Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(43)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

aditza, incearca cu voltaren/diclofenac supazitoare. o sa te ajute, endometrioza in perioada tratamentului nu are cum sa se refaca, asa ca stai linistita, poate ai racit, cand mergi la eco spune-i medicului de dureri ... si incearca sa stai la cald, ar trebui sa cedeze durerile

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

crysty...ms mult pt ras
of ....nu stiu ce sa mai ma fac cu racelile astea , am devenit f sensibila , de obicei ma imbrac f bine , port colant gros pe sub pantalon , geaca groasa mai lungutza , gluga , si sunt bine imbracata pe dedesubt . Acasa stau imbracata , cu sostete groase in picioare , chiar nu imi imaginez unde racesc asa repede.
Am sa incerc cu ce mi-ai zis tu , stiu ca diclofenacul e bun ca am mai folosit .
Este bine ca mom nu mi se reface endometrioza ,sper sa nu mai stiu ce inseamna aceasta boala si sa raman repede gravida .
Abia astept sa vad maine rezultatul ecografiei . Sper sa fiu ok .
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

La multi ani cu multa sanatate si iubire micutei Natalia!!lucic drag , cum puteam sa nu va spun si voua?Aici am aflat despre el.... si nu suntem noi o echipa puternica , o echipa invingatoare?Eu luam deja ketonal forte din cauza durerilor.
Luna trecuta am avut mai mult o jena , nu tu tavaleli nu tu inundatii
inutile in miez de noapte...
Sunt deja la a doua sticla. Am insa o nedumerire pentru ca spune in hartiuta atasata ca trebuie intrebat medicul in conditiile in care ai probleme cu tiroida.
Eu iau Euthyrox(deja) pentru tiroida autoimuna. Astept sa merg la endocrinolog si sa vad ce zice.
Georgic scump pentru Vladut si Catalin. Te pup zanica cu suflet mare.
Pup
”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Mergi la inceput

salutare.....ce mai faceti fetelor? cam liniste pe aici
am fost astazi de dim la medic sa fac ecografia , din punct de vedere al operatiei totul este ok, numai ca intr-adevar ovarele mele sunt inflamate ( va ziceam ca ma dor de cateva zile si le simteam inflamate ) , dar nu stiu sa imi zica de la ce sau din ce cauza , posibil de la o raceala , dar chiar nu stiu cand si unde sa fii racit !
mi-a zis sa iau diclofenat supozitoare , dar nu am intrebat cate pe zi am voie sa folosesc .........imi puteti spune voi ?
aveti idee de ce s-ar putea inflama ovarele ?
dr care mi-a facut ecografia mi-a zis sa incerc sa raman gravida dupa ce imi vine si a doua mesntruatie ca sa mi se elimine cum tb Dipherelinul din organism , dar noi nu ne protejam , daca se va intampla pur si simplu , ar fii o problema ?
ma iertati ca pun atatea intrebari
va pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Luca suntem o echipa,vb aia:avem echipa,avem valoareeee,endometrioza nu ne mai doare!Nu stiu ce sa spun cu tiroida.Sper sa te poata ajuta medicul endocrinolog,de obicei majoritatea medicilor sunt antinaturisti...si in consecinta nu prea le au cu astea.Sunt contra si gata!Iti tin pumnii sa-i dai de cap ca e o chestie serioasa treaba cutiroida,avertismentul de la Flavin sper sa fie mai putin serios,sper.Insa ma bucur enorm de rezultatul de peana acum la tine!
Aditzac,eu calmante luam in functie de cum ma simteam(nu abuzam si de multe ori eram prea preventiva),dar tineam cont de ceea ce scria pe prospect.Ca trebuie sa mentioneze doza max zilnica recomandata.POti sa mai faci o chestie:sunt fete care au luat Viusid.Ia incearca mataluta sa vezi,eventual citeste prospectul pe net sa vezi daca se bate cap in cap cu o sarcina ivita pe perioada administrarii.Asta ca sa nu-l cumperi degeaba.Poti sa incerci sa ramai gravida dupa ultima injectie.Nu are nici o contraindicatie.Observa cand ai gler mai mult eventual si atunci actionati mai cu inimaCred ca asteptatul unui al doilea CM are rost doar daca vrei sa faci niste analize hormonale cu rezultate sigure.Si nu te mira ca racesti.Suntem sensibiloase in zona si orice fir de aer rece se simte acolo.Si mie mi se tragea tot la ovare si la un umar defect al meu.Chiar daca paream in rest ok,fara muci si febra.Si chiar daca ma imbrac ca baba Dochia...fie vb intre noi cu ciorapi de care purtam cand eram mica si alte chestii...de il apuca pe al meu damblalele pana ma despacheta
Iar nu-mi vad emoticonii...Madaaaaa,pe unde plimbi burtica???
Cristy
KISSES

my little sunshine

Mergi la inceput

lucialu.........multumesc frumos pt rasp
o sa citesc pe net despre medicamentul acela , eu nu am analizele facute din pacate si as fii vrut sa le fac , dar nici nu as vrea sa ratez vreo ocazie si eu stiam ca dupa injectie pot ramane insarcinata , doar Diph se foloseste si la FIV .
Astazi medicul mi-a zis sa fac o secretie si o cultura din col , dar eu iau tratament cu amoxacilina pt stomac , cica as avea Heterobacter , nu ar influenta aceste analize ? Am uitat sa il intreb
personal cred ca influenteaza rezultatul
am obs ca sunt asa de sensibila incat nici mie nu imi vine sa cred !

cred ca stiu de unde mi se trage aceasta raceala , cand a nins si s-a format flescaiala aia pe strada eu am fost incaltata cu niste cizmulete neadecvate si am ajuns acasa uda la picioare
of....nu mai suport nimik ! stomacul asta nu imi da pace deloc , am o stare generala proasta

tu ce faci ? cum te simti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Natalia!!! Sa cresti mare si sanatoasa si le aduci numai bucurii parintilor tai. Nici mie nu imi vine sa cred ca a trecut un an de atunci, erau primele mele mesaje scrise aici si ma pregateam de operatie... Ce repede trece timpul!Alexia, sa va traiasca puiul si sa va aduca numai fericire!

Luci - multumesc mult pt felicitari Se pare ca ai dreptate, numarul fetitelor creste, sper sa ii egalam ca numar
Oricum, ce e important e sa fie sanatosi si sa creasca mari. Tu cand ai urmatorul appmt la doctor? De-abia astept sa ne dai vestea ce culoare va avea caruciorul vostru...

Ioana - crede-ma ca daca zic ca ceva se va intampla, pai atunci sigur se va intampla... Nu conteaza ordinea, eu va doresc la toate cat mai repede, deci incep galeria
Te pup si cum ti-am zis, astept noutatile

Aditza - eu pentru dureri luam Motrin, asta e ceea ce mi-au prescris doctorii de aici, in general e bine sa iei antiinflamatoare, dar sa citesti prospectul...

endo-mumoaselor

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Vad ca au aparut endometrioase noi pe site....
o intrebare: la CM se stie, noi avem dureri mari si ca sa nu inceapa durerile sa se manifeste, eu iau nurofen forte, dar astfel, imi stopeaza si cantitatea de sange.Astfel ca in 2 zile eu termin. Ar trebui sa suport cu stoicism ca o sado sa se declanseze CM si apoi sa iau calmante?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Romanitza te cred iubita! Multumim frumos de incurajari si galerie!
Mada23 pe unde esti?? Vreau sa vad si eu o graviduta fericita pe aici!Mi-a zis finutza mea ca te felicita din toata inima ei si i-ti ureaza o sarcina usoara si un bebic sanatos!
Magdita ce mai faci?
Lucialu in curand ne spui si ce minune ascunzi in burtik si ce fel de carucior vei avea, abia astept!

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna endo-mumoasele mele,

Lucic, si eu de-abia astept sa vad ce ascunzi in burtica, eu presimt ca e baietel .
Romanitza, nu mi-a venit sa cred cand am vazut semnatura ta. Deja 18 saptamani ? Incredibil cat de repede trece timpul. Sarcina usoara in continuare si multumim pentru incurajari. Cu siguranta va veni randul fiecareia dintre noi sa anuntam fericite II. De-abia astept ...
Ioana, Madutzul nostru drag e la dr.T astazi, sa vada minunea la eco . O asteptam cu vesti minunate .
Despre mine, sunt bucuroasa ca au inceput sa apara multe gravidute, si la Paciente si la Rugaciune. Doamne ajuta sa apara cat mai multe . Sunt bine, relaxata, m-au mai lasat bufeurile, ultima injectie am facut-o pe 10 ianuarie, dar cred ca mai am de asteptat pana sa imi vina cm. M-am cam ingrasat si eu, mai ales la burtica, adica am cam facut burtica, eu care eram plata inainte. Si imi tot fac curaj sa merg la sala . Ca si kg, nu am pus decat vreo doua, insa nu ma suport asa, "implinita" . Sa se mai incalzeasca un pic timpul si am vorbit cu sotul sa mergem sa alergam in parc, pentru ca ne relaxeaza pe amandoi foarte mult, iar parcul e la 5 min de noi.
In rest, citesc si ma joc cu zapaceala mea de catel pekinez, Cooky . I-am luat o minge chitaitoare duminica si ne dispera cu ea, dar il iubim ca e catelul nostru .

Pup toate fetele, mai vechi sau mai noi .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !

Mergi la inceput