Leoaicele DC*(30)*-Alaturi de EMMA!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

"Neata" mai pe seara si de la mine!
Acum am aterizat pe acasa, dupa o dimineata la Mc (la ziua de nastere a baietelului unui prieten), apoi la mama, unde am mancat si dormitat, si o vizita la o alta prietena a lui Andrei... asa, ca zi foarte plina!

Catutza, ma intrebai de puzzle, ce facem cu ele dupa ce sunt gata! Pe cele de pana acum le-am intors pe un carton cu fata in jos, dupa care am aplicat banda adeziva lata in toate directiile pana au stat toate piesele...
La asta de acum, care deoacamdata zace facut in rulou, am vrut sa luam ieri adeziv special de puzzle din carrefour, dar am uitat desi era pe lista, asa ca sotul a propus sa-l intoarcem in acelasi fel ca pe celelalte si sa-l lipim cu cartoane A4, pe dos, ca sa stea mai fix... Om vedea, ca trebuie sa eliberam rulou ptr. urmatorul puzzle...
Dany, se vede ca suntem cam aceeasi zodie, tot ieri am primit si eu de la quelle un costum de baie, e absolut fabulos, si sexy, zice sotul!!
Da, si gata am facut cinste, o parte, mai am...
Annie, fain ajutor ai avut in bucatarie, si frumoase cadouri ti-a adus! E de apreciat ca face eforturi dragul tau sot! Sa stapanesti sanatoasa tot ce ti-ai luat!
Emma, poate vine si primavara daca ai primit deja ghioceii! Ce frumos!
Gabi, multumim de horoscop... la mine s-a adeverit! Cum ti-a iesit painica?

tot !!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Katty , despre ce rulouri vorbesti ca nu stiu? Si dupa ce le lipiti le expui undeva sau doar le depozitezi? te intreb ca si noi avem mai multe cutii dar inca nu le-am desfacut.
Cum a fost ieri la sora ta? dar la mama ta azi?
Sa stapanasti sanatoasa costumul de baie si sa il porti cu placere. Unde plecati vara asta? tot la Caciulata?

Dany , spor la slabit sa arati bine in costum, desi mie nu-mi pari grasa deloc!

Gabi , am scos din dulap ce am sa-ti trimit dar e prea mica cutia pe care o am asa ca astept sa fac rost de una mai mare si saptamana asta sper sa trimit, daca nu saptamana viitoare luni sigur il expediaza Mihai ca eu nu ajung decat dupa 5,30-6 acasa.

Annie , ce romantic e sotul tau! vezi ca te iubeste mult?

Daria , ce faci, nu mai zici nimic? ce face Giulik frumoasa? unde v-ati plimbat zilele astea?

eu ma retrag spre pat, noapte buna

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catutza

Katty , despre ce rulouri vorbesti ca nu stiu? Si dupa ce le lipiti le expui undeva sau doar le depozitezi? te intreb ca si noi avem mai multe cutii dar inca nu le-am desfacut.
Cum a fost ieri la sora ta? dar la mama ta azi?
Sa stapanasti sanatoasa costumul de baie si sa il porti cu placere. Unde plecati vara asta? tot la Caciulata?

Sunt niste rulouri (Roll your puzzle), produse de mai multe firme, noi am luat de la Carrefour produs de ravensburger, si in care poti sa-ti tii puzzle-ul pana il completezi pe tot...
Astea pe care le-am facut am zis ca le inramam si le vom pune in viitoarea noastra casa la etaj, in camera lui Andrei sau pe hol...
Ieri la sora si azi la mama a fost frumos, mai ales ca cu sorela nu ne mai vazusem de mult! Inainte cand lucram impreuna, ne vedeam mai des! Ne-am petrecut in liniste seara de ieri la o bere, o prajitura (am dus-o pe cea facuta ieri cu iaurt), un fistic etc...
Ma intrebai de Caciulata, noi mergem la Olanesti, si, da mergem si anul asta, plus la mare, la noi sau in Grecia, nu ne-am hotarat inca! Costumul, daca vrei sa ti-l arat, ma duc la pagina quelle si-l caut!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Katty , da costumul sa il vad si eu
Scuze cu Olanestiul, am confundat m-am inscris si eu la sindicat si tot astept bilete pentru la munte, asa o statiune linistita dar pana acum nu au venit decat pentru mare
Ia zi-mi unde si cand va mutati la casa cu etaj? nu ne spui nimic, mergi pe burta

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

neatza
imi iese incetul cu incetul totul pe nas, la dracu, de ce faci cadouri daca dupa scoti ochii ? si adopti comportament infantil

vreau si eu costum de baie ... rosu

va pupic si un inceput de sapt frumos!

Lui Clau i se misca un dinte... il pierde de caurand, abia astept, mai ales sa iasa si incisivii de sus

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna celor mai si mai...

O zi frumoasa si numai bine.
Ani bagajul e aproape gat,mai trebuie sa cumpar vata.De nascut la Ct ,la Navodari..unde...poate acasa
Katty painea e super.Eu fac de o saptamana in cel mai rau caz la doua zile."barbatilo" mei le place f mult si tot o sa mai fac
Daria cum ati petrecut??
Cata ,o mica rugaminte cand pleaca de la voi da-mi semn sa-l pot urmari
Lilia,Anca,Raluca,Ledi,Aurorra,Ema,Isa....

Astrele spun:

In viata ta profesionala apar tot felul de evenimente neasteptate. Abordeaza-le cu mult calm si discretie.

Vei putea astfel sa resetezi o situatie tensionata de la birou la starea de armonie.

Spre dupa-amiaza s-ar putea ca un nou proiect de la munca sa-ti faca cu ochiul.

Implica-te si vei observa ca, in timp, acest proiect te va ajuta sa te afirmi asa cum ti-ai dorit intotdeauna.

Pastreaza-ti seara pentru distractii alaturi de prieteni si membrii familiei.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 sau

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Neata!
E luni, a trecut weekendul, si a venit si ziua in care il inscriem pe Andrei la scoala, nu stiu cand au trecut acesti 6 ani...
A inceput sa ninga si in Bucuresti, linistit, sper sa nu se aseze...

Catutza,www.quelle.ro/ro/q4r/home/suche/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZuZmhfYWN0aW9uPXNlYXJjaCZmaF92aWV3X3NpemU9MTAmJmZoX3NlY29uZGlkPXJvXzExMTY1MiZmaF9saXN0ZXJfcG9zPTAmZmhfbG9jYXRpb249JTJmJTJmcXVlbGxlX3JvJTJmcm9fUk8lMmYlMjRzJTNkYnMxMDAwNDI4JmZoX2Vkcz0lYzMlOWYmZmhfcmVmdmlldz1zZWFyY2g=/m-111652/index.html#" target="_blank"> costumul de baie e aici si www.quelle.ro/ro/q4r/home/suche//m-111652/z-0/f-224753/index.html?nfh_action=zoom&EMBPERL_UID=:922582685e793fb3fb0c4a387e2d11e1" target="_blank"> marit e aici .
Despre casa, avem in plan s-o construim, anul asta sau anul viitor, nu m-am ascuns, doar ca nu ne apucam imediat, asa ca...

Annie, felicitari, sa-i cada repede dintisorul lui Clau... Cu sotzu', rabdare si tutun!

Gabi, sau Dany, painea e dulce? Am citit ca se pune zahar, parca...M-ar tenta si pe mine sa incerc intr-o zi!

Cine mai vine la o ????

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katty
Gabi, sau Dany, painea e dulce? Am citit ca se pune zahar, parca...M-ar tenta si pe mine sa incerc intr-o zi!

Are o tenta de dulce,dupa gustul meu si al familie mele e ok.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 sau

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Katty super costumul sa-l porti sanatoasa.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 sau

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
Nu prea am ce raporta, muceste iar Giulia, azi fug la sedinta la gradi, apoi mergem la pediatra, vreau sa vina vara

Si va rog sa tineti pumnii pentru o oradeanca mica, Mercedes e mama ei pe DC, care au avut un accident (un cretin idiot a intrat in ei sambata) si azi Bianca va fi operata la manuta

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput