bulgarasi si globulete de noi-dec 2007(162)
Raspunsuri - Pagina 14
adinag spune:
Lavi, imi pare rau de raceala. Ai grija!
Adela, in aproape toate cazurile se retrage de la sine lactatia, dar dureaza mult, nu se retrage brusc. Poate in loc de muls dai cu mana afara surplusul.
Bea zilnic 2-3 cani ceai salvie/menta, asta ajuta foarte bine la taierea lactatiei. Insa 1-2 picaturi cu toate asta vor mai iesi, ca asa e normal.
Ellis, ba e foarte normal sa mai iasa o picatura de lapte, mi-a confirmat si ginecologul meu pe vremea aia.
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis ADELA - ia pastile, si eu zic dostinex, eu nu am luat si cred ca ceva sa-a complicat pe acolo, la mine si acum iese o picatura dupa vro 7 luni, ceea ce nu e in regula, tre sa merg la o eco sau termografie ceva... |
Bianca, felicitari pentru scaun. E foarte fain scaunul, dar nesimtit de scump! Eu am luat unul asemanator, dar mult mai ieftin, tot lemn.
Ank, sunt foarte scumpi amandoi copiii, doar ca si mie imi pare rau ca nu te-am vazut si pe tine in poze
Bianca, cum sa-i fie prea greu cu 4 gauri??? Nu e logic. Daca un nou nascut, care nu are atata forta, se descurca cu mai putine gauri, de ce sa-i fie greu?
Miha, dupa ce mi-am scos formele de muffins de la naftalina, sa le admir, am gasit acolo si hartiutele alea

Victo, are niste ochi formidabili!!! Si le-a mostenit de la tine, se vede! La fel de frumosi.
Noi iar pe fuga, eu sunt tare suparata, am facut o gafa mare, vina mea (acum mult timp, dar deh...) si acum imi vine de plata... destul de multicel. Asta e.
popbianca spune:
adinag, recunosc...e scump...dar nu l-am putut uita !oricat m-as fi uitat la altele...tot la el ma gandeam!
ref. la bibe....vreau sa zic ca poate daca ar veni laptele mai usor ,ar bea mai mult...greu, in sensul in care trebuie sa traga, poate i-ar placea un debit mai mare...nu stiu nici eu!cand sunt mici...debit mic, cand cresc , sa creasca si debitul....
ce-ai facut Adina???![]()
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
adelamaria spune:
Adina, mersi de lamuriri. Cand ziceam de muls, ma refeream la cel manual, cu mana, la dus ![]()
Mersi si de ideea cu ceaiul. De cel de menta stiam si eu, dar uitasem intre timp; o sa aplic, tot imi place mie sa beau ceai ![]()
Ellis, promit ca raspund la leapsa, dar sa-mi fac un pic de timp...Ma mai pasuiesti "oleaca"?![]()

ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Ma bucur ca i-a placut...Unde ai gasit lapte condensat? Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
laptele l-am condensat eu...
VICTO - SI EU AM FOST PLECATA DIN BUCURESTI; DE ACOMODAT, INCA NU;
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
bb_yasmi spune:
offf...
exact cum ma astepta...de la antib iasmi nu mai vrea sa pape nimic.....si nu exagerez....azi a mancat doar 1 cremwursti. si s a plimbat ceva timp cu el in mana pana s a hotarat sa-l manance....

iasminica mea care papa tot ce prindea!!! offff si termometru asta de frute nu stiu cat merge: imi arata 34.8 si 35 apoi 36 dupa 1 min....ce sa mai inteleg....

helppppp
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
si in ureche are constant intre 36.6 si 37
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
bb_yasmi spune:
adina, multumesc frumos. esti tare draguta!!! aaa si informata...

_
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ellis ANDREEA - ce coincidenta! sa fie sanatoasa bunica! daca tu, cu Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
na, uite ca la interpretarea asta a bietului mai la buna-mea nu-i mai arde de asa ceva...dupa 2 soti ingropati...ups, cred ca nu e bun topicu sa vorbesc despre asa ceva...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=5" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Adela, daca ai intarcat nu te mai razgandi! Eu cred ca lactatia s-ar fi oprit in timp daca ai fi intarcat treptat. Nu stiu cat functioneaza legatul sanilor, dar mulsul cate putin ar trebui sa aiba efect, atunci cand sunt supraplini. Nu stiu ce as face in locul tau, probabil as lua Dostinex, am tot citit ca are mai putine efecte adverse decat Brocriptina, care e cumplita. Dar as cere sfatul medicului meu. Multumesc mult pentru "rusoaica", parca ai fi o zana care indeplineste dorinte din copilarie. Evei ii place foarte mult a invatat sa puna 3 papusi una intr-alta adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate jucarii cautam copii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2 Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
eu dupa ce am ajuns cu Eric la 1 masa de laptic, si am oprit 'operatiunea', n-a fost cazul sa fac nimic... a trecut de la sine..desi daca strangeam de san mai curgea lapte...pana am ajuns la cateva picaturi pe zi...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=5" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

De la lume adunate si-napoi la lume date...