Epilator
As dori si eu un sfat ce fel de aparat de epilat sa-mi cumpar. As vrea ceva marca Philips sau Brown , dar nu stiu de care.Voi de care aveti?Sunteti multumite?Pentru atenuarea durerii care o fi mai bun, cel cu masaj sau cel cu gheata?
Raspunsuri
Gabi_K spune:
eu am braun silkepil simplu, fara atenuator de durere, dar e ok, m-am obisnuit, doar inghinal nu ma descurc, in rest sub brat si pe picioare e in regula.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
cristina1974 spune:
Si eu am un Philips, si un Remington. Ambele au,cica, facilitati antidurere. Insa si eu m-am obisnuitcu durerea,acu' nu mai simt nimic. Si ma fac peste tot,fara probleme. Pisca un pic mai tare la inceput, ca nu e obisnuita pielea, si dupa aia ai sa vezi ca suporti fara probleme,practic nu mai percepi durere.
gabytza25 spune:
eu folosesc de cativa ani Braun, insa de la epilator (cum a spus dermatologul), am facut un fel de pete pe picioare... pentru ca, desi ma exfoliez la maxim 3 zile si ma dau si cu o crema hidratanta, aproape in fiecare seara, imi cresc fire pe sub piele si in urma acestor fire mi-au ramas pete destul de inestetice. Asa ca din vara o sa merg la salon sa incerc epilatul cu ceara (tot la recomandarea dermatologului). Din lipsa de timp, posibilitati financiare, comoditate si rusinea de a aparea goala in fatza unei cosmeticiane am ales aceasta metoda epilatorul... insa dupa problemele astea o sa-mi iau inima in dinti si apelez la o cosmeticiana. Am expus problema mea, pentru ca si alte fete au mai intampinat-o.
O alta problema in legatura cu epilatorul ar mai fi aceea cu durerea... nu stiu cum zic fetele ca suporta, insa inghinal si sub bratz eu una nu rezist, desi am 2 capete antidurere de intensitati diferite.
delsim spune:
Asta e si marea mea problema: zona inghinala si axila. Sunt destul de rea la durere.Poate beau o tuica inainte in cazul asta.
Tecky spune:
Eu folosesc Braun cu atenuator de durere si sunt foarte multumita.La subrat,brate si piciore il folosesc,inghinal nu suport durerea....
ancamari spune:
Eu am primit de Craciun un Panasonic Triple Action, il vedeti pe site-ul lor cum arata pt ca imi este greu sa-l descriu. Are 2 capete: unul cu 3 chestii care se rotesc si inca unul pt zone sensibile, eu ma epilex la axile si inghinal fara probleme, la axile doar prima oara am suferit pt ca ma tot radeam in ultima vreme. Este wet/dry, adik poti folosi si spuma pt a mari viteza alunecarii pe picior cand te grabesti.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu ; poze oct ; poze nov ; poze Craciun ; poze ian09
cait spune:
Eu an un philips de cativa ani si e inca bun cu toate ca a luat o gramada de lovituri saracul.
Problema mea e alta.De ceva vreme dupa epilat imi apar pe picioare acolo unde am smuls firul de par puncte rosii.La inceput am zis ca este normal si ca vor trece a doua zi.De unde tot ramane un punct rosu care nu dispare.Nu se vede rau de tot dar ma gandesc de la o fi asta.Mai auzisem ca nu este f bun epilatorul dar parca nu credeam.
Eu de 10 ani numai asa ma fac si m abucuram ca am din ce in ce mai putin par pe picioare si nici nu trebuie sa ma duc la cosmetica unde costa o gramada si trebuie sa ma vada si tanti accea dezbracata.![]()
Cait
Home is where heart is...
nicol_mami spune:
eu am rowerta ansa de cand am nascut nu mai supart durere asa ca nul mai folosesc ,bigu e sprijinul meu momentan