O rugaciune pentru un pui de om
Raspunsuri - Pagina 3
nicoletaq spune:
tuturor celor care au un gand bun pentru Bianca.
Puiul de om a trecut cu bine si peste aceasta operatie si sper sa fie ultima. S-a trezit, dar este din nou febrila si incordata.
Dr este optimist si spune ca merge pe calea cea buna, dar ca recuperarea nu va fi nici rapida si nici usoara.
Da Doamne sanatate puiului si putere si rabdare parintilor greu incercati!
http://community.webshots.com/user/puiuldeom
Alina spune:
Doamne ajut-o pe Bianca sa se faca sanatoasa!
Ma voi ruga zilnic pt micuta sa treaca peste suferinta si sa se insanatoseasca pt totdeauna!
Am vazut poze,ce frumoasa e!
Alina,mami de printesa si baby
Alex2 spune:
Doamne ajut-o si vegeaz-o pe Bianca!
Refacere rapida dupa operatie si multa-multa sanatate!
Alexandru, tati de 3 copii perfecti (un baietel nazdravan, o fetita mica luptatoare, si un ingeras in cer)
_
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
nicoletaq spune:
O LUMINITA S-A STINS, UN INGERAS S-A NASCUT.
BIANCA A PLECAT INTR-UN LOC MAI BUN, LASAND LUMEA MAI SARACA.
MULTUMIM TUTUROR CELOR CARE V-ATI RUGAT PENTRU BIANCA SI FAMILIA EI. DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE!
nicoletaq spune:
Rog moderatorii sa inchida acest subiect si multumesc tuturor celor care au trecut pe aici si s-au gandit la Bianca, puiul de om.
ADRIANKA spune:
Atat de nedrept....Condoleante familiei!
Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)
www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi
Ioanatugs spune:
Condoleante familiei!
"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare
Dodo-pui spune:
condoleantze!
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 sau
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Alex2 spune:
Of, Doamne! E cerul plin de ingeri, de ce atati de multi inca se intorc acolo? E nedrept, noua oamenilor asa ni se pare, dar numai Dumnezeu stie de ce.
Condoleante familiei! Si Biancai, sa-i fie somnul lin!
Alexandru, tati de 3 copii perfecti
(un baietel nazdravan, o fetita mica luptatoare, si un ingeras in cer)
_
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...