Darius Andrei - un ingeras senin al cerului (5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Camy, imi pare rau pentru accident, dar cel mai important e faptul ca ESTI BINE!!!

Moni, foarte frumos spus.

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Ana-Maria, iti multumesc ca aprinzi o lumanare pentru ingerasul meu...ma bucur ca are multa lumina si de aici...de pe acest pamant!cartea nu are nici o legatura cu spiritismult...intr=adevar...o mamica vb cu fiul ei mort la varsta de 17 ani intr=un accident de masina.Matei spune ca raiul se numeste Nirvana...vb despre suflete..cum vin unele in cer, foarte traumatizate dupa o viata chinuita, unele vor sa se intoarca pe pamant...altele nu...
Nu vb despre iad..de fapt spune ca el nu exista, ci Nirvana (raiul) are mai multe trepte...o treapta f putin luminata...pana la o treapta luminata foarte mult.
Vb despre iubire, dragoste, bunatate, iertare...cum poti urca aceste trepte..Spune ca noi ne alegem familia inainte sa ne nastem, se face o "intelegere" intre membrii familiei (nu stiu cum eu as putea fi de acord ca copilasul meu sa moara)....
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei acum sper la o minune
sper sa nu te superi ca iti zic, dar tot ce ai spus pana acum din carte contrazice invatatura crestin-ortodoxa despre viata vesnica si sufletdaca in carte se povesteste despre persoane care vorbesc cu spiritele celor morti, care le transmit informatii, atunci e vorba de spiritismmai multe amanunte aicihttp://www.crestinortodox.ro/Spiritism-213-7001.htmlsi referitor la suflet, el nu este preexistent, ci ia nastere o data cu trupul copilasului, in momentul conceptieicopilasul tau e o persoana unica, nascuta din dragostea voastra, iar sufletul lui e acum in rai, langa Dumnezeu cel in Treime slavit, langa Maica Domnului, langa sfintii ingeri, si asteapta sa va intalniti din nou cand va randui Dumnezeu.El stie ca voi sunteti parintii lui, nu altcineva, si nici n-o sa plece nicaieri sa gaseaca alte trupuri, sa le schimbe ca pe ciorapi, si alte chestii din astea.
in ceea ce priveste "sufletele traumatizate dupa o viata chinuita", nici asta nu e o invatatura crestina. Pai sa ne gandim la sfintii mucenici, de exemplu, care au suferit trupeste foarte mult, dar sufletele lor erau luminoase si pline de bucurie, fiindca Il aveau pe Hristos. de reintoarcerea pe pamant ce sa mai zic? crestinii cred ca "omul moare o singura data", si ca la sfarsitul lumii vom invia cu totii, cu trupul.Deci trupul si sufletul iau nastere odata, la conceptie, coexista in timpul vietii pamantesti, se despart temporar cand omul moare- trupul se duce in pamant, iar sufletul in iad sau in rai, in asteptarea Judecatii de Apoi; si la sfarsitul lumii trupul omului va invia si se va reuni cu sufletul sau.
imi dau seama ca treci printr-o durere foarte mare, nici nu mi-o pot imagina, si ca orice aliare e buna;dar ma gandesc ca astfel de povesti fac mai mult rau decat bine, mai multa mangaiere gasesti in invatatura si credinta crestina, decat in aceste filozofii straine si mincinoase(din punct de vedere crestin), si de aceea mi-am permis sa-ti spun lucrurile astea daca te gandesti ca n-am facut bine, iarta-ma Dumnezeu sa-l odihneasca pe ingerasul tau! si sa va daruiasca mantuirea, si candva, bucuria revederiiam blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Ce mai faci Camy?

Off se apropie iar ziua....multa putere iti doresc!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus
azi am avut un accident de masina, sunt bine acum...mai rau e masina...

Domnul sa te aiba in paza si sa-ti dea putere sa treci peste ziua care va veni. Si sa iti trimita un sufletel care sa te mangaie si sa-ti dea un sens in viata.
Intr-o zi am sa iti scriu o poveste, care sper sa te consoleze putin. Azi insa, nu prea pot.
Multa putere!

Alexandru, tati de 3 copii perfecti (un baietel nazdravan, o fetita mica luptatoare, si un ingeras in cer)
_
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Camy, am trecut doar sa iti dau o, sa iti trimit un gand bun...
nu mai spun ca m-am speriat cand ai zis de accident, insa a trecut Slava Domnului ca sunteti bine

multa putere si optimism iti doresc!

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Un buchet mare de pt. sufletelul ingerasului Darius care azi ar fi implinit 7 luni!
Camy te si te imbratisez cu drag si sunt alaturi de tine cu tot sufletul in aceste doua zile!

Dia - I'd like mornings better, if they started later!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

CAMY draga mea, ufff, iar au sosit cele mai grele zile din luna pentru tine. Ma rog pentru micutul Darius si pentru tine sa te intareasca bunul Dumnezeu si sa-ti aline suferinta!

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Astazi ar fi implinit 7 luni...Ne rugam pentru el, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe micutul ingeras

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Un buchet de si o pentru ingerasul Darius!

Camy, te imbratisez tare ! Imi pare rau de accident. Bine ca nu ai patzit nimic tu. Masina e un fier...

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

si pt micutul ingeras!

te imbratisez camy!

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput