Prietenie la plesneala-25-Nu suntem acasa
Raspunsuri - Pagina 19
misha71 spune:
Pai cine a zis ca sintem ca toata lumea normala, de la o intilnire normala?
Am explodat pe acolo care incotro, asa ca era greu sa ne adunam ![]()
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
kokiy spune:
Eu daca nu merg cu buletinu' la vedere m-am insemnat cu dungi rosii,sa stie lumea ca-s nebuna 
Si Mihaita are nevoie de voi! 
Bazar pentru Sonia si Andrei
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
misha71 spune:
Gabitzo, musai sa vii la urmatoarea intilneala. Promit io ca traduc igzact shi zishi

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
(LadyJ)
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kokiy Eu daca nu merg cu buletinu' la vedere m-am insemnat cu dungi rosii,sa stie lumea ca-s nebuna ![]() **************************** Si Mihaita are nevoie de voi! ![]() Bazar pentru Sonia si Andrei **************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
Io-ti dau liber sa treci, ca doar mi-s verde

(LadyJ)
violeta69 spune:
io ma fac blonda ![]()
edit:deocamdata la par,da' daca iau si carnetu' ma fac si la minte ![]()
Alaturi de EMMA 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
ViO
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
kokiy spune:
Gabitule ,nu fi mamam suparata,las' ca te vizitez eu
...de Pasti colind prin Moldova pe la manastiri ![]()
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violeta69 io ma fac blonda Alaturi de EMMA ![]() Alaturi de SONIA ![]() si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA ![]() ViO ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
Nici sa nu te gindesti!
Sa nu te puna Aghiutza sa-ti strici minunatie de par ca te alerg pe jos, nu cu 41 ****************************************************************
(LadyJ)
violeta69 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
Nici sa nu te gindesti! Sa nu te puna Aghiutza sa-ti strici minunatie de par ca te alerg pe jos, nu cu 41 **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
no ca ar fi bine,mai salbim Alaturi de EMMA

Alaturi de SONIA

si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA

ViO
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
kokiy spune:
Eu daca ma fac blonda socializez mai bine cu vecinii lui Gabi ...pot vinde flori si seminte lejer ,nu ma deconspir mancatzashi ![]()
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)