bulgarasi si globulete de noi-dec 2007(162)
Raspunsuri - Pagina 15
mariussimiuc spune:
Parca v-am povestit ce barbat ciudat am,nu?
Daca nu-i place cum arata sau cum se cheama o mancare,n-o mananca.
Eiii....saptamana trecuta am facut intr-o zi carnita de pasarica
cu legume la cuptor. Si n-a mancat pentru ca nu i-a placut "legume cu carne"...Azi am facut aceeasi mancare,numa ca am botezat-o zacusca...
Si a fost taaaaareee buna...
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
popbianca spune:
adinag, pai lapte bea cca 120 ml/masa...nu prea depaseste 250 ml/zi...si e putin...lactate consuma(iaurt, smantana, branza),
bb, nu stiu ce sa zic de termometru....noi l-am fol cu succes(dar doar sotul stie sa-i ia temp)...eu zic ca daca in ureche ii arata constant e ok...noi ii luam pe tampla, si tre sa stea nemiscata pana piuie ala!
pt. Yasmi...
mariussimiuc...intradevar...ciudat sot!
pt. ziua de azi am avut o surpriza fff placuta....Ana a inceput asa din senin sa-mi arate ca face kk...cu aratatorul inspre scutec si ceva aaa aaaa...a fost asa draguta !
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
ellis spune:
Nu puteam sa nu intru si sa zic ca ochii lui STEFANUT m-au topit!
LAVI- eu am luat si am dat stodal(Alessiei) pt durerile de gat, nu neaparat pt tuse; copilul meu nu a tusit si nici eu nu prea tusesc.
ADINA - pai cat timp e normal? iar pe mine ma si dor sanii, mai ales dreptul, cel mai mult in perioada premenstruala, iar in dreptul mai simt ci ceva la palpare; stiu ca tre sa ajung la dr , dar caut sa merg sa fac mai multe deodata...
CE AI PATIT?
ADELA - te pasuiesc, simt din plin ce e lipsa de timp
.
ANDREEA - deci era varianta a doua...glumeam! tu stii de gluma, de aia mi-am si permis!

MIHA - de la faza cu sotul tau, mi-am dat seama ca are cu cine semana Robert!

BIANCA - si a mea arata f serios ca face kk, adica se uita la mine , zice ca, sau se duce si isi ia oala si se aseaza pe ea...sigur ca imbracata.
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
Victo spune:
Stefanut s/a rusinat de atatea aprecieri (mami va pupa pe toate, ca v-ati facut timp sa ne vedeti) si dupa ce toata ziua m-a marait la cap, intr-un final a venit ora pt nanic..
uff.. ma duc si eu sa imi vad de ale mele.
v-am pupat!
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
Raul e tare rau cu bulanele alea si in poza asta e smecher rau http://good-times.webshots.com/photo/2756814860102983850jthhiz anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |
smecherul te roaga sa il scuzi ca te-a sunat duminica seara la ora 23

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi anca am fost la farmacie si nu mai pot lua antib pt ca am luat dupa operatie 3 zile. mi-a dat nurofen forte...da' nu cred ca face mare branza asta.... ![]() ![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
fa gargara cu apa cu sare.... multa sare
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui Ank83
fa gargara cu apa cu sare.... multa sare Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
nu mai bine imi dau direct in gat cu spray cu apa de mare ??

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi nu mai bine imi dau direct in gat cu spray cu apa de mare ?? ![]() ![]() |
Mai bine mananci niste seminte ca si alea is cu sare...

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Mai bine mananci niste seminte ca si alea is cu sare... ![]() ![]() Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
am "bagat" azi niste pufulet sarati de mi-a ajuns sarea pana pe creier...

....crezi ca se pune???_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Ank83 spune:
beyyyy... doar sarea nu la pachet cu papa 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)