Leoaicele DC*(30)*-Alaturi de EMMA!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Buna dimineata.
Nu prea am ce raporta, muceste iar Giulia, azi fug la sedinta la gradi, apoi mergem la pediatra, vreau sa vina vara

Si va rog sa tineti pumnii pentru o oradeanca mica, Mercedes e mama ei pe DC, care au avut un accident (un cretin idiot a intrat in ei sambata) si azi Bianca va fi operata la manuta

Daria insanatosire grabnica Giulieisi doamne ajuta! pe Bianca

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 sau

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Daria, am citit si eu putin la voi la Oradence... Azi ma rog si eu pentru Bianca sa fie bine cu operatia la manutza, mititica!
Sanatate multa si Giuliei!

Dodo, mercic, e frumos costumul si live! Ma bucur ca mi l-am luat! Si ma gandeam la painea respectiva ca poti sa nu-i pui zahar daca n-o vrei dulce, n-are ce sa-i strice... nu?

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katty
Dodo, mercic, e frumos costumul si live! Ma bucur ca mi l-am luat! Si ma gandeam la painea respectiva ca poti sa nu-i pui zahar daca n-o vrei dulce, n-are ce sa-i strice... nu?

Da poti sa nu-i pui zahar atat cat scrie(70g) dar o lingurita tot trebuie.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 sau

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

neatza

Daria , multa sanatate lui Giulik iar pentru Bianca de Mercedes sa treaca cu bine peste operatie si sa se refaca 100%

Katty , foarte frumos si sexos costumul tau, chiar imi place!
Unde va faceti casuta?(noi avem 350m la pantelimon, dar nu cred ca ne vom face vreodata casa acolo din lipsa de buget normal )

Gabi , am vb cu Mihai sa cumpere cutie si cred ca joi il trimit, dar o sa te caut sa-mi dai adresa ta ca nu o stiu. Cum urmaresti coletul este asa ceva la noi? adica sa vezi unde se afla coletul?

Annie , off ce sot ai a cazut dintele lui Claudiu?

Bia mea azi a facut ca trenul, nu a mai fost la gradi de 2 saptamani si azi a facut foarte urat, offf

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare, dragele mele.

Tocmai ii spuneam Catalinei pe mess, ca mi-e tare dor de voi, dar am ramas foarte foarte mult in urma si imi vine greu sa ma integrez iar. Asta pentru ca eu sunt obisnuita sa fiu la curent cu tot ce se intampla cu voi, sa comentez, sa imi spun parerea, sa fiu alaturi de voi cand e de bine, sau cand e greu.. si acuma.. mai am muuult de recuperat.. si tot aman si raman si mai mult in urma.. si uite asa...

Noi suntem bine

Ca atare, nu sarbatorim Sf Valentin, pentru ca mi se pare o sarbatoare comerciala, motiv de cheltuiala. Cred ca dragostea trebuie sarbatorita in fiecare zi si ca iubirea nu o poti arata doar intr-o zi.
Dar, totusi, am avut noroc de o seara in doi, in care sotul mi-a adus cioco cu visina in coniac, pe care le ador.. si desi nu am pomenit ceva de sf Valentin, a fost frumos.

Ieri, am avut niste prieteni in vizita. Am comandat pizza si am facut niste clatite pe care le-a mancat fiecare cu ce a vrut( crema de cioco, dulceata de gutui, sau visine in sucul lor) Iarasi relaxant.

Am pus niste poze de pe la sarbatori, nici nu mai stiu ce v-am aratat...
Aici am poze din perioada decembrie- ianuarie, in Romania
si aici, din Moldova, unele...
Am de adaugat si unele bucate de pe la sarbatori, dar deja cand imi fac timp
Sper ca voi sunteti bine... va pup

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catutza
Gabi , am vb cu Mihai sa cumpere cutie si cred ca joi il trimit, dar o sa te caut sa-mi dai adresa ta ca nu o stiu. Cum urmaresti coletul este asa ceva la noi? adica sa vezi unde se afla coletul?

Eu stiu cat fac coletele prin Ro,si daca intarzie merg la posta si acolo (pe pc il pot localiza).M-am invatat minte caci odata un colet de la B la Navoadri a facut o luna pentru ca a starionat 2 saptamani in Gl(care nu-i in drumul nostru nici daca vrei).Dar in final a ajuns ,dupa n nerviiar cand intram in posta se innegreua tipele9desi nu aveau nici o vine).Se pot urmarii coletele pe net la fan couriere
Lilia fii linistita iti reintri tu in ritm.Merg sa vad pozici

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 sau

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Lilia, bine ai revenit, am revazut si eu pozele de la serbare (e asa dulce Amelia, si cred ca e cea mai micutza de inaltime, nu?) si am vazut pozele de la Balti. Foarte frumoase, cred ca ati petrecut momente placute!
Ati petrecut frumos zilele astea, tot asa linistit si noi, prin vizite faine!

Catutza, inca nu ne-am hotarat unde luam terenul,avem mai multe variante, prima ar fi pe la spit. Fundeni pe acolo, unde deja am ochit ceva, apoi am mai vrea prin Dr. Taberei (zona Platf. Ghencea-Domnesti, sau pe la Frigocom, daca stii unde e), sau incolo spre Magurele... mai tatonam! Sau poate luam un apart. nou tot intr-un cartier din acesta nou...de-asta zic ca nu stim inca unde! Ideea e ca mai mult de 4 ani nu mai stam aici!
Ma bucur ca ti-a palcut costumul!

Gabi de sfat!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Saaalutare de la Iasi!

Vaz ca v-ati sarbautorit de valentin's day...si noi insa din alte motive.
Intai am avut treaba,o gramada,vineri si sambata am stat in picioare in bucatarie sa fac doua torturi.
Sambata a fost ziua finutului meu unde am petrecut mai pe noapte ,pana pe la 3/4 dimineata si unde i-am dus pe langa cadou si un tort....de s-a inrosit bietul baiet cand si-a dat seama ce i-am pus in brate....iar duminica am sarbatorit-o pe mama..i-am cumparat cercei (ca-si pierduse unul)si i-am ascuns in cutia de pe tort.

Si uite asa am pus la loc unul din cele trei kg date jos cu greu..cu salata de varza dimineata la pranz si seara.

Am si eu un puzzle cu Gioconda pe care nu indraznesc sa-l desfac ptr ca nu stiu unde sa-l tin pana-i gata si dupa.. si-i destul de mare sa stea intins pe masa.

N-am dus copil azi la gradi,din cauza ca n-am dormit toata noaptea de durere de cap si nu m-am simtit in stare dimineata sa fac un drum la gradinita pe jos,prin frig,iar acum ii pare rau,ca in loc sa ma odihnesc cateva ore dimineata sant bazaita de Catalina,ba aia ,ba aia,si ma tot calareste de dimineata.

Acu m-a vazut la calculator si vrea si ea,a suit pianul(de jucarie) pe o cutie de la un joc,s-a lasat pe el cu greutate si a spart cutia si acu boceste ca nu e buna de nimic..se plictiseste copilul si eu n-am chef de ea..iar capul nu-mi mai trece..

Eu trebuie sa fac varza a la Cluj si ciorba de gaina insa am uitat varza murata in masina si acum o plimba sotul prin oras(cred) .Deci nu fac.Maine.
Deseara..vaz eu ce se mananca..sau cine pe cine.ma duc sa-mi linistesc bebelusa..

A!
Am primit si eu sambata un buchetel de ghiocei..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Katty , eu sincer nu m-as muta la curte, ma gandesc cu groaza ca poate oricine sa intre in casa peste mine sau ca poate sta afara in curte si sa se uite la mine pe geam...sunt stresata si stiu, dar parca la bloc e mai sigur...sau nu ?!?

Adriana , sa va traiasca finul si mama, La multi ani! delicioase torturi ai facut!!!

Gabi , foarte mult o luna un colet de la noi la voi! maxim o saptamana si ma duc dupa el la posta.

Lilia , ce fetita mare si frumoasa ai! parca a crescut de cand nu am mai vazut poze cu ea! iar tu pari o pustoaica

Dany , ce faci, nu ne mai scrii nimic?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

din perlele Biancai : vine sefa mea la birou si cand o vede Bia "ce haina urata ai" am crezut ca mor de rusine. Sefa avea o haina de piele pana la genunchi asta ca sa va faceti o idee ce avea am zis ca nu o mai iau cu mine la servici

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catutza

din perlele Biancai : vine sefa mea la birou si cand o vede Bia "ce haina urata ai" am crezut ca mor de rusine. Sefa avea o haina de piele pana la genunchi asta ca sa va faceti o idee ce avea am zis ca nu o mai iau cu mine la servici

Catutza, tu ai crezut ca mori de rusine, eu am crezut ca mor de ras, se uita colegul la mine mirat! Sunt minunati copiii in naivitatea si franchetea lor!

Adi69, dupa ce am vazut torturile care sunt mi-nu-na-te, te iertam ca ai lipsit weekendul asta de pe forum! Si al tine m-a amuzat faza cu varza carata de sotul tau prin Iasi toata ziua, azi am parte de multa buna-dispozitie pe aici!
Cu puzzle-ul poti sa-ti iei ce-i scriam ieri Catutzai, Roll puzzle, sau sa ai o cutie mai mare in care sa-l montezi, noi asa faceam pana sa luam roll-ul. Am trimis in contul comun cum arata, noi am luat din carrefour... As face si eu Gioconda, dar nu stiu daca l-am gasit cand am comandat!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput