Leoaicele DC*(30)*-Alaturi de EMMA!
Raspunsuri - Pagina 15
Leditia spune:
Mersi frumos de urari.

Dany,nu am cum sa-l iau in carut ca stam intr-o garsoniera momentan(pe care vrem s-o vindem acum si sa ne luam ap)Deci n-am spatiu...Bucataria e mica,plus ca se fumeaza acolo,deci copilul nu are ce cauta acolo..So,ramanea camera si balconul cand e mai caldut..si ma gandeam sa-i instalez un leagan si asa sa stea si fara mine,ca in patut stiu ca nu vrea,se plictiseste repede.
Ii dau sa pape si mai revin.
pup intreaga gasca.
leaganul e in genul asta http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=1081
POZE CU NOI
de David Christian
szivarvany spune:
Ledi, sa-ti traiasca feciorul 
Eu as recomanda sa cumperi un leagan sh (eu cumpar multe dp bursa bebelusultau . ro)
Nu mai stiu ce vroiam sa zic, ma dor shalele infiorator
nu stiu cum voi rezista 9 ore aici stand.
Revin ...
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
Leditia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamagiuliei Ledi, sa-ti traiasca feciorul ![]() Eu as recomanda sa cumperi un leagan sh (eu cumpar multe dp bursa bebelusultau . ro) Nu mai stiu ce vroiam sa zic, ma dor shalele infiorator nu stiu cum voi rezista 9 ore aici stand. Revin ... Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) |
Daria,nu stiam de bursa asta.Uite am intrat,dar am dat numai peste subiecte "gen feriti-va de nush cine" "nush cine da tepe" si tot asa.Unde vad bursa efectiv?Anunturile cu vand nush ce ?
Sincer am mai cautat si sh,dar un leagan sau un balansoar era mai ieftin cu 100 ron max fata de pretul unuia nou.Daca mai pun taxele postale ajung la aproape acelasi pret ca al unuia nou.Nush ce sa zic.Intr-adevar nu prea-mi vine sa dau 400ron si sa-l foloseasca 2 luni sau deloc..nush ce sa fac.
POZE CU NOI
de David Christian
szivarvany spune:
Ledi, ala e bouncer, da ?
Am intrebat eu pe bursa, o mamica de la mine a cumparat ceva super fain la pret super ok. Poate avem noroc. Incercam :-)
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
Azi
astrele spun:
Astazi este o zi in care iei fraiele in propriile maini si pui mare pret pe control si autoritate.
Afisezii initiativa in planificarea si organizarea sarcinilor la locul de munca, impunandu-ti astfel statutul si cerand respect din partea colegilor.
Te cufunzi in munca si vrei sa te realizezi. Incearca mai degraba sa muncesti inteligent decat sa muncesti mult.
Solutiile ies mai repede in evidenta daca privesti dintr-o perspectiva noua.
Suna-ti prietenii pe care nu i-ai mai vazut de mult si pune la cale o iesire in oras.
La cat mai multe lunishoare bb David

![]()
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
100% IsabelleCredinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
catutza spune:
hello!
scuze ca nu raspund nimanui dar nu am apucat sa citesc nimic din urma, revin mai tarziu.
vad ca azi il sarbatorim pe micul David,
la cat mai multe luni! Leditia , sa va traiasca 
Daria , multa sanatate , cum se mai simte Giulik?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da-ti si mie o idee, ce sa iau la un baietel de 7 ani ? mergem la ziua lui si habar nu am ...Katty , Andrei al tau are 7 ani
cu ce se joaca el la varsta asta?
va
, revin
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
szivarvany spune:
Catuza, mamica lui ce zice ? Eu mereu intreb sa nu dam bani aiurea.
Si noi mergem la "kef" sambata, la o fetita de 9 ani, i-am cumparat un ceas cu Barbie si o bluza cu HannahMontana si briz-brizuri de par :-)
Sar`na de intrebare, Giulia e bine, bea Aerius, Ventolin, Humex, cred ca am putea face contract direct cu producatprul la Aerius / Claritine :-)
Dodo, ce faceti, cum sunteti ???
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamagiuliei Dodo, ce faceti, cum sunteti ??? |
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
100% IsabelleCredinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
szivarvany spune:
Wow, felicitari !
Si ce prenume frumos ati ales ! Va rog eu sa o strigati fix asa, fara abrevieri , ca e prea frumos sa fie pocit (aveam o colega si-i ziceam ba Iza, ba Bella ...).
So, mai pregatesc io un colet cu rochite, yuhuuu ! 
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)