bulgarasi si globulete de noi-dec 2007(162)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Lavi eu zic ca poti sa iei ceva preventiv .
Mai fetelor pe pagina 2?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

anca am fost la farmacie si nu mai pot lua antib pt ca am luat dupa operatie 3 zile. mi-a dat nurofen forte...da' nu cred ca face mare branza asta....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna si de la noi!

Adra, pupici micutei racite! Ilana mi-a facut febra 2 zile si 2 nopti, desi tot activa era. Ai grija si daca incepe si tusea (la Ilana incepuse cam in a 4-a zi) baga repede ceva siropele. La noi tot raul a fost spre bine pentru ca a trebuit sa incep sa-i dau antibiotic si asa i s-a oprit imediat si tusea. Cel putin asta cred c-a fost explicatia. Terminam azi tratamentul si sunt curioasa daca mai ia ceva de la mine, ca eu inca tusesc
Din fericire toate analizele fetei sunt bune, n-are infectie urinara, nici semne de cistita nu sunt. Deci e bine
Bb, bine ca a cedat febra Iasminei Eu nu suport s-o simt cu febra pe pitica, zici ca mi se prabuseste lumea
Anca, ce pot sa zic? La treaba pentru luna viitoare!
Fetele care au alaptat si care au intarcat: eu inca am lapte. SI aseara m-am muls putin ca sa nu se inflameze pe acolo ceva....Maica-mea insista sa ma leg cu fularul si eventual sa iau si pastile. Eu ma incapatanez sa cred ca oprirea laptelui tre sa fie un proces natural, asa cum e si instalarea lactatiei si asa cum a fost si intarcarea copilului... Aveti ceva sfaturi? Nu ma dor sanii, dar uneori simt ca se aduna lapticul...Aseara in timp ce ma mulgeam imi parea si rau...era un laptic alb si gras...Asta e, oricum iau pastile si nu mai pot da inapoi

Mergi la inceput

Ade la mine s-a oprit singura lactatia fara niciun ajutor si nu am patit nimic la sani ,acum eu cred ca daca te mulgi atat cat sa nu te doara sanii o sa scada cantitatea si o sa se opreasca cat de curand

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Eu: cu/cu
Stefan: baaaa!

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Adela, daca ai intarcat nu te mai razgandi! Eu cred ca lactatia s-ar fi oprit in timp daca ai fi intarcat treptat. Nu stiu cat functioneaza legatul sanilor, dar mulsul cate putin ar trebui sa aiba efect, atunci cand sunt supraplini. Nu stiu ce as face in locul tau, probabil as lua Dostinex, am tot citit ca are mai putine efecte adverse decat Brocriptina, care e cumplita. Dar as cere sfatul medicului meu.
Multumesc mult pentru "rusoaica", parca ai fi o zana care indeplineste dorinte din copilarie. Evei ii place foarte mult a invatat sa puna 3 papusi una intr-alta

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Victo, super "dialogul"
Anca, mersi de raspuns!Sper sa mearga bine si la mine!Ma mulg f. putin, doar cat sa nu patesc vreo boacana; stiu ca mulsul stimuleaza secretia lactata.
Adra, cu placere! Sa stii ca "rusoaica" aia e specifica zonei de pe langa Moscova. Desi a fost achizitionata de la St. Petersburg. Cele din zona St. Petersburg sunt in culori si nuante de albastru. Asta asa, ca fapt divers Desi daca vrei sa incepi o colectie, te-as putea ajuta Ilana nu era interesata decat sa scoata papusile una din alta, nicidecum sa le puna la loc
Referitor la intarcat, pe cuvant de onoare ca s-a facut f. treptat Si daca as fi observat cel mai mic protest la Ilana, as fi renuntat la idee pentru ca asa cred eu c-ar fi fost bine. Dar n-a fost cazul. Iar lapticul din sani se strange acum cam la 2-3 zile, nu zilnic. Abia atunci mai scot putin, la dus, cat sa nu mai simt nicio jena. Sper ca fac bine. Stiu ca ar trebui sa vb cu un dr., dar mi-e groaza ca-mi da pastile. Mai astept o saptamana, doua sa vad ce se intampla.
BB, nurofenul o sa ajute ca e antiinflamator si nu o te mai doara asa tare. Plus ca e antitermic. Deci eu zic sa iei. Daca durerea si febra persista sau incepe sa te doara spre ureche, mergi la medic. Eu m-am tratat cu nurofen raceala si gripa, vreo 3-4 zile si mi-a fost bine.

Mergi la inceput

Adela pai daca doar la 2-3 zile se strange eu zic ca nu ai nevoie de pastile,o sa se opreasca singura lactatia.
Si noi avem o rusoaica rosie,ne-a aduso cineva din Bosnia

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ade, mersi. momentan nu nu am febra doar asa mici simptome de durere de gat dar vreau sa iau preventiv, sa daca racesc e rauuuu..... nasul nu il pot sufla inca, plus ca e rana inca in el. oricum am inceput sa iau nurofen.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziua... tuturor!
sunt la servici....a trecut ziua cam nasol...la 13 plec la Ana mea, care, cum v-am spus, a dormit la bunici....
sper sa termine astia cu baia repede...sa o asez in noul scaun..sper sa fie si ea la fel de incantata ca si mine....
in ultimul timp distractia max. e sa-si clateasca suzetele la robinet...ea isi da drumul la apa , bineinteles !toata ziua bea apa din capacul de la sticla de lapte...si mai nou doreste sa-si toarne ea...deci va inchipuiti ce se incoadra la mine cand obs. ca si eu tin de sticla!
toata ziua s-ar juca bau....se ascunde sub masa , sub scaune, dupa perdele/draperii, dupa usi...noi trebuie sa intrebaum unde e Ana ...si atunci isi scoate capul si zice un baaa de ma prapadesc de ras!
multi micutilor bolnaviori !!!! doresc tuturor refacere ultra rapida!tot asa si mamicilor....
la noi, hala Domnului, totul a trecut....dar am avut la siropuri...de toate felurile....am inceput cu stodal, apoi prospan, apoi mucosolvan si in final fluimucil... acum,in sfarsit....nici urma de muci sau tuse
aaa...revin cu o intrebare....mai foloseste cineva avent cu 4 gauri ?

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput