Darius Andrei - un ingeras senin al cerului (5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

asa este...trebuie sa sper ca totul va fi bine..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

5+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Cami, sigur va fi bine! Si Darius nu va fi nicicand uitat. Faptul ca mai aduci pe lume un bebe, nu inseamna ca-l vei uita sau ca- vei iubi mai putin pe Darius.

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

camisor, iubita, de cate ori citesc acest subiect dedicat tie ma trec fiori, ma trec fiori la fiecare post al tau, ma bucur si sufar alaturi de tine si sper ca sti asta si sti ca e cu tot sufletul
Am vazut ca ai scris de parintii tai. Sa nu te superi, sti ca si eu le-am spus alor mei abia cand i-am vazut inima lui bebe batand. Reactia a fost... ciudata. Mamei i s-a urcat tensiunea, tata s-a inrosit tot. Le este teama pentru noi si nepotelul/nepotica lor si asta este normal. Mama mea mi-a spus sa nu o mai anunt cand nasc. Sa o sun abia dupa ce am nascut si bebe e ok si urla la sanul meu... ei ne iubesc si traiesc fericirea si suferinta noastra asa cum si noi vom trai prin bebeii nostri. Asa ca sa nu te superi pe ei daca vor fi mai rezervati. E normal, pana si noi suntem asa, dar asta nu inseamna ca nu ne iubesc sau ca nu se bucura pentru noi.

Sunt aici si astept urmatoarea veste cu inimioara bebitei cum bate

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 13+ cu (Dragos Alexandru??)
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

nu mai stiu...nu mai stiu ce sa spun...Cristi acuza mari dureri de cap...spune ca simte ca ceva nu-i in regula la cap...la medic nu vrea sa mearga...si apoi am mai si visat acum vreo 2 saptamani ca venise la mine la servici sa ma ia...ma astepta...si apoi a plecat fara mine...eu il tot dtrigam...si el nu se intorcea...acum sunt paranoia...asa par poate...dar imi e teama sa nu moara si el...daca are ceva la cap? eu ce ma fac?
...eu sincer m-am cam saturat de toate visele mele...nu mai vreau sa mai visez nimic..nu vreau sa mai stiu nimc...nu mai vreau sa mai traiesc cu teama ca moare si Cristi...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

6+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Offff, Cami...
Nu vreau sa te speri, ca eu oricum nu cred in vise, dar ar fi bine sa mearga la un neurlog. Chiar daca e simplu stresul, dar pt linistea voastra. Poate stii cazul nostru, chiar si o simpla durere da de stire ca acolo ceva nu e in regula.
Pe cealalata parte, te rog, nu te lasa sa cazi in depresie acum, cand samburelul din burtica are nevoie de tine cu mintea limpede. Nu stiu de ce nu vrei sa incerci sa mergi la un psihlog. Poate putina consiliere te-ar ajuta, exista si tratament care il poti lua in sarcina, pt ca toate gandurile astea negre il pot afecta pe bebe, si stiu ca nu ai vrea asta. Pt el, te rog, draga mea, nu iti mai lasa mintea sa zboare numai la ganduri negre, incearca te rog.
Daca vrei, in limita timpului meu, putem vorbi pe privat (YM)
Te pupic!

AMR o zi jumate pana vom fi impreuna
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
So small, so sweet, so soon
God, please take care of my soul mate

Mergi la inceput

Sunt in gand si in alaturi de tine.

AMR o zi jumate pana vom fi impreuna
_
You grew in my heart
God, please take care of my soul mate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

CAMY draga, nu vreau sa par insensibila, inteleg de unde iti provine teama de vise, dar nu poti sa lasi teama asta sa iti acapareze viata... Vezi ca te-ai mai inselat, inainte sa afli ca esti gravida ai visat urat si spuneai ca te astepti sa se intample iar ceva rau si uite ce minune s-a intamplat...

Totusi, vorbeste cu Cristi, spune-i sa mearga la un medic pentru linistea voastra, va fi tata si asa cum tu ai grija de sanatatea ta si a samburelului din burtica si el trebuie sa aiba grija de sanatatea lui, un copil are nevoie de ambii parinti in putere. Pe de alta parte, mama mea are dureri mari de cap periodic, de multi ani, de la reumatism, se pare ca poate afecta si oasele capului si e cumplit, mai poate fi si meteosensibil si schimbarea de vreme poate da de multe ori dureri urate de cap, deci exista multe cauze care provoaca dureri fara sa fie ceva iremediabil, insa mai bine sa mearga la un medic sa stati linistiti.

si ai grija de tine!

Monica, mami de Luca

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

draga mea , durerile de cap pot fi si din alte cauze: curent, raceala, sinuzita! si pe mine ma doare cateodata capul de nu mai pot! nu te gandi numai la lucruri rele. stiu ca ceea ce ti s-a intamplat te-a marcat, e normal, si pe noi ne-a marcat, dar incearca sa vezi si luminita aia de la capatul tunelului. ai un bebe in burtica, e ceea ce ti-ai dorit. uite, DD si-a intors fata si spre tine, a iesit soarele si pe strada ta. incearca sa te aduni si sa mergi inainte. gandeste-te ca o faci pt copil! si sotul tau va fi bine! convinge-l sa se duca la dr. pt linistea ta! ai sa vezi ca e totul ok. poop.

"mai avem nevoie si de iarba......"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns minunemia spune:

Nu gandi negativ.
Iata iti trimit cateva cuvinte, care sper eu sa te faca sa intelegi ca doar gandind pozitiv atragi lucruri pozitive:
Gandirea pozitiva
La o privire mai atenta se poate observa ca lumea in care traim ia forma starilor si emotiilor pe care noi le exprimam, creand universul nostru launtric. Universul in care traim, in care ne desfasuram cuprinde experientele noastre, secretele noastre si este format din gandurile noastre. Calitatea destinului nostru, starea sanatatii sau durata fericirii este consecinta caracterului nostru. Caracterul este format din obiceiuri, reflexe, tendinte iar acesta vin din continutul gandurilor noastre. Stresul, agitatia, nelinistea la o examinare mai profunda nu sunt decat rezultatul unei gandiri haotice. De aceea cum suntem noi asa este si universul in care traim, cum gandim asa este si perceptia asupra existentei noastre iar un proverb chinez spune: "Esti ceea ce gandesti"
Gandirea pozitiva face ca lumea in care traiesti sa devina pozitiva. Daca gandesti pozitiv, nu poti fi negativ pentru ca gandind pozitiv devii acea pozitivitate. Luindu-te ca punct de referinta, TU devii centrul. Retrage-ti toate simturile si lumea din jurul tau va disparea. Inchid ochii si totul se intuneca. Asta este ceea ce experimentezi. Asta devine obiectul cunoasterii tale, restul sunt presupuneri. Pentru o fiinta stresata lumea devine un pericol, pentru un om trist intreg universul este jalnic. Unii sunt deprimati ca universul in care traiesc a fost creat asa tocmai prin modul lor de a gandi. Cat de minunata devine viata pentru acela care gandeste pozitiv! El vede in fiecare clipa o noua modalitate de a experimenta bucuria, savoarea sublima a miracolului. In natura el infloreste cu fiecare floare. O fiinta pozitiva isi face chiar si din probleme un prilej de bucurie. Mahatma Ghandi spunea adeseori: "Lumea este propria ta oglindire".
Propriul destin poate fi schimbat gandind pozitiv. Iata ce spunea un mare maestru indian Swuami Shivananda: "Omul seamana un gand si culege o actiune
Omul seamana o actiune si culege un obicei
El seamana un obicei si culege un caracter
Semanand un caracter el culege un destin"
Cunoscand acest mecanism poti intelege mult mai usor de ce nefericirea este o stare care patrunde in toate actiunile celui care o genereaza sau o intretine prin ganduri.
Cand esti pozitiv nu poti fi negativ si nimic din starile negative nu te pot atinge pentru ca tu nu le atragi. Se spune despre unii oameni ca atrag ghinionul orice ar face. E pura intamplare? Dar daca privesti mai atent vei putea observa ca acesti oameni au un comportament preponderent negativist. In prezenta unui om care se crede invins nu te poti simti in siguranta. Oricat ar pierde, prin atitudinea de invingator si plin de incredere omul poate oricand sa reuseasca. In acest sens Mircea Eliade scria: "Nu sunt pierdute decat acele batalii care nu s-au dat niciodata" lasand sa se inteleaga ca in actiune nu exista castig sau pierdere ci doar experienta, cunoastere ceea ce inseamna deja un mare castig.
D-zeu sa te ajute!VA FI BINE!

Mergi la inceput

Dumnezeu sa aiba grija de voi!
Poate te consoleaza ce-ti voi spune acum (cineva mi-a povestit aceasta poveste frumoasa)
O data o femeie si-a pierdut pruncul. Avea o mare credinta in Dumnezeu si dupa acest eveniment neplacut mereu plangea si il intreba in rugaciuni pe Dumnezeu de ce a permis sa i se intample asa ceva? Iar intr-o noapte femeia a visat ca era in cer printre un grup de copilasi si aveau fiecare in manuta cate o lumanare aprinsa, iar unul statea intr-un colt si plangea. Acel copil a atras-o foarte mult, ca un magnet. Era ceva special in el. S-a apropiat de copil si l-a intrebat de ce plange? Iar copilasul ia raspuns: "Plang pt ca tu esti mamica mea si de cate ori tu plangi mie mi se stinge lumanarea si nu pot sa ma alatur celorlalti copii. Te rog, mamica, nu mai plange, nu-ti dai seama ca lacrimile tale imi sting lumanarile? Visul i s-a parut atat de real incat din acea zi femeia nu a mai varsat o lacrima! Si mereu ii aparea in vis un copilas care mereu radea si era fericit.

Curaj, fruntea sus si cu Dumnezeu mai departe!
Nu uita: MAZARICA DIN BURTICA ARE NEVOIE DE TINE ACUM!

AMR cateva ore pana vom fi impreuna
_
You grew in my heart
God, thank you for You saved my soul mate

Mergi la inceput