LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare(185)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Gatta mirosul groaznic la kk nu-i de la Eurespal e de la supozitoarele cu Novocalmin.
Ca sa o desfunzi un pic la nas incearca picaturile cu Sinupret sau sirop Rinathyol care e mai bun la gust.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata!!!

Am vazut pozici superbe cu Tudorash, fetele Carmiliei si vacanta Lalei care mi-a facut o poftaaaaaaaaaaaaaaaaa...pfuai ce fain de voi!

Felicitari pentru primii pasi lui Andrei de Roli si Almei de Carmilia!

Sanatate multa celor 3 muschetari!

Gatta - e greu al naibii sa le dai medicamente astora care refuza...si eu ma imbolnavesc cu nervii la propriu cand e bolnava Stef, se invineteste de plans pana reusesc sa-i administrez un medicament; sa nu mai vorbim de asapirat de nas sau mancat...si mai si...SANATATE multa Sarei si nervi de otel mami!

...iar cu sotii intelegatori...mai ca l-am bagat si eu pe-al meu la colt in zilele trecute...eu ma perpelesc ca nu mananca copilul nimic si el imi spune ca exagerez si va manca ea...CAND? asta pentru el nu pare sa aiba importanta

Eu am inceput sa-i dau Peritol de aseara...sper sa aiba vreun efect ca de nu...la balamuc ajung...JUR!

Noi inca suntem cu muci si tuse...toti 4...cat or mai tine frate? ca m-am saturat deja!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neatza zuzici!
Multa sanatate celor 3 muschetari si sa va faceti bine cat mai repede!
Nati sper sa-i vina pofta de mancare Stefaniei de la Peritol. I-am dat si eu Dariei dupa boala si manca cu o pofta...ca o sparta. Dc ar fi fost dupa ea, ar fi mancat non stop Sanatate multa!

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Alina - cat i-ai dat? Eu i-am dat 1,5 ml, mi-e cam frica de el, habar n-am de ce...

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Natalia noua ne-a dat dr 2 ml seara 5-7 zile. Si mie mi-a fost putin teama (cum zici si tu, nu stiu de ce) dar a fost ok.

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!Multa sanatate celor trei puiuti bolnaviori:SARA,DARIA si LUCA!Sa va faceti repede bine!NATALIA si noi am avut o perioada destul de lunga in care Albert nu a vrut sa manance absolut nimic.A durat vreo 3 saptamani.Te inteleg perfect si sper ca printesa sa reinceapa sa manance.CESKA,bine ai revenit!Ne-a fost dor de voi!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 32+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

neatza! acum am reusit sa sorb si eu din coffe...buuuuun...
sunt furioasa ca nu am curent de la 7 dim....nu merge centrala, apa e rece bocna, nu i-am mixat fructe lui Dudu (i-am dat gris cu lapte), mama nu poate veni ca nu merge liftul asa k tre sa imbrac baiatul sa-l deportez la ea acasa (am la 12 consultatii pt examen la scoala)....sunt amarata...noroc ca-i buna rau cafelutza asta.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

LA MULTI ANI ANA MARIA!

Sanatate multa celor 3 pui bonlaviori, Luca, Daria si Sara.Mami Gatta cunosc chestia cu "faci din tantar armasar", ieri seara ii scoteam mucii Sofiei si al meu imi zice nu crezi ca exagerezi cu scosul lor?(desi era a 3-a ora/zi)pai asa mi-a zis dr sa scot de cate ori e nevoie...-e dr asta stie ea cevaStiu ca ii e mila de ea cum face tipa se agita de abia o pot stapani sa-i scot, iar la faza cu mancarea la fel preum Nati las-o draga ca mananca ea...dar CAND?????sapt trecuta a avut 48 de ore in care a baut lapte dim si seara in rest doar 250g mancare solida,nu stiu din ce e asa grasuta Sofia ca sincer traieste aproape cu aer, in unele zile mananca bine iar in altele ma multumesc cu cateva linguritze la o masaDaca depresia inca nu a trecut pe la mine o simt, e pe scari urca...noroc ca stau la 4 ...

Am vazut si noi pozele din calatoria LaleiD foarte frumos, imi e dor de Viena civilizata, fara claxoane si calma, iar la ski cred ca a fost super...
Lebadoiu Tudorash frumusel foc!Il "ai dat" Grati, daca da asteptam la rand poate poate....
Mirik toata lumea imi spune ca e mai dezvoltata de 1 an, deja poarta hainute de 1,5 chiar 2 anisori, dar din ce frate din ce ca nu mananca!Apropos de faza asta cand eram gravida mergeam la eco era cu 2-3sapt mai dezv si dr la un mom dat imi zice: asa sunt astia bagati pe teava...

Multumim fetelor care ne-au vazut pozele, eu ma consider mult prea slaba, daca ma bag printre somalezi nu ma tradeaza decat culoarea pielii

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Nicole si voi 2 (chiar 3- da nu se cade) sunteti frumosi. Sper sa ne vedem pe viu cat mai curand...plus ca am senzatia ca te cunosc de mada nu mai stiu nica ca nu a mai scris la capitolul regional.

Gatta inca odata multa forta si veti trece peste asta.

Multa sanatate puisorilor bolnavi.

De ieri am trecut si noi pe antibiotic - cefalexin...ca a devenit groasa, nu i-a trecut raceala nici dupa o saptamana ba din contra a revenit febra si mi-e sa nu dea in altceva. Bine ca ia medicamentele...l-am trezit din somn azi noapte...ca de, ii dau la 8 h, am uitat ca se poate si antibiotic la 12 h, recte augumentin...in fine, asta e...sa trecem cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Nati, Alina-kalos, Dana, Madalina multumim fetelor. speram sa scapam cat mai rpd de viroza asta nenorocita. de febra am reusit sa scapam, mai avem mucii si tusea.

Ceska bine ai revenit!

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput