Leoaicele DC*(30)*-Alaturi de EMMA!
Raspunsuri - Pagina 14
katty spune:
Dany, erau linkurile la pg. 11
Le pun din nou:
www.quelle.ro/ro/q4r/home/suche/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZuZmhfYWN0aW9uPXNlYXJjaCZmaF92aWV3X3NpemU9MTAmJmZoX3NlY29uZGlkPXJvXzExMTY1MiZmaF9saXN0ZXJfcG9zPTAmZmhfbG9jYXRpb249JTJmJTJmcXVlbGxlX3JvJTJmcm9fUk8lMmYlMjRzJTNkYnMxMDAwNDI4JmZoX2Vkcz0lYzMlOWYmZmhfcmVmdmlldz1zZWFyY2g=/m-111652/index.html#" target="_blank"> Costumul de baie e aici si www.quelle.ro/ro/q4r/home/suche//m-111652/z-0/f-224753/index.html?nfh_action=zoom&EMBPERL_UID=:922582685e793fb3fb0c4a387e2d11e1" target="_blank"> marit e aici .
Costumul tau e foarte vesel, imi place, sa-l porti sanatoasa!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
szivarvany spune:
Katty, sa-l porti sanatoasa, tare fain e !
Dany, deci linkul se deschide pe ceva care mi-a furat ochii si m-am gandit ce nebunatici sunteti :-))) Fain si costumul de baie, insa compleul asta ... ti l-ar putea cadorisi de Dragobete :-)
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
Annie80 spune:
hello, si mai pe seara, la noi a apus soarele
Dany, super costumul.... bronz placut in el, si Katty de asemenea ![]()
si eu vreau unul ...rosu...
Dari doi dentisti am avut/ avem, si s-au purtat frumos cu el, primul care i-a scos neam vizitat devreo 5 ori inainte sai scoata, asta care il avem acum la fel, si ma cearta cand merg pt nevoile mele dentare de ce nu il aduc si pe el.....dar e iepurash mic si fricos sper sa se schimbe mai incolo
restul ? copilutzu, emma, raluca, cata... si celelalte ???
Am prestat placinta cu dovleac... yummy cam dulce, dar still yummy, acuma am copanele de pui cu cartofi la cuptor...repede si bun...sa nu uit sa pun si niste usturoi *am memorie scurta* 
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Leditia spune:
Buna fetelor.Am citit pe fuga,acu putin,apoi iar,intrerupta de galusca.:)
Dany,hai nu vii sa stai cu el nitel sa fac si eu mancare?Ca al meu vrea mereu atentie,asa ca mami face curat numai seara,mancare numai seara,dus numai seara..totul numai seara cand vine tati si-l preia.Si m-am apucat si eu sa fac mancare,dar parca simte ca nu-s langa el si s-a trezit
acum c-o mana ii dau bibe si cu cealalta scriu:))(.Ce zici,vii?![]()
Eu cred ca o sa fi mamica curand,ai incredere.
Iti va veni si tie randul,stai acolo pe pozitii.
Fetelor vreau sa-i iau lui David un leagan,poate mai sta si el si singur,dar mi-e sa nu dau banii degeaba pe el si sa nu-i placa.Plus ca toate sunt pana la 9kg,iar el cred ca deja are vreo 4,8kg.Maine face si el 2luni
manca mama pe el..vreau sa treaca de 3 sa scapam de colici ca ne-au mancat sufletul.
Gata,nu mai pot scrie,cineva trebuie schimbat![]()
Pup intreaga gasca.Sper sa faca si el nani,sa fac si eu mancare,sa mai citesc si eu nitel pe forum,ca nu mai am timp de nimic.:)
Am uitat,azi m-am vazut cu Gabi si scumpul de Bogdanel.Are Gabi o burtica frumoasa foc,btw.
Gabi,imi pare rau ca nu am stat mai mult,mi-ar fi placut,dar galusca mi-a adormit in timpul mesei si apoi pe drum era cam marait ca deh nu-si terminase masa.Plus ca venise si barbata=miu acasa sa ia alea sa ti le aduca si nu ne-a gasit si se panicase.![]()
POZE CU NOI
de David Christian
aeperju spune:
Prezent!
Noi suntem bine, am iesit afara la zapada, ne-am jucat, am facut nani, deci am urmat programul normal.
numia bine va uram!
emma si andrei
Annie80 spune:
Ledi 

esti asa de dulce , of mai ca ma pui si pe mine sa mai fac un bb, si eu as veni sa te ajut cu bb, sincer
Dodo, din nou, si noi nu vedem burtica ta?
sanatosi sa fiti
eu una imi pare rau ca nu miam facut poze la burta luna le luna cat am fost gravi, dar mi-am luat dimensiunile ![]()
dela 62 cm in talie sapt 1 , la 24 sapt aveam 91cm , la 31 sapt aveam 98cm, la 33 aveam 93, , la 37, 109.cm.. la 40 cred ca 120
sincer in ultima sapt nu mam masurat ca am fost in spital, si ma uit pe caietul lui... luasem in sarcina 19.5 kg
* observ ca mananc la litere
sper ca ma intelegeti!
------------------------
Alergic at stupidity.
danyalo spune:
Ledi- puiule
ar veni fata la tine cu maare drag si ar sta cu strumfu' muult si bine ca sa termine mami trebile dar rezolva tu la DD cu distantele astea cam mari!!!Pup iu!!! Multam mult! Cateodata atata mi-as dori sa trec prin tot ce trecti voi...offff.... chiar daca va plangeti cu copilasi bolnaviori,cu suparari diverse... ii aveti ii pupati si va trece tot!!Eh...da o veni candva si vremea mea...
Inca mai sper!![]()
Annie- nu eu aveam inspectie ci scoala la docomente..inca n-a venit...dar o sa vina...oricum cam suntem la dunga...
Multumesc pt. aprecieri!
Daria multam de aprecieri! Dar ajunge un cadou! Nu cred ca-l pup pe al 2-lea! Dar oricum si asta a fost surpriza ...nu ma asteptam!!![]()
Adi-am o ? cum anume ai pregatit glazura sau ce e de pe tort si cum ai pus-o de a iesit fara dungi, asa lucioasa??Tu esti nascuta sa fii cofetareasa puiule...cine te-a invatat pe tine arta asta ca asa se numeste ce faci tu?!

Katty-suuper costumasul tau!Sa-l bronzezi si uzi sanataosa!
Va 
katty spune:
Ledi, ce frumos ca te-ai intalnit cu Gabi!
La multi ani pentru cele doua luni pe care le implineste bb David maine! Sa fie sanatos si sa va aduca bucurii!
Ce leagan vrei sa-i iei? Balansoar din ala de apesi botonul si se leagana singur?
Cum sunt cele de aici?
http://www.buburuza.com/Scripts/prodList.asp?idCategory=146
Eu stiu ca a avut fina mea ptr. finutza mica si s-a folosit foarte putin de el, ca de la 4-5 luni n-a mai vrut sa stea in el, se fataia si a cazut odata, chiar si cu chingile alea...
Parerea mea e ca daca nu ti-l da cineva cu imprumut nu merita banii!
Dany, ma bucur ca-ti place costumul!
Annie, trebuie sa gasim o metoda sa-l facem pe Claudiu sa nu mai fie asa speriat de stomato si de cazutul dintilor!
Emma, ma bucur ca sunteti bine, dar nu vreau zapada ca la voi!
Eu gatesc acum, fac o supita de piept de pui si cartofi frantuzesti la cuptor cu branza!
Sambata vreau sa fac iar prajitura cu iaurt si sa pun in ea zmeurica!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
danyalo spune:
Aaa Ledi ca uitai deh baba: La multi ani pt. David ! Mai- mai ai baiet maare!
Legat de bouncer: prietena mea a avut unul imprumutat ce-i drept ( i-l vad in linkul de la Katty la 685 ron...ooopsss ce mult...da fata a stat in el de la vreo 3 luni la vreo 9 luni si gata s-a terminat cu el..l-a dat mai departe la alt copilash!Dar ca sa cumperi mi se pare scump! Iar cele de 100 si ceva sau 200 si ceva...mi se par joase...si mi-e ca dai banii degeaba! Nu te poti plimba cu carutul prin casa?? Prietena mea asa face merge cu carutul peste tot ( hol, bucatarie, sufragerie )caci mandra tre' sa vada / stie tot
Acum are 11 luni si e isteata foc!
Annie80 spune:
neata
La multi ani! pt bb David, sa fie sanatos si sa scape repede de colici

------------------------
Alergic at stupidity.