Darius Andrei - un ingeras senin al cerului (5)
Raspunsuri - Pagina 16
ioanaiub spune:
Cami, felicitari!!!!
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
mychydutza spune:
camy, ma bucur enorm pentru tine! si nu mai gandi pesimist! totul va fi bine! o sa ai un bebe sanatos. normal ca vei face toate analizele si investigatiile de rigoare, dar e foarte important sa gandesti pozitiv! te poop de multe multe ori!
"mai avem nevoie si de iarba......"
moni_or spune:
CAMY, bravo, felicitari din tot sufletul, mamico! Sunt convinsa ca Dumnezeu vi l-a trimis in cale pe doctorul asta si ca de data asta totul va fi bine! Ai grija de tine, ca inca de pe acum, cand e doar un punctisor, tu esti tot universul copilului tau.
Monica, mami de Luca
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
Aurorra spune:
Camy,dragutza,felicitari,o sarcina usoara si un bebe sanatos si bolfos.Ai grija de tine,menajeaza-te cat poti de mult si incearca sa gandesti cat mai pozitiv,nu lasa gandurile negre sa te inunde! Mult noroc!
Aurora si delfinas iubit Robert Matei
Robert Matei
Pozici
Mateut
Ralu79 spune:
Camy- felicitari iubita! Doamne ajuta sa fie totul perfect in continuare. In fiecare zi ma gandesc la voi
Ralu
mamica iubitei Miruna Elena
vias spune:
va multumesc mult de tot!
o sa fie bine...si eu sper asta...azi am anuntat la serviciu...si toata lumea a plans...ma felicitau toti, ma pupau....ma incurajau...
Doamne Ajuta sa fie bine!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
5+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
ladymina77 spune:
O sa fie bine!Acest lucru trebuie sa-l crezi la orice ora din zi si din noapte~
Sunt convinsa ca Darius are grija de surioara/fratiorul lui.
Te pup!
Eliza spune:
Cami sa-ti dea Dumenzeu o sarcina usoara(ca frumoasa sigur va fi) si un copil sanatos. Fii optimista...si asteptam poze cu un bebe grasun si o mamica fericta peste 35 de saptamani.
Eliza
Emma(19.02.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=807e61a27cadc9117f3e64&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aproape un an cu Emma...
Povestea nasterii
vias spune:
eu mi-am mai facut un test de sarcina...ca nu mai aveam nici un simptom..si zice ca saunt gravida rau!
Doamne Ajuta!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
5+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
diarux spune:
pentru DARIUS
mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...