bulgarasi si globulete de noi-dec 2007(162)
Raspunsuri - Pagina 12
adelamaria spune:
Bb, poti sa mai iei si niste tantum verde, pastile sau spray. Sprayul stiu ca are lidocaina si calmeaza durerea, plus ca "dezinfecteaza" pe acolo, local ![]()
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui popbianca buna ziua... tuturor! aaa...revin cu o intrebare....mai foloseste cineva avent cu 4 gauri ? mami de Ana-Sofia(15.11.2007) http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
noi avem cu 3 gauri
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
adelamaria spune:
Eu folosesc doar Avent cu 2 gauri pentru ceai si tetina reglabila pentru lapte (+/- cereale). Nu stiu ce sa-ti zic de tetina cu 4 gauri, sorry.
Sper sa-ti mearga bine cu scaunelul nou achizitionat, dar din experienta iti spun sa te pregatesti psihic si pentru o eventuala lipsa de entuziasm a Anei
Adica mie mi s-a intamplat de f. multe ori sa cumpar sau sa ard de nerabdare sa fac ceva impreuna cu fata, iar ea sa aiba o cu totul alta parere
Ceea ce imi producea frustrari pe moment
Dar am invatat ca e mult mai important sa o "ascult" pe ea si sa o las astfel sa se exprime, sa creasca, decat sa ma supar ca nu e totul cum vreau eu sau cum cred ca e mai bine. Desigur, uneori mai dau gres, dar perseverez ![]()
ellis spune:
sunt si eu pe aici...la pauza de cafea...si shaworma
ADELA - ca tot te-am vazut...ai o leapsa de la mine![]()
citesc din urma...
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
ancadragoman spune:
Ellis vreau si eu..........
Hai sa va spun ca eu de vreo sapt nu mai beau cu acid si nu mai mananc dupa 6 seara decat cate un fruct ceva ...darrrrr aseara am bagat un mare castron de inghetata lamaie+straciatela fara regrete ![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
de dimineata pana seara ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |
nu va era adresata intrebarea, am uitat sa specific
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adelamaria Fetele care au alaptat si care au intarcat: eu inca am lapte. SI aseara m-am muls putin ca sa nu se inflameze pe acolo ceva....Maica-mea insista sa ma leg cu fularul si eventual sa iau si pastile. Eu ma incapatanez sa cred ca oprirea laptelui tre sa fie un proces natural, asa cum e si instalarea lactatiei si asa cum a fost si intarcarea copilului... |
Asa este...oprirea lactatiei este si trebuie sa fie un proces natural...Dar acu...depinde si de fiecare organism in parte...Daca laptele ala ramas pe canale nu se resoarbe se pot forma chisturi,noduli. Asa cum am patit eu
,am mai povestit asta. Orice metoda ai alege,chiar daca se va opri lactatia,chiar daca ti-e bine mergi la doctor si fa un control.
Chiar daca pastilele dau niste simptome naspa rau de tot,cred ca ma voi risca sa iau in momentul in care voi intarca.
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ellis spune:
BIANCA - numai de ar papa Ana acum cu noua achizitie!
ANDREEA - ce coincidenta! sa fie sanatoasa bunica! daca tu, cu
ala insinuai ceva, sa stii ca bunicu' e ocupat...daca nu insinuai nimic, am glumit!![]()
ANCA - eu tot insist sa sunt nebuna cu gatitul...acum vroiam sa o iau pe alta panta...a saloanelor de una, alta...dar sotul cica e mai multumit de treaba cu gatitul![]()
LAVI - incearca tu vreun nurofen de raceala, sau modafen;
ADELA - ia pastile, si eu zic dostinex, eu nu am luat si cred ca ceva sa-a complicat pe acolo, la mine si acum iese o picatura dupa vro 7 luni, ceea ce nu e in regula, tre sa merg la o eco sau termografie ceva...
Ellis,mami de
MAMI IN BUCATARIE
mariussimiuc spune:
N-am retinut daca a dat cineva cafeaua...dar eu dau o ciocolata ![]()
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ellis spune:
LAVI - nurofen de raceala si gripa iei, nu? ...mai poti incerca si ceva pt gat un stodal, homeovox ceva, sa nu se complice situatia cu nasul...
BIANCA - noi nu mai avem niciun bibe
, numai canite cu pai, sau fara;
ANCA - nu e buna...cafeaua!
..inghetata aia si eu tot fara regrete as fi mancat-o...
MIHA - fu bun twix-ul ala pe care l-ai trimis sotului![]()
Ellis,mami de
MAMI IN BUCATARIE