Sezatoarea canadiana (129)
Raspunsuri - Pagina 20
maru spune:
neata
Podeanu, Dana, ma bucur tare mult ca ai scapat de operatie!
try,http://www.sickkids.ca/CareersVolunteering/Find-a-Career/Search-Jobs/all-jobs.html
verifica si aici, au mereu nevoie de finantisti
Daiopri, vineri 13 o sa fie ziua lui bebe, cea mai norocoasa zi din an! hai mai, ca varsatorii nu sunt rai, sunt chiar cool![]()
delphin, sunt si bune si rele, depinde care parte a paharului decizi sa o vezi, sa ti-o asumi! verifica si montreal.com, au forum f realist
aveti in Toronto vreo agenta de turism buna pe care as putea sa o folosesc? ar cam trebui sa le iau beletele a lor mei, ca mi-e ca o sa ma coste o caruta de bani daca mai astept
Diana, unde esti? vreau un sfat
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
mamaana spune:
buna dimineata! haideti la cafea!
am ajuns la munca, spatele e mai bine dar tot mai iau tylenol 3
daiopri certificatul de nastere iese cam in 2 saptamani, iar pasaportul poate dura chiar numai 1 saptamana; nu uita sa-i faci forma lunga la certificat. si NASTERE USOARA!!!
podeanu bine ca ai scapat de operatie, nu-ti face probleme, ca ei au liste de asteptare, locul de operatie a fost deja ocupat de altcineva
fug sa ma apuc de munca...
Podeanu spune:
Neata si o
de la mine ca azi lucrez de la domiciliu.
laura, mihaela, cge, maru si mamaana

delphin, alea sunt injuraturi in quebecoasa.Astia nu sunt asa creativi ca romanii la injurat. Au 4 mari si late. (tabarnak din cite stiu eu e legat de biserica)
daiopri, varsatorii sunt o tare buuuna zodie, ai citeva exemple aici pe forum.
sofronica spune:
Buna dimineata,
Daiopri si al meu pui e pe 13 nascut si e o zi buna :) . Sa ai o nastere usoara.
Dana Podeanu, bine ca ai scapat de operatie.
Magdone, mersi. De ce trebuie sa fie in Canada? Oare daca au viza multipla nu e acelasi lucru? Ma intreb si eu, ptr ca in cazul in care ii cheama la un interviu se pot urca pe avion si vin incoace. Ai idee cat dureaza pana iti comunica faptul ca esti acceptat de sponsor?
Maru, cand ii aduci pe ai tai? Ai mei ar vrea sa vina la sf lui mai si am inceput sa ma uit si eu de bilete dar mi se par destul de scumpe, sau astea or fi preturile acum?
Cami
maru spune:
sofronica, cam de la jumatea lui iunie pot veni, ca de, cu lucrarile agricole ei sunt prinsi, plus ca trebuie sa iasa la pensie tatal cumnatei mele, sa ramana in locul lor in gospodarie
intentionez sa le iau bilet cu insotitor, ca ai mei nu au experienta, nu stiu o boaba de engleza si mi-i ca i-oi pierde. Daca ar tai ar veni tot prn iunie, poate i-om cupla
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
sofronica spune:
Maru, daca se nimeresc in aceiasi perioada ar putea veni impreuna. Zici ca vrei sa iei cu insotitor. Nu cred ca merita pentru ca sunt ff multi romani care vin in Canada pe cursele respective si se pot lipi de cineva sa-i ajute.A venit soacra-mea singura, care si cu trenul ii era teama sa mearga si cand a venit a doua oara la noi aici a intrat in vorba cu alti romani in aeroport si au ajutat-o, au asteptat-o si la coborare, au ajutat-o la bagaje aici in aeroport...deci nu stiu daca merita sa platesti in plus. Pentru linistea ta eventual.
Cami
Salina spune:
'Neata!
Eu ma tarai azi de la stanga la dreapta, nu sunt in stare de nimic, ma doare capul de mor, plus multe alte simptome de raceala. Frate, dar ce tulpini de virusi sunt pe-aici, ca m-au doborat si pe mine, cica eram rezistenta 
In alta ordine de idei, Cristina, iti multumesc. Iti dai seama ca primul lucru a fost sa googlesc in cautarea raspunsului, asa cum fac de fiecare data cand am o necunoscuta. Cred ca am formulat eu gresit intrebarea
S-ar putea ca Lorelaim sa stie ceva, am impresia ca e un test pt recrutare. Dar banuiesc ca este ocupata cu sue si cu Gabisor ![]()
Dana, de cateva saptamani ma tot gandesc la tine, mai exact la genunchiul tau, pt ca m-a durut si pe mine enervant de tare. Dar, pana ajung sa ma caut pe la dr, o pun pe seama kilogramelor acumlate excesiv si intr-un timp scurt. Ma bucur ca la tine s-a rezolvat, sper sa nu mai ai probleme niciodata. 
rocs,
felicitari pt admitere, pana la urma a intrat la Montessori? 
Lakioana, si mie mi-a facut placere sa te cunosc 
Delphin, da, drumurile nu sunt prea bune in Qc, mai ales acum, iarna. Sunt peticite ca naiba. Dar sunt alte lucruri bune si frumoase. Exact cum a zis si Maru, depinde ce parte vrei tu sa vezi. Loc perfect pe Pamant nu cred ca exista ![]()
Tuturor va doresc sanatate ca-i mai buna decat toate!!!!!!
khristin spune:
Ce agitatie in ultima vreme la sezatoare ![]()
Vin si eu sa adaug ca intalnirea a fost super ca si fetele de altfel
, personal am savurat iesirea fara copii dupa mine. Data viitoare o planuim sigur mai indelungata.
Simona73, esti o mamica super ca sa nu mai vorbesc de cei 2 pui frumosi de pica
Promit ca te sun 
Ina, voiam sa-ti spun ca Thea iti seamana atat de bine incat ar trebui sa te simti mandra tare 
Laurajr, incantata de cunostinta. Bine c-ai reusit sa spargi gheata, esti o draguta ![]()
Try, of ce ghinion sa se intample toate deodata
. Dar cum ziceai si tu, fii in continuare optimista uneori tot raul e spre bine 
Daiopri, chiar ca imi calci pe urme pana la urma
. Se adevereste ce a zis medicul meu ca tot mai multe femei in ziua de azi nasc peste termen. Certificatul de nastere il obtii f usor, vreo 2 saptamani, aplici online si gata. Doar daca nu il obtii in primul an in Canada, il poti obtine mai complicat in RO. Sa vina puiul mai repede. 
Ritah, cum facem sa vorbim si noi? ![]()
Podeanu, bine ca ai scapat usor 
Ontariencele, ne putem intalni si cu copiii undeva daca vreti, eu una votez pentru playgroundul de care zicea Denisa. Si daca nu e musai data de 21 feb. imi scot si io donsoara in lume.
Ce ziceti?
Cristina
le bébé
Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".