Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (72)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PRAG spune:

Esme, ma tot tin sa iti spun ca si eu tot de la universitatea tehnica din Cluj vin. Eu am terminat calculatoare in 95. Tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Laura ..uff cat te inteleg cu plansul si maraitul afara; sper sa treaca repede si nu ca la noi (cu lasat sa urle).

Aelita eu cand comand pe net ma uit si la masuratorile alea in cm, ca Robert e nitelush mai mare si sa nu risc.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Lorichpai sa stii ca la voi ma gandesc!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Citat:
citat din mesajul lui PRAG

Esme, ma tot tin sa iti spun ca si eu tot de la universitatea tehnica din Cluj vin. Eu am terminat calculatoare in 95. Tu?

Gabi, eu am terminat Automatica in '92

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Adriana ce e aia intalnirea internationala a bebelusilor???
Sis e tot bolnavioara, din pacate, lui David i-a dat drita un antibiotic f tare - din cate mi-a spus... sper sa se recupereze...
Merci de intrebare.
DanaH sanatate multa si voua!
Esme super pozici de la cresa lui Lorelei, imi place acolo...imi place cum atarna toate din tavan, desenele sunt misto...atmosfera e f calda, parca sunt la ei acasa!
Mama ce urla fug

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Citat:
citat din mesajul lui mishutza

Buna mamici de mai-iunie 2008.Ma tin de vreo 3 luni sa va scriu,dar astazi e in sfarsit e ziua cea mare.Nu sunt mamica,dar sunt idragostita de postarile lui Miss Parker(ca sa nu zic de ea,ca nu ar suna prea bine),adica imi e drag sa citesc cam tot ce scrie ea.Si acuma vreun an si am aflat ca femeia alea carei idei le gaseam asa de interesante e insarcinata.Si am trait alaturi de voi,si in special de tine Miss emotia asteptarii,iar in ziua cand David s-a decis sa vina,stateam in fata calculatorului,cu un net care era pe moarte(imi lua cam 3 minute sa incarce o pagina,eu jucam solitaire in timpul cat dadeam refresh la pagina,ca sa nu ma tampesc de tot)si speram ca totul sa fie bine.
Ideea e ca in timp,am ajuns sa va citesc zilnic,si sa imi fiti dragi toate,sunteti de admirat fetelor.Sunteti atat de minunate,fiecare in parte,si surprinzatoare.Atat de unite intre voi,atat de bune,de saritoare.Eu cred ca e greu sa pastrezi o prietenie,unde sunt implicate mai mult de doua femei,dar voi reusiti tare bine.
Asa ca va felicit,mamici de mai-iunie 2008,pt ca sunteti in rpimul rand oameni,si pentru prietenia minunata dintre voi
Sper ca de voi fi mamica vreodata,sa am parte de o odisee ca a voastra.
Pentru toate,multe,multe

Mishuta,subscriu la tot ce ai spus tu,si pe mine tot postarile lui Miss Parker m-au adus aici si de atunci le citesc si eu pe mamici in fiecare zi,insa pana acum nu mi-a trecut prin minte sa zic ceva.Dar acum,cand am vazut ca mai sunt si altii ca mine,mi-am facut curajSi eu le admir pe mamici pentru odiseea frumoasa pe care o au.Sper sa reusesc sa mai fiu mama inca o data si atunci sa am parte de colege de odisee ca voi

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PRAG spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Citat:
citat din mesajul lui PRAG

Gabi, eu am terminat Automatica in '92

Tot la Cluj?

Hai ca pe mine m-a lasat memoria... Am terminat in 97...

G.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

scriu rapid, n-am timp sa citesc ca vreau sa culc fata.

CLEO - tu stii despre medicamentele alea care le-am luat pt dermatita, pot anula cumva efectul anticonceptionalelor?!? am vazut ca au antibiotic cremele. nu am crezut ca e atat de puternic incat sa bata anticoncept. te rog, linisteste-ma tu macar, ca cm-ul asta nu mai vine de 5 zile si am tot avut stari nasoale sapt trecuta si deja ma panichez.

ma duc sa hranesc pirahnia si s-o culc, apoi sa dorm si eu putin si sa sper ca imi vor veni rusii la noapte

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia83

scriu rapid, n-am timp sa citesc ca vreau sa culc fata.

CLEO - tu stii despre medicamentele alea care le-am luat pt dermatita, pot anula cumva efectul anticonceptionalelor?!? am vazut ca au antibiotic cremele. nu am crezut ca e atat de puternic incat sa bata anticoncept. te rog, linisteste-ma tu macar, ca cm-ul asta nu mai vine de 5 zile si am tot avut stari nasoale sapt trecuta si deja ma panichez.

ma duc sa hranesc pirahnia si s-o culc, apoi sa dorm si eu putin si sa sper ca imi vor veni rusii la noapte

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

iti raspund numai tine, sa nu se supere celelalte fete, deci nu au incidentsa. Au antibeutic, dar actioneaza local, nu se absoarbe in sange ca pastilele... desi ti-a dat si pastile: nizoral e antimicotic, nu antibiotic...celalalte pastile nu stiu ce erau si pt ce. Fa un test miine dim sa te linishteshti - diminuari - disparitii ale menstrei sunt posibile efecte ale pastilelor.

edit: si un calduros bun venit, fetelor. Am incercat sa fim o mare familie, unite de conceptul de mamicie - si se pare ca am reusit. Dispute am avut si noi, pers. care nu s-au incadrat am avut si noi, dar eu personal am incercat sa integrez, sa dau un raspuns - cand am stiut ce sa zic de fiecare data, pt ca si mie tare bine mi-a placut si prins bine si linishtit cadn am avut indoieli. Am incercar sa merg pe principiul "ce mie nu imi place, altuia nu face" si dinf ericire si celelalte mamici de aici sunt la fel. Am incercat sa aplanez tensiunile, si sa explic la fiecare care am simtit nevoia ca suntem oameni de o diversitate mare. Multe mamici nu stiu ce sa zica, nu au reusit sa se integreze - fdiind de pe alte meleaguri, avand mai putine elemente in comun cu noi (alti dr-i, alte pasiuni, alte magazine de cumparaturi, alte pareri) - cum e Maytrei- sungura mamica din iasi - care a zis ca nu reuseste sa tina pasul cu noi - dar ne-a inteles, am inteles-o, si de cate ori a avut o intrebare, am incercat toate sa consiliem. Am incercat sa fim conciliante si deschise la cerebel. Si cred ca am reusit. Am reusit sa fim mai tolerante: ca nishte MAMICI ADEVARATE
Si missP are un rol deosebit, pe latura psihologica, a introspectiei, un fel de Freud al nostru, sau un Socrate .

edit la edit: sanatate multa la toti puii si mamicile lor! si bunicele lor!
Voiam sa zic ca am vazut pozele de la cresha lui Lorelei. Mai fetelor, ma duc si io cu tot cu piticanie. Ce daca fac 31 ani-anulez prima cifra, si va rog pe voi sa spuneti ca fac doar 1 an.
si nu mai stiu ce voiam sa mai zic.

si ca sa inseninez seara bag un copy paste de pe meil:

Ionel si Marioara erau amandoi pacienti intr-un spital de boli
mintale.Intr-o zi, pe cand se plimbau pe langa piscina spitalului, Ionel a sarit brusc in apa, a inotat pana la fund si a ramas acolo. Marioara a sarit repede sa-l salveze. A inotat si ea pana la fund si l-a scos pe Ionel din apa. La auzul acestei fapte eroice, asistenta sefa a ordonat ca Marioara sa fie externata din spital, deoarece o considera acum stabila mintal.
Asistenta s-a dus la Marioara sa-i dea vestea si i-a spus:
- Marioara, am o veste buna si una rea. Vestea buna este ca vei fi> externata; din moment ce ai fost capabila sa reactionezi in mod rational la o criza si sa salvezi viata unui alt pacient, am ajuns la concluzia ca fapta ta dovedeste o deplina sanatate mintala. Vestea rea e ca Ionel, pacientul pe care l-ai salvat, s-a spanzurat cu cordonul de la halat in baie. Imi pare nespus de rau, dar a murit.
La aceasta, Marioara raspunse:
- Nu s-a spanzurat. L-am pus eu acolo sa se usuce...

Pe o strada intunecata mergea o tipa. La un moment dat aude pasi in urma ei. Cind se uita tipa vede o aratare apocaliptica cu bratele desfacute la maximum, ochii holbati, mers poticnit, nasul turtit, buzele strivite...
Ingrozita, tipa ia o piatra si o arunca spre monstru:
"Zaaaaang!". La care monstrul:
- Mama lui de geam, ca de-o saptamina incerc saajung cu el acasa!

Doua blonde mergeau pe strada, iar una dintre ele exclama:
- Uita-te la cainele ala cu un ochi! Cealalta blonda isi acopera un ochi si zice: - Unde? Unde?

Vine o femeie la cabinet cu nasul umflat ceva de speriat.
Doctorul o intreaba: - Ce ati patit? - O albina, raspunde
femeia.. - S-a pus pe nasul dvs.? - Da. - V-a intepa
- N-a avut timp, ca sotul meu a si lovit-o cu lopata.

> Un avion rusesc se prabuseste in Alaska . Pilotul se
> salveaza dar il prind americanii. La sediul CIA,
> interogatoriu:
> -Bai tavarisci, ce sistem de radiolocatie folositi voi?
> -!?!
> -Bai tavarisci, ce sistem de propulsie aveti, bai?
> -!?!
> -Bai tavarisci, daca nu ne descrii aparatura de bord ...
> te fac arsice!
> Il iau doi malaci la tabacit, dar rusul nimic. Dupa o
> vreme cand la un schimb de prizonieri ajunge rusul acasa il
> intreaba colegii:
> -Ia spune Ivan cum a fost in captivitate la americani?
> -Bai baieti , puneti mana pe carte si invatati aparatura
> de bord ca daca va prind americanii si nu stiti, va tabacesc
> de trei ori pe zi!
>
- Tata, am luat 4 la Mate.. Jmac o palma !
- Tata, am luat 4 la Fizica !
Jmac o palma !
- Am luat 10 la Muzica ! Jmac o palma .
- Dar am luat 10 !
- Pai tocmai d-aia. Ca iti mai arde si de cintat!!!!

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Doloress Chiar daca Stefana se trezeste de multe ori noaptea, macar nu plange.. E mult, mult mai bine decat in perioada colicilor.
Am salivat instant cand ai scris “cas si urda de la tarani”..

Cadina, draga de tine! Cu siguranta vor veni si pt tine zile mai bune... Ai incredere, credinta si rabdare!

Aelita

Alysh, sunteti o familie tare frumoasa!

Reallaura, multzumim Da, o sa ii fac rochitele. Chiar ieri am taiat un tipar, sa vedem daca am si timp sa cos...

Gabitza, multzumim fain Daaa, are niste ochi sagalnici..

Andrada, Lorich, Chinabulina, Adriana78

Lorich, noi scapam de constipatie cu para cruda (bine coapta), pe stomacul gol.

DanaH, sanatate multa!

Mishutza,cat esti de scumpa!
Ooof, prin cate ai trecut..

Miss, multumiiim! Sa stii ca eram in mall si au venit niste tipe la noi de la o agentie de modele pt copii. Voiau sa mergem cu Stefana la niste sedinte foto. Initial am zis da dar dupa ce ne-am mai gandit, am renuntat. Nu vrem sa o stresam atat de devreme, va avea timp mai incolo..
Pup Daviducul cel frumos! Felicitari pt MAMA!!!

Magdone, exact cartile astea mi le-am luat si eu de la biblioteca “Superfoods for babies and children" si "100 baby purees".

Alex@sara, felicitari pt burtica!!!!

Prag, si noi avem problemem cu socializarea. Stefana nu ne vede decat pe noi in timpul saptamanii, singurul moment de socializare fiind la biserica iar daca se apropie cineva de ea plange de numa’..

Simonacip, multa sanatate, iubita!

Prettysunshine, bine ai venit!

LA MULTI ANI pt Annika, Bianca si Ana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

LA MULTI ANI ANNIKA!!!

LA MULTI ANI ANA SI BIANCA MARIA!

Asa e, subscriu si eu la ce-au spus fetele, suntem un grup frumos, solid, de mamici iubitoare si prietene adevarate!Mishutza, bine ai venit!

In 1 rand: LILLY....PAPUSA AIA A TA E ADEVARATA? AM VAZUT-O DIMINEATA SI MI-A FOST GANDUL LA EA TOATA ZIUA! E de vis copila ta, frumusete rara!

Laurita, s-a comportat f bine Vlad fara noi, n-a avut nici o pb. Mama mi-a spus ca sambata seara inainte de culcare a fost mai trist si ii era dor de noi. Asa a interpretat ea. Iar cand ne-a vazut radea in hohote pur si simplu. Eu nu mai plec fara el, sa fie clar!
Iar Mirci maraici, cum sa nu fie dependent de o mamica frumoasa si buna. E normal! Lasa, ca trec si ei prin perioade, o sa treaca si asta. Maine poimaine devin adolescenti si o sa ne rugam de ei sa ne dea un pupic. Profita si tu acum!

Simonix, DAnaH, sanatate multa!

Alex@Sara, felicitari pt fetitza!

Cadina

Aelita si eu la fel am nimerit perfect hainutzele luate de pe net. Am luat haine pt 6 luni de cand eram insarcinata. I-au venit perfect la 6 luni!

somn usor mamici!

Vlady

Mergi la inceput