Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(43)
Raspunsuri - Pagina 21
Boo spune:
A venit primavara cu fetite !!! 

lucia si romanitza felicitari !!!! asa o sa aiba si baietii nostri de unde sa aleaga ca prea erau numai baietei in jurul nostru. Cel putin in jurul lui Tudorica si Alex.
Va multumim pentru aprecieri si va pupam pe toate cu drag !
PS: ia uitati aici
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Boo si Ralu_t sa va traiasca baieteii!!! Sunt dulci foc!!
Cine deschide capitol nou??? Astept cu nerabdare...!
"Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele si in inimile copiilor" W. Makepeace Thackeray
magdita spune:
Boo
, multumim !!! Doamne ce frumuseti
!
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna#8230;"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
!
Asa de optimista sunt ![]()

xdidi spune:
salutare dragelor....am cam tras chiulu' la scris , dar v-am citit....am doua vesti in ceea ce ma priveste.....una fericita e ca am terminat injectile
si beu pt asta
...partea mai urata este ca de miercurea trecuta adik 4 martie eu sunt la menstra
asa in plin tratatment.....si inca sunt ....faza e ca eu am crezut ca se va opri dupa injectie (pe care am facut-o luni). oricum ff mult nu a curs , adik nu asa cum imi curgea de obicei(in cantitati industriale), asa cred ca arata o menstra normala
, fara dureri si fara hemoragii....voi ce ma sfatuiti sa mai fac....ca doc a mea mi-a zis ca nu e ok ca a venit, dar sa continui tratamentul si sa merg la ea dupa prima menstra de la terminarea injectiilor.....eu sper sa se opreasca pana la prima menstra...va pupacesc ,iar bebeii sunt de vis; sa va fie frumosi, sanatosi si destepti inca 100 de ani de acum incolo...
va pooooop 

didi
lucialu spune:
Romanitza
felicitari si aici pt fifitza!!!
Sa va traiasca,sa fie sanatoasa,sa fie iubita!
Boo
vazut,scurs ochii pe monitor...

Sa va traiasca si sa creasca mari!Deja au crescut incredibil de repede!Multumim!
Gabriela
multumesc pt urari!
Sa stii ca nu cred ca o fost menstra ce spui tu,daca au fost doar cateva picaturi.Eventual au fost neste scurgeri-sangerari,care sunt ok si cand iei progesteron se mai intampla,dar nu inseamna ce e menstra.Eu zic sa urmaresti in continuare si sa stai momentan linistita.Eventual vb cu dl dr cand il prinzi.
Ioana
nu sh cine deschide...Ginutza dorea si ea pe vremuri,dar nu a mai scris demult.Sa bagi in meniu si urzici daca-ti plac.Contin mult fier.Eu am inceput de ieri sa iau fier pt gravide,ca mi-a spus dl dr sa iau.E pt gravide,Maltofer si are si acid folic.Poate ar fi bun si pt voi.
Adiza
poti sa faci pt linistea ta analizele respective.Le vei repeta si pe parcursul sarcinii,cand se presupune ca avem imunitate scazuta si putem sa contactam mai usor virusii respectivi.Bine,la toxoplazmoza de ex odata ce ai avut-o ramai imuna. Doar cand nu ai avut-o tre sa ai grija mai mare la igiena ca poate fi periculoasa.
Didi
in printip vezi ce solutii iti ofera doctoara,daca nu e multamita de efectul avut la injectiile prescrise.Chiar sunt curioasa care e alternativa d.p.d.v. al dansei,mai ales ca au mai fost fete aici care s-au confruntat cu prob asta.Felicitari pt finish la injectii!
Magdi
KISSES
my little sunshine
mada23 spune:
Buna fete frumoase
Boobulino...
mai, ce mai inebunit 
ce dulci sunt
sa va traisca, sa va aduca numai bucurii, l-am zapacit pe al meu sos cu pozele voastre, mereu i le arat
imi sunteti dragi
Ionicule...
cred ca ma bag eu ca sa va molipsesc pe toate, Doamne ajuta!
Lushic...
fetele lu' tata
Romanitza, Adita, Gabitza,Xdidi, Ralu, Magditzule, Aerlilian...

Noi suntem bine, crestem,suntem mai mari cu patru zile
, inimioara bate cu putere, iar tati si mami sunt topiti 
Avem capitol nou aici
madutz 
miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
hionati spune:
salut fetelor,
am si eu nevoie de ajutorul vostru...
in urma unei eco transvaginale mi s-a pus diagnosticul :
UTER in AVF AL AP T 4,36 cm 3,26 cm 3,94 cm
Contur uterin regulat
Miometru omogen
Endometrul : 1,24 cm, aspect trilaminar
Imagine de cavitate vizibila
Col uterin: 2,80 cm
Fundul de sac Douglas: fara lichid
OVAR DREPT AL AP 4,07 cm 3,13 cm Aspect ecografic: prezinta o formatiune cu ecouri hiperecogene, de 3,52/2,79 cm (mai probabil chist endometriozic);
OVAR STANG AL AP 4,07 cm 2,38 cm Aspect ecografic: cu un folicul de 1,35 cm
doctorul mi-a spus sa repet eco la 3 luni si nu mi-a dat niciun alt tratament.
din experienta voastra, voi ce ma sfatuiti sa fac? (si daca tot e sa astept inca 3 luni , ma gandeam macar sa tin un regim alimentar... imi trimite si mie cineva o lista cu alimente permise si interzise, va roooog)