartinea de paine prajita. Cine se mai bucura de aroma dusului sau de mugurii gata sa plezneasca? Copilul, serviciu, aprovizionare, curatzenie ... sunt multe,si nu mai etimp de toate micile bucurii care chiar incetinesc timpul

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput