LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare(185)
Raspunsuri - Pagina 18
emabucuresti spune:
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, la multi ani
Laura
Ralph Gabriel
Daniel
Matei
si puiul meu Milan
sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti !
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
emabucuresti spune:
Felicitari clopoteilor ce au facut primii pasi zilele acestea!
Sanatate multa copilasilor raciti in perioada asta!
Bun venit mamicilor nou venite pe forum , la fel si celor care nu mai intrasera de mult timp pe aici!
LalaD welcome back, tare faina vacanta voastra!
emabucuresti spune:
de cand incercam si eu sa gasesc topicul cu povestea nasterii lui Milan si nu reuseam caci nu ma lasau sa caut, era prea full serverul, dar azi l-am gasit usor , hihi, am mai primit niste urari si acolo pt care multumim frumos 

asaa, acum ca am gasit-o, o voi putea printa ca de mult vroiam sa fac asta, si mai dau si aici link ul cu voia voastra
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=127461
godzila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gattasalvaje In alta ordine de idei , raportez una bucata copil bolnav si marait . De 2 zile tuseste si azi-noapte mi-a facut febra 39.3 ...abia am reusit sa i-o scad cu Novocalmin , Nurofen si sosetele cu otet pana la 38.8.Am fost azi la dr. si se pare ca nu are nimic pulmonar ...diagnosticul a fost angina , gat rosu si inflamat , cai respiratorii pline de secretii , asa ca de azi luam Augmentin 3.5 ml la 12 ore , Tantum verde spray , Eurespal , Nurofen si Panadol alternativ. Problema este ca nu vrea sa ia niciun fel de sirop. Am incercat si cu lingurita si cu seringa si este chinul naibii...scuipa , isi provoaca voma , urla ...sunt cu nervii prastie . Dr. mi-a zis ca in loc de Panadol sa-i bag supozitor cu paracetamol si in loc de Nurofen sa-i pun supozitor Diclogesic ...a mai folosit cineva schema asta?...nu stiu cat de eficient este in scaderea febrei.Cum ma asteptam , odata cu chinul cu medicamentele a inceput si greva foamei...nu mai deschide gura nici la papa. De azi dimineata n-a mancat decat 300 ml. de lapte. In plus , simt ca ma paste si pe mine viroza , am gatul inflamat , stare generala de kko si ma doare capul groaznic. Si ca sa fie tacamul complet , m-am certat si cu sotzul azi dimineata , ca eu eram disperata ca nu-i puteam scadea febra Sarei si el imi zicea ca sunt exagerata , ca sigur e de la dinti si eu fac din tzantzar armasar , ca stresez si copilul degeaba...imi venea sa-l strang de gat de nervi Noroc cu maica-mea ca a veit si m-a ajutat , ca altfel cedam psihic. Acum Sara doarme , deja are 2.5 ore de somn . E franta , ca azi noapte a bodoganit pana dimineata. Cred ca e si kkcita , dar mi-e mila s-o trezesc s-o schimb. Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )POZE BOTEZ Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE Povestea nasterii |
Gatta, sanatate Sarei. Nu vrea sa deschida guritza ca o doare gatul saracuta si e un chin sa inghita. Daca reusesti sa ii scazi febra sigur va accepta mai usor. Cat despre sotz...bai frate ce mai seamana barbatii la chestii din astea...

godzila spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Laura Ioana LauraD sa fii fericita, sa ai parte de tot ce-i frumos si bun in lume si sa te bucuri de famila ta frumoasa!Imi cer scuze pt itnarziere, dar ieri am fost plecati la plimbare prin Bacau. N-am citit decat ultima pagina si vreau sa-i spun sanatate multa Sarei Mamica de Sara sper sa nu fie totusi o raceala (la tine), sa fie doar o alarma falsa!Am inceput sa-i dau Theei lapte la dorna de 3,5% si-i place. De acum ii voi da dimineata 300 ml de lapte de maga si seara lapte praf, ca-i mai consistent. Azi i-am facut si eu spanac cu ou batut (in tigaie de teflon, fara ulei), dar nu s-a prea ingramadit cu mancatul. Cred ca n-a mancat nici 100g Dar nici ieri nu a prea mancat, i-am dat borcanel si tot mai putin de jum a mancatMerge pe picioarele ei fff bine, a inceput sa fuga, ma distreaza de nu mai pot cand o vad ). Ce ma fac? Mi-e groaza sa nu fie un copil neascultator si capos/obraznic! Nu vreau sa ma asculte cu tot ce-i cer, dar macar sa stie de o regula, cave, nu? Voi cum procedati? Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Atat sunt de mare Filmulete Octombrie - Noiembrie 2008 Craciun 2008 |
Eu as zice sa ii explici inainte ca ar trebui sa te tina de mana si daca nu vrea o pui in ham (nu e f scump)...si apoi o pui sa aleaga: mana sau hamul (sa nu crezi ca nu pricepe). Bafta

kalosalina spune:
Buna zuzici!
Vreau sa ii urez si eu Laurei, cu scuzele de rigoare pentru intarziere, La Multi Ani, multa sanatate, impliniri, si numai bucurii alaturi de frumoasa ta familie! 
LalaD am vazut pozele din Austria...suuuuperrrr- se vede ca v-ati distrat de minune!
Am vazut si pozele de la ziua Sofiei- ce frumoasa printzesa
Mi-au placut mult si rochitele!
Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
emabucuresti spune:
Gatta of saracuta Sara! Sanatate multa! Asa face si sotul meu dar pe de o parte poate e mai bine ca daca ar fi si ei la fel de agitati si panicosi ca si noi, am deveni poate mai nesigure si speriate in momentele alea, asa ei mai mentin echilibrul.
nah ca fac eu teorii, hihi. ce-i cu site ul despre psihologie de la semnatura?
Ven spune:
Vera, ce misto suna treburile alea de la situl din semnatura ta. Pacat ca e numai in Buc. :(
miri_mik spune:
buna seara!
Laurici_D, lamulti ani, mami drag, cu intarziere, ca d eobicei, ca daca io-s p-aci in salturi... da tu stii ca io te iumbesc! sa fii fericita! foarte fericita! si implinita, cu tot cu dosarele de pe stanga:))
Milan, pui rotofei si scump de mama ema, sa cresti mare si razacios si sa te bucuri de fratiorul care e pe drum!
CESKa!!! welcome back!!!
missed you badly!
lalaD, superba vacanta, jos palaria! am deschis site d epoze, astept s ama delectez:))
gatta... nu te stresa cu mancarea. nici tu cand nu te simti bine nu poti manca. si daca choar o doare gatul, cu spunea si godzila, nu-i vine sa manance nik. poate reusiti sa degajati caile respiratoii cu un aerosol...?
cornilia, vin cu shlapu... cum sa uitam noi de voi????
anaro, bine-ai venit intre noi:)
ma duc sa vaz poze!
nu deranjati:))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

. De 2 zile tuseste si azi-noapte mi-a facut febra 39.3 ...abia am reusit sa i-o scad cu Novocalmin , Nurofen si sosetele cu otet pana la 38.8.
( 22 Decembrie 2007 )
LauraD