Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(43)
Raspunsuri - Pagina 12
magdita spune:
Alexutza

, sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa si sa aiba o viata fericita 

!!!
Mi-au dat lacrimile citind mesajul tau si amintindu-mi intalnirea noastra de la cabinetul dr.T pe 20 iulie 2007, cand mi-ai aratat poza cu bebita de 2 luni din burtica
. Ce repede a trecut timpul...
Pup toate fetele, fara exceptie 

.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna
"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla 
![]()
!
mada23 spune:
Natalia...LA MULTI ANI, sa cresti mare, sanatoasa, sa ai drumul presarat cu flori alaturi de parintii tai minunati, Bunul Dumnezeu sa-ti daruiasca tot ce ai nevoie

madutz 
miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
alinaalex spune:
ca de obicei, io scot capul cand avem ceva de sarbatorit:
MADA, FELICITAAAARI! 

sa ai parte de o sarcina cat mai usoara si o nastere la fel!!!
ALEXIA, sa va traiasca printesa NATALIA, La multi-multi ani fericiti!!! 
in rest sunt ok, mereu in zona, va citesc.
LUCIALU, ma bucur ca sunteti bine, io te urmaresc din umbra si la odisee, unde , din pacate n-a fost sa fie pt. mine decat f. putina vreme si nu pot sa nu ma gandesc ce fain ar fi fost daca eram si acolo colege in continuare, plus Ioana (iarta-ma Ioana!!!
ca deschid subiectul asta atat de dureros...), da, e o gasca super-faina acolo si citesc mereu ce mai fac fetele de la zmeurici.
Nu-i bai, mergem inainte, sigur o sa fie bine si la mine odata si odata! Daca am reusit o data, mere si a doua oara, nu? ![]()
burtica, abia astept sa ne spui ce ascunzi acolo
wow, deja ai 14 saptamani!!!
IOANA, 

si pe celelalte fete si sa auzim numai de bine!!!
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
cristy1977 spune:
fetelor, iata ce am gasit: http://www.monitorulsv.ro/Sanatate/2008-11-24/Rosiile-utile-in-tratamentul-endometriozei
alexia, sa-ti traiasca micuta, sa sa stii ca m-am indragostit si de tano
"After all, tomorrow is another day!"
aditzaC spune:
cristy ....multumim , eu consum rosii insa din pacate imi face rau la fiere ! este interesant articolul 

Ioanatugs spune:
La multi ani printesa Natalia, puiut de mami Alexia28!!! Sa cresti mare si frumoasa ca mami tau, iar viata sa-ti fie o continua sarbatoare!!!

Alinaalex nu-i nici o problema iubita, am trecut peste si chiar daca sunt bine acum, nu voi uita niciodata ghiocelul si zmeurica!
"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare
alexia28 spune:
Multumim mult pentru urari si va pupam de o mie de ori
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia
de
Natalia Maria 20.02.2008
prietene DC .
lucialu spune:
Alexia sa va traiasca minunea multi ani ferciti!
LA MULTI ANI BB NATALIA,dulcinee mica si scumpa!
Sa cresti mare sanatoasa si DD sa te binecuvanteze cu o viata lipsita de griji si multa dragoste!
Ce a trecut timpul!I-am comunicat la sos:avem sarbatorita.A belit niste oki cand a auzit ca avem un anisor,ca doar a vazut si el burtica![]()
Alianalex
multumesc pentru vb bune!
Ce sa spun?Si mie mi-e greu si incerc sa ma port firesc aici,dar tot e aiurea cand stiu ca trebuia sa fim mai multe acolo.Cu atat mai greu cred ca va e voua,dar merem inainte si cu siguranta VA MERE si a doua oara!Trebuie sa avem incredere si sa ne rugam sa fim sanatoase noi si cei dragi noua,ca vine si timpul bucuriei pt fiecare.Eu acolo nu scriu des,dar citesc...imi place mai mult sa citesc
si m-am facut mai potoroasa,recunosc![]()
Avem 14 saptamani si tremuram tot cand mama papa,cred ca e fomist ca mine ca atunci se misca cel mai mult
Si eu vreau sa aflu ce este ca sa stiu mai bine cum sa ma adresez,ca asa vb cu "el" de la BB.La inceputul lui martie sper sa aflam,ca sigur imi trebuie timp sa alegem un nume.![]()
Cristy
si eu mananc rosii des![]()

Luca
am uitat sa-ti spun felicitari pt primii rusi fara calmante si ma bucur mult pt tine si ca ne-ai spus si noua.
Sigur imi voi lua Flavin sau Medox sau si una si alta
dupa ce nasc si tot tacamul.Imi dati aripi cand spuneti ca functioneste.
Ioana
Va pup iubitele!Noapte buna!
KISSES
my little sunshine
aditzaC spune:
Buna seara fetelor ....
Vi s-a intamplat sa va mai doara ovarele dupa operatie ? Eu am uneori dureri de ovare , cel putin azi am avut cam toata ziua , se intampla sa ma doara ba in stanga , ba in dreapta ! Aveti idee de la ce or fi ?
S-o intampla ceva nasol ? Of ....de cand cu operatia asta acum ma sperie orice durere , mai ales ca la inceput ( pana sa ma operez ) nu le dadeam asa mare importanta si ziceam ca '' nah .....e normal sa mai doara si ele .
Parca le simt inflamate , ca si cum as fii balonata , si cateodata simt intepaturi .Sper sa nu am nimik grav , luni merg la spital la control , am facut 3 luni de la operatie si imi voi face o eco transvaginala sa vada cum evolueaza lucrurile .
Sper ca sunteti bine ....va
pe toate si va doresc o seara placuta !
aditzaC spune:
a......si inca ceva
, ce medicamente luati pt calmarea durerilor ?
sper sa nu se refaca asa repede endometrioza asta sau sa se intample ceva 

..imi este frica ![]()