Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(43)
Raspunsuri - Pagina 20
Ioanatugs spune:
Mada23 daca ai greturi e foarte bine iubita, chiar daca e neplacut!
Mai da-ne si noua cateva, ca nu ne suparam...
Multumesc ca te rogi si pentru mine, esti o dulce!
Sa stii ca datorita tie am facut cunostinta cu sf. Nectarie si pot sa spun ca m-am molipsit si eu de dragoste pentru acest Sfant bun. Merg in fiecare joi noapte la slujba de Miezanoapte, pentru ca e singura slujba la care pot ajunge, din cauza programului meu si pot sa spun ca e minunat. De cand merg acolo mi s-au intamplat foarte multe lucruri bune si mi-a dat multa liniste sufleteasca, m-am regasit pe mine in fata bunului sfant Nectarie.
Lucialu pupici bebelinei tale!
Fireyes ce mai faci??
Magdita nu ne mai spui nimic despre tine?
Alexia28 inca un "La multi ani!" intarziat, dar cu multa dragoste! Eu i-ti cer scuze pentru intarzierea cu care-ti fac urarea si-ti doresc o primavara frumoasa ca printesa ta Natalia!
Tuturor va doresc o primavara minunata, cu multe vesti bune si multe impliniri!!

"Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele si in inimile copiilor" W. Makepeace Thackeray
magdita spune:
Neata iubitele mele,
Va urez si eu, cu putina intarziere, o primavara frumoasa si plina de vesti bune
!
Lucic
, felicitari pentru carucior
, eram convinsa ca e baiat
, dar se mai insala omu', deh
. Sarcina usoara in continuare si rasfat placut
.
Madutzul meu drag
, bafta multa la eco azi, tinem pumnii sa vii cu vesti bune despre ghiocel
.
Boo
, din pacate nu pot vedea filmuletul de pe calculatorul de la serviciu, insa o sa il vad diseara de acasa
. Multumim mult pentru incurajari 

.
Ioana
, eu sunt bine iubita, inca nu mi-a venit cm, insa mi-a revenit secretia de vreo saptamana, chiar e posibil sa fi si ovulat
, nu stiu sigur, dar n-ar fi imposibil. Nu am vrut sa imi iau teste de ovulatie sau sa merg la monitorizare pentru ca nu vreau sa ma stresez. Mi-a facut foarte bine perioada asta de relaxare si nu vreau sa se termine
. In rest, am facut culturile de col si examenul de secretie si urmeaza sa-mi refac VSH-ul care mi-a iesit putin marit, asta pentru ca vreau sa fiu pregatita pentru primul cm, cand fac HSG la Medlife, la dr.Albu. In rest, citesc si incerc sa ma relaxez cat pot de mult, sunt foarte ocupata la serviciu si nu prea mai pot intra pe forum asa des, luna viitoare naste cumnata mea primul nepotel din partea fratelui si de-abia astept sa imi revars dragostea asupra lui. Cam atat despre mine.
Bun venit noilor fete si sedere cat mai scurta la aspirante
.
Pup toate fetele dragi 
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna
"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla 
![]()
!
iliraluca spune:
Lucia,
Felicitari pentru printesa si un
pentru amandoua.
Pup toate fetele in luna aceasta frumoasa care e cam a nostra si va trimit cate o
la toate.
Despre mine nimic nou, am fost la monito, E 10,3 si un folicul de 23 care probabil s-a spart vineri seara. S-a intors si sotul meu
asa ca e totul ok.
Sunt cumintica si incerc sa nu ma stresez, cand plec de la cabinet de la domnul doctor sunt tare linistita si increzatoare.
Ileana
lucialu spune:
'Neata fete frumoase si LA MULTI ANI!

Sa fiti iubite,sanatoase si in cel mai scurt timp sa inchidem subiectul asta si sa facem unul nou doar cu Mamici fericite!!!
Va multumim tuturor pt urari-Ioana,Alexia,Alinaalex,Beatrice,Fire,Aditza,Cristy,Aerlilian,Mada,Magdi,Ana-Alexia,Iliraluca!!!
Sunteti minunate si va iubesc!
Si nu trebuie sa mai spun cred ca va doresc si voua sa treceti prin acelasi stari minunate de gravidenie si mamicicie de care ma bucur si eu acum!
Mada
asteptam vesti de la Aluna ta!
Vizualizare placuta!![]()
Magdita
,tu ca tu dar eu ce instinctele materne lu' peste am ca si eu credeam initial ca vom purta pantaloni?
Singura care a spus ca fac fetita a fost Aerlilian
cred
Dau o bere si data viitoare te cred orbeste Ilenusa.
Poanta e ca chiar daca initial credeam ca e baiat numa nume de fetite imi treceau prin cap
Anul trecut mi-am reinoit promisiunea la Maicuta Domnului,cand am fost la Medjugorjie ca daca imi va darui o fetita o va chema Ana-la fel ca pe Maica Ei, stiam ca tot Ei ii voi datora minunea si daca era baiat,insa eram in dilema cu numele in acest caz.M-a derutat mult si chestia aia care se spune ca daca se petrece trebusoara la ovu sigur sunt mai iuti gigeii purtatori de beietei,uite ca fifitza mea a contrazis-o
Sa stii ca imi place atitudinea ta,relax-relax si iar relax.Sunt convinsa ca si HSG va confirma ca e tot bine si aveti cale libera sa dati rod dragostei dintre voi!
Ana-Alexia
ma bucur ca ai mai scris.Grea dilema ai daca nu esti convinsa tu in sinea ta ca e FIV-ul solutia,pt ca trebuie sa fii impacata si sa ai liniste indiferent ce vei alege sa faci.Sa iei vitamine daca tii post.Fetelor e foarte imp sa fie corpul puternic,neanemiat.E adevarat ca de preferat este sa luam vitamine din mancare-fructe si legume,dar fierul se absoarbe cel mai bine din carnita si ficatel,deci trebuie suplimentat cu ceva postul.Nu intelegeam de ce ma dereglam cand tineam regim/post si nexam ovulatie,doar chisturi,menstra venea greu,tarziu si putina.Mi-am adus aminte ca fetele cu probleme de alimentatie-anorexicele nu au menstra.Nu e cazul nostru,al meu mai ales fiind mancacioasa
,dar ceva-ceva trebuie sa fie cu bataie lunga si aiurea.E bine ca totusi in zilele noastre se gasesc tot felul de suplimente.Ana-Alexia iti doresc sa gasesti raspunsul cat mai repede ca sa fii impacata sufleteste!FIV-ul poate fii o solutie viabila si e bine sa apelam la ce se poate/cunoaste.Eu singurul amendament pe care l-am avut in cazulFIV-lui sau al IA-lui era faptul ca al meu corp reactiona urat la suplimentele cu hormoni,am fost dezastruoasa in cazul AC,la ce puteam sa ma astept bun in cadrul stimularilor mai puternice?Batai de campii mai aveam,dar asta era unica chestie serioasa pt care nu as fi vrut sa incerc IA sau FIV.Palaria mea,chiar daca toate pe aici avem endometrioza suntem diferite,drept dovada ca sunt fete care au reusit intr-un fel iar altele in alt fel.Iar porcheria asta de boala poate actiona diferit la fiecare.In afara dl dr T care ne-a dat sperante de reusita,mereu imi vine in gand dr din America-este link pe prima pagina,care spune clar:cine vrea sa faca BB va reusi chiar si cu endometrioza!Si nu bate campii,pt ca tot el spune ca sarcinile nu ne vindeca insa de boala.Deci omul stie ce spune.Eu mi-am tatuat pe creier prima parte
si nu mai se sterge ever de acolo.Iar la partea a doua ca sa nu ma dezic
nu spun decat atat:om trai si om vedea!
Stiinta evolueza,miracole se intampla mereu,DD lucreaza cu norma intreaga pt fiecare![]()
Va pupacim pe toate!

KISSES
my little sunshine
lucialu spune:
Ei na sa vedeti ce chestie tare!Inca mai patrulam pe forum si fetele au pus un link citit de moa de acum cateva zile,de cand l-a postat prima oara Luca de la campanie.Insa acum dau peste un comentariu care chiar e gand la gand cu ce spuneam mai 'nainte despre alimentatie.Heheeee se pare ca nu sunt sonata definiv,mai am sperante
Va pun o parte dintr-un comentariu si daca vreti sa-l cititi in intregime,intrati aici: http://www.realitatea.net/s-o-s--infertilitatea-sau-ce-inseamna-bloggingul-civic_470856.html
Este comentariu la articol,dat de dna Cornelia Vodoiu,care la randul dumneaei citeaza neste cartulii"b) Tulburarile in alimentatie joaca un rol evident. Subalimentatia cronica observate in conditii exceptionale (razboi, lagare de concentrare) produc amenoree si sterilitate.Carentele calitative sau cantitative duc la tulburari in sinteza gonadotrofinelor hipofizare cu consecinta respectiva. "
Deci eu m-am scos cu mancatul.
Atentie ma refeream la suplimente halimentare,vitamine alea-alea, nu al cornulete cu gem sau cu nuca
si alte delicatese de "post" care m-au facutsa ajung la performanta de a fi unica femeie ingrasata rau in vreme ce tinea cica post
Exemplificarile dnei si al meu sunt extreme dar zic ceva.
my little sunshine
gabrielarusu spune:
Buna fetele,
Nu am mai intrat de foarte mult timp din cazua sesiunii si a treburilor de la serviciu.
Am o mare pb. si sunt tare dezamagita ca dupa 2 injectii de diphereline mi-a venit cm 2 zile acum vad ca sunt numai cateva picaturi. Ma gandesc oare nu au fost bine facute de dr, oare nu au nici un efect asupra organismului meu, vreau sa va spun ca nu am avut nici un efect advers pana asera cand am avut bufleiuri .
Daca nu au nici un efect diph. inseamna ca am dat o gramada de bani pe apa sambetei. Am incercat sa vb cu dr. T dar nu raspunde sa-l intreb de ce mi-a venit cm dupa 42 zile , sunt tare dezamagita.
Felicitati Lucia pt. sarcina scuze pt intarziere sa de-a DD sa decurga bine sarcina.
Sper sa intru mai des sa scriu ca de citit va citesc mai meru cand i-mi fac timp.
O zi buna va doresc.
sper viitoare mamica
romanitza spune:
Revin si eu dupa o scurta absenta de pe forum, urandu-va cu intarziere sa aveti parte de o primavara minunata, de vesti bune si de multa sanatate!!!
Am fost si noi ieri la doctor, care ne-a spus in sfarsit ca 

vom avea o fetita
! Suntem atat de bucurosi!
Va doresc la toate sa traiti bucuria pe care am simtit-o noi dupa atata timp!
Boo - super dulce Alexutul tau! M-a topit, efectiv...Sa va aduca numai bucurii.
Luci - felicitari pt bb-lina
Se pare ca fetitele se lasa mai greu deconspirate la cap. zmeurici. Sa ne traiasca si sa punem si noi clipuri peste un an ca cel al lui Boo...
Mada - de-abia astept sa ne spui si ce ascunzi tu acolo in burtica. Cum te simti, draga mea? 
Ioana - ma rog si eu pentru voi, crede-ma cand iti spun ca urmezi la a ne da vestea cea buna.
Pupici tuturor fetelor de aici: magdita, iliraluca,fireyes,aditza, ana-alexia,ralu,monica,aris26, crystal,beatrice... sunteti niste luptatatoare, asa ca mai devreme sau mai tarziu toate veti ajunge la odisee.
aditzaC spune:
romanitza , luci ...........va multumesc pt gandurile bune 
sper cat de curand sa vin si eu cu vesti bune , ceea ce le doresc din suflet si celorlalte fete !
eu ma simt binisor .......astept CM care sper sa vina fara alte probleme . Maine am sa iau rezultatul de la analizele de sange si cultura , secretie , sper sa fie ok !
Eu as vrea sa fac si alte analize ca de ex : toxoplasma , citolomegavirus , chlamydia , etc , credeti ca daca le fac acum ( inca nu mi-a venit Cm dupa Diphereline ) este ok sau influenteaza tratamentul in vreun fel ? sa le fac dupa ce imi vine CM ?
multam
va
pe toate !!!
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!
Magdita ma bucur ca ai vesti bune, ca toate analizele ti-au iesit bine si ca te relaxezi. Dupa toate astea nu m-as mira sa vii si cu o veste foarte buna in curand, asa ca multa bafta iubita!
Romanitza felicitari pentru fetita!
Saru'mana pentru rugaciune!
Lucialu e foarte buna observatia ta, in legatura cu alimentatia. Eu chiar am grija mare ce mananc acum in post, in asa fel incat sa nu fiu nici nemancata, dar sa mananc si cat mai natural. Ieri am luat fasole rosie si bors din comert si am facut o ciorbita delicioasa si acra...ia-mi...de si acum salivez. Azi mi-am facut salata cu porumb si am fiert cartofi, broccoli si morcovi si am papat cu mujdei de usturoi. Sunt atat de multe legume, incat eu nu voi avea de suferit in post, ci dincontra, pun imaginatia la contributie si fac fel de fel de combinatii. Daca vreti retete va dau cu placere!![]()
"Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele si in inimile copiilor" W. Makepeace Thackeray