O rugaciune pentru un pui de om
Raspunsuri - Pagina 2
ioanaiub spune:
Doamne ajuta!
Ai grija de puiul mic!
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
mychydutza spune:
sa o ajute DD sa se faca bine!
"Nu furati! Guvernul uraste competitzia!!!"
Ioanatugs spune:
Da-i Doamne multa sanatate Biancai! Ma bucur sa aud ca este mai bine. Doamne ajuta!
"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare
narcisa.s spune:
Numele Domnului Iisus e mai presus de orice nume...Si in numele Lui sa speram ca Dumnezeu se indura si va face un nou miracol sa se intample - sa fie Bianca bine.
Cum se simte, cum a trecut ziua?
Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com
Loma spune:
Doamne ajuta pe puiul mic cu ochii mari, si reda-i sanatatea ca familia ei sa se bucure si sa iti aduca tie slava.
Ma voi ruga si eu pt. ochioasa mica.
Doamne ajuta/
Loma
am o propunere haideti sa facem o lista cu toti copii bolnaviori de pe DC si nu numai... si sa ne rugam pt. ei. Avem nevoie de numele complet de botez si de boala care sufera. Nu stiu daca exista o asa lista, daca da... scuze
anangel_lexi spune:
Da-i Doamne sanatate micutei Bianca!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
nicoletaq spune:
Bianca va suferi maine o alta interventie chirurgicala, menita sa ii introduca in stomacel un tubulet prin care sa poata fi hranita. Apoi, daca totul va fi in regula, va fi mutata de la sectia de Terapie Intensiva la Recuperare. Medicul care se ocupa de ea a spus ca face pasi mici, dar siguri spre bine.
Va multumesc tuturor in numele Biancai!