bulgarasi si globulete de noi-dec 2007(162)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Parca v-am povestit ce barbat ciudat am,nu? Daca nu-i place cum arata sau cum se cheama o mancare,n-o mananca.
Eiii....saptamana trecuta am facut intr-o zi carnita de pasarica cu legume la cuptor. Si n-a mancat pentru ca nu i-a placut "legume cu carne"...Azi am facut aceeasi mancare,numa ca am botezat-o zacusca... Si a fost taaaaareee buna...

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

adinag, pai lapte bea cca 120 ml/masa...nu prea depaseste 250 ml/zi...si e putin...lactate consuma(iaurt, smantana, branza),
bb, nu stiu ce sa zic de termometru....noi l-am fol cu succes(dar doar sotul stie sa-i ia temp)...eu zic ca daca in ureche ii arata constant e ok...noi ii luam pe tampla, si tre sa stea nemiscata pana piuie ala!
pt. Yasmi...
mariussimiuc...intradevar...ciudat sot!
pt. ziua de azi am avut o surpriza fff placuta....Ana a inceput asa din senin sa-mi arate ca face kk...cu aratatorul inspre scutec si ceva aaa aaaa...a fost asa draguta !

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Nu puteam sa nu intru si sa zic ca ochii lui STEFANUT m-au topit!

LAVI- eu am luat si am dat stodal(Alessiei) pt durerile de gat, nu neaparat pt tuse; copilul meu nu a tusit si nici eu nu prea tusesc.

ADINA - pai cat timp e normal? iar pe mine ma si dor sanii, mai ales dreptul, cel mai mult in perioada premenstruala, iar in dreptul mai simt ci ceva la palpare; stiu ca tre sa ajung la dr , dar caut sa merg sa fac mai multe deodata...
CE AI PATIT?

ADELA - te pasuiesc, simt din plin ce e lipsa de timp.

ANDREEA - deci era varianta a doua...glumeam! tu stii de gluma, de aia mi-am si permis!

MIHA - de la faza cu sotul tau, mi-am dat seama ca are cu cine semana Robert!

BIANCA - si a mea arata f serios ca face kk, adica se uita la mine , zice ca, sau se duce si isi ia oala si se aseaza pe ea...sigur ca imbracata.

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Stefanut s/a rusinat de atatea aprecieri (mami va pupa pe toate, ca v-ati facut timp sa ne vedeti) si dupa ce toata ziua m-a marait la cap, intr-un final a venit ora pt nanic..

uff.. ma duc si eu sa imi vad de ale mele.

v-am pupat!

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

cateva poze de la balaceala si nu numai

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Raul e tare rau cu bulanele alea si in poza asta e smecher rau http://good-times.webshots.com/photo/2756814860102983850jthhiz

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

smecherul te roaga sa il scuzi ca te-a sunat duminica seara la ora 23

Poze pitici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

anca am fost la farmacie si nu mai pot lua antib pt ca am luat dupa operatie 3 zile. mi-a dat nurofen forte...da' nu cred ca face mare branza asta....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

fa gargara cu apa cu sare.... multa sare ... de vreo 3-4 ori pe zi

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:

anca am fost la farmacie si nu mai pot lua antib pt ca am luat dupa operatie 3 zile. mi-a dat nurofen forte...da' nu cred ca face mare branza asta....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

fa gargara cu apa cu sare.... multa sare ... de vreo 3-4 ori pe zi

Poze pitici

nu mai bine imi dau direct in gat cu spray cu apa de mare ?? ca e tot cu sare...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
nu mai bine imi dau direct in gat cu spray cu apa de mare ?? ca e tot cu sare...

Mai bine mananci niste seminte ca si alea is cu sare...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:

Mai bine mananci niste seminte ca si alea is cu sare...

am "bagat" azi niste pufulet sarati de mi-a ajuns sarea pana pe creier.......crezi ca se pune???

_

Mergi la inceput

beyyyy... doar sarea nu la pachet cu papa

Poze pitici

Mergi la inceput