Prietenie la plesneala-25-Nu suntem acasa
Raspunsuri - Pagina 20
violeta69 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MadameBovary Io pe Kokiy o stiam deja... da' mie mi s-a aratat mai dezgolita I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
ei,acu' a fost mai pudica
ca era cu consortu'
Alaturi de EMMA

Alaturi de SONIA

si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA

ViO
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
mihaela77O spune:
mai,mie mi-a placut ce am vazut..sa dea mama draq ca la vara sa nu va incolonati la constanta si navodari..ca daca nu fac fata va trimit si la dodo la navodari...![]()
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
MadameBovary spune:
| citat din mesajul lui violeta69 ei,acu' a fost mai pudica ca era cu consortu' |
Kokiy, i-auzi bre, tu te despoi doar de fatza cu noi, nu si cu barbatu' lu' matale?
kokiy spune:
Unde bre sunt despuiata ,aci' ...pai sa bag una toples
Si pentru ca se pare ca nu stiti totul despre mine,uitati cum imi place mie sa merg imbracata
Si Mihaita are nevoie de voi! 
Bazar pentru Sonia si Andrei
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
misha71 spune:
| citat din mesajul lui umflatel mai,mie mi-a placut ce am vazut..sa dea mama draq ca la vara sa nu va incolonati la constanta si navodari..ca daca nu fac fata va trimit si la dodo la navodari... MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! A&M |
'ntzeles, sa traitzi!
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
violeta69 spune:
kokiy,lasa ca la vara nu o sa mai ai decat un colacel mic ![]()
Umflatel,vrei sa vezi cum e cu o casa de nebuni?
adica nebune...
sau mai bine mergem la hotel ![]()
Alaturi de EMMA 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
ViO
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui violeta69 kokiy,lasa ca la vara nu o sa mai ai decat un colacel mic Umflatel,vrei sa vezi cum e cu o casa de nebuni? sau mai bine mergem la hotel Alaturi de EMMA ![]() Alaturi de SONIA ![]() si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA ![]() ViO ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
nu mama va astept...mai ales ca ne impartim sarcinile...ca in trei camere,nu am bre unde sa va culc pe toate....

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
sorana spune:
Am zis eu ca trebuia sa vina si Mihnea ![]()
Data viitoare ...
Dungile din capetele voastre sunt chiar mishto.
Umflatel ai grija ce-ti doresti ....
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui sorana Am zis eu ca trebuia sa vina si Mihnea Data viitoare ... Dungile din capetele voastre sunt chiar mishto. Umflatel ai grija ce-ti doresti .... Sorana si Monica (6 ani) "Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein |
da,sorana...va astept...am si vb cu dodo....

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
misha71 spune:
Kokiyleasoooo!!!!! Nu porti chiloti??????
Daca stiam.......![]()
Haideti la CAPITOL NOU!!!
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)