Timisoara, Impreuna!(138) Emma, te iubim!
Raspunsuri - Pagina 9
deya spune:
Eu o sa fiu iar absenta pentru ca sunt acas nici cu popica nu ma vad
da sarbatorim noi mai tarziu...
Dani eu m-am dat cu ben gay verde saptaman trecut si am schimbat 3 bluze intr-o noapte da a2a zi nu am mai avut nimic.
Fug repede sa fac curat
deya spune:
Eu nu stiu ce tot fac ca in fiecare zi impachetez la haine si a2a zi sunt afara din dulap
ia sa va iau un pic pe rand
Doris ne tii un suspans...
ce bucurie ai avut?
Mariaa programul ala in familie e cu ce ma gandesc eu?![]()
Ana cum se mai simte Luana?
Ela sa fii tare si sa te rogi o sa treaca toate
te imbratisez
Andanii...multumesc o trecut raceala![]()
Gonghy ce face Maya?
Mihi multumesc si eu pentru rugaciuni.Simpatic Arpi![]()
Claudia ce face Dani?Tu cum mai stai cu lucrul?Helmut?
Geta ghici unde merg luni?Arad
poate dau iar de asistentul ala simpatic![]()
Gabi,Silvana,Anda,Lore,Aida
Sper ca nu am uitat pe nimeni mai impachetez la haine cred ca mi-am gasit menirea in viata![]()
Mariaa spune:
deya, depinde la ce program te gandesti tu
io-s pro pentru orice program in familie
cum e fratelo??
iete ca vin cu o dedicatie pentru toate pupezele care 'or sa vina la intalneala...asa de incalzire ![]()
un copil creste in inima mea
gonghy spune:

Am avut o noapte ca toata tremur...am dormit 2 ore si la 8 nici nu-mi venea sa merg la munca.Ieri toata ziua febra 38-38.5 si azi noapte la 3 mi-o facut febra 40 

am bagat tot la 4 ore ba paracetamol,ba novocalmin supozitoare,Nurofen pe gura si imputita asta de febra nu o scazut 

no asa ca i-am bagat la 3 novocalmin si m-am pus pe scos de muci cu aspiratoru repede ca nu mai putea sa respire apoi rapid mama separat ii punea comprese cu apa si otez.
Fetelor i-o scazut febra abia dupa aproape 2 ore adica aproape de 5 numa 6 liniutze 

era rupta'n gura de somn da in astea 2 ore o baut 2 sau 3 sticle de ceai....pe la 5.30 o adormit saracutza da o putut respira mai binisor.
Aseara pe la 22 cand ii scoteam mucii mi-o si tras o vomitatura de o scos cred ca un pumn de flegma din gat...de mancat nimic nici macar laptele nu l-o vrut ........ce mai de 3 nopti nu dorm deloc,tremura carnea pe mine si parca nu mai merg pe pamant zici ca zbor/plutesc asa ma simt.
Acu gatai iar o oala de ceai si ma bag in pat ca ea se uita la desene si poate ajung sa ma hogin macar 2 ceasuri.
Sanatate la toti bolnaviorii 

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
andanii spune:
oooo gonghy ce noapte ati avut , sanatate multa multa va doresc , sa treaca temperatura 

ANDANII 

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta" 
danitin spune:
Laurelu, vezi ca bantuie o viroza tare pacatoasa pe la copii, aveti mare grija de voi 
Mey, am fost la dr si cica am bonsita, asa ca m-am incaltzat cu antibiotice. Si am tras si o tura de nervi feroce, ca s-a dus - nu stiu de ce - maica'mea sa ia medicamentele, cred ca a avut asa, un puseu de agitatie. Si mi-a luat si picaturile de nas de pe retzeta, cares 16 lei!!!!! Ca parca ale mele cu 2 lei nu erau bune .... anitiboticu si asta un car de bani iar pastilele de tuse, cele mai importante din pdv meu ... nu le-a gasit! Bey, am niste nervi, da cred ca-s de la junghiuri si tuse, da clar ma razbun pe cine-mi iasa in cale 
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
Mariaa spune:
io zic ca-i de la luna plina, ca bubuim mai multe pe aici 
da' vineee uikenduuuuuu....
multa sanatate la bolnaviorii de toate varstele 
un copil creste in inima mea ![]()
deya spune:
Pfu ce ecou pe aici...
Mariaa veriosorul era e bine a venit acas si s-a intors la Timisoara ca are scoala
da am vorbit cu el si foarte simpatic"da vin sambata inapoi acas ca e ziua indragostitilor
" eu:bun bun si ce ii iei lu X..(prietena lui)ceva din Real ca ii aproape acu ma iarta si ea ca is in carje
.
Ca sa nu para ciudat verisorul meu si-a rupt piciorul si m-a sunat disperat ca ii trebuie carje si eu am sunat-o si mai disperata pe Mariaa![]()
Dani sanatate multa bine ca nu e pneumonie.
Aida cum mai sunteti?
Ma duc sa mai citesc ceva si somn.Sa aveti o noapte linistita
Mariaa spune:
no vezi ce ti-e si cu familiile astea...ce ti-e frate, ce ti-e var, tot acolo
glumezzz scumpa, ma bucur ca sunteti ok si in revenire
anytime around.
deianira, te-au legat aia la licenta?? mai respiri femeie?? ce mai face Sara?!
de celelalte nu intreb, ca-s afundate in ligheanul cu salata
pupez Kisulika draga sa aiba o zi si mai buna maine
somn usor copilasi 
un copil creste in inima mea ![]()
geta_florina spune:
'neatza , ia poftiti la cafea

Laura, ce noapte ati avut ieri ... sper ca azi noapte a fost mai bine. am trecut si eu prin asemenea nopti cu febra 40 care se incapatana sa scada, e groaznic
. noi cand Alex are nasul f infundat ii facem aerosoli, ne-am luat aparat si avem o reteta de "cocteil" de la dr Smoc si de fiecare data cand e cazul, bagam aerosoli. il ajuta f mult, doarme f bine dupa asta, il desfunda perfect. ai fost cu Maya la dr? va
sa treaca raceala cat mai repede.
Ana multam de intrebare, Alex e mai bine, mai tuseste inca dar ff putin.
dar nu stiu ce-a avut azi noapte ca s-a foit tot timpul, s-a tot trezit, a mai scancit in somn, nu stiu ce-a avut, dar tare rau a dormit si noi la fel. o fi fost luna plina de vina 
Deya, hmm, zici ca te gandesti la asistentul cel dragut
? ![]()
Dana, nu fi necajita, bine ca nu-i mai rau, las' ca trece ea si bronsita asta, fii mai optimista, ajuta, crede-ma. 
sanatate la toti bolnaviorii si sa aveti o zi cat mai buna!
Geta, mami de Alex
poze