FIV 213
Raspunsuri - Pagina 18
Moniland spune:
Kora, in seara asta am eco
si de abia astept. Eu sper ca macar o fetita sa fie pe acolo. Dar stiu eu ce proba a dat sotul sau cei de la laborator ce-au lucrat?! ![]()
Niciodata nu ma imaginam mamica de 2 baieti. Oricum sanatatea puiutilor e cea mai importanta.
16+

KoraPop spune:
Moni ce zi minunata o sa ai astazi!!!!!!!!Te asteptam cu carucioarele si "never say never"!Eco placuta!
Kora
CARPE DIEM!
fireyes spune:
Sheri, vino aici ca te rasfatam noi
iar cutu' nu stie ce pierde! deci incepe cm... ca mai aveai putin si ajungeai in martie![]()
Moni, asteptam sa ne lamurim si noi odata: sunt baieti au ba?
eu asa mi-as dori, niste dracusori de baieti, sa-mi scoata sufletul
Betty, am tras si eu cu ochiul la pozica... eu nu stiu cum reusiti sa ramaneti asa frumoase, ca eu ma boccesc pe zi ce trece
Raluca, bine ca e totul bine si relax total
Eu as propune ca dupa ce se intoarce si Cristal si termina si Sherri de clocit, sa tragem o intalneala. Nu acum, ca tocmai ce am inceput o dieta de 2 sapt si poftesc si la iarba... dar sunt efectiv disperata, de o luna ma contorsionez pe la sala si aerobic si nu s-a miscat acul la cantar nici cu un mm... nu mai zic de dieta...
still counting: 1,2,...
many_bani spune:
KoraPop,
, multumesc mult de raspuns, eu acum iau estrofem si am inteles ca o sa iau si dupa transfer.Sunt pacienta prof. Ron-el la MNL iar monitorizare o face dr.Anca Gherasie, rezultatele sunt trimise in Israel, le interpreteaza profu, dupa care stabileste tratamentul.
Deci sa mai sper
maria08 spune:
Va multumesc tuturor pentru sustinere si incurajari!! Pup toate fetele!!
Acum m-au sunat de la Gynera si din cele 20 de ovocite se pare ca azi "10 embrioni arata foarte bine si vom merge pe blastocisti". Embriotransferul va fi duminica la 9! Doamne Ajuta sa reziste cat mai multi pana atunci!! De restul ovocitelor nu mi-au spus mare lucru se pare ca au fost cateva imature si nu s-au fecundat.
Betty: Asteptam vesti bune! Nu te mai stresa cu atatea griji!Parca vad ca vii cu o rasturnare de situatie!![]()
Moni: Baietei sau fetite, sanatosi sa fie! Dar poate va fi si...si...
Ellanik, Cristal: Ceva noutati?
Ioanatugs spune:
Fireyes si eu am simtit ca am mai pus ceva kg., insa nu stiam cat si ieri am avut o surpriza neplacuta cand m-am urcat pe cantarul finutzei mele, am 56 kg de la 52 in noiembrie. Iar fina mea care a nascut in decembrie a ajuns la 53 kg. in doua luni.
Intru si eu in clubul celor cu kg. in plus si care vor sa le dea jos, asa ca trebuie sa luam lectii de la Sheri...
Maria08 felicitari pentru cei 10 embrionasi, sa iasa cat mai multi blastocisti!
Many_bani o sa mai creasca iubita!
In ce zi esti acum???
Ellanik cum te mai simti?
"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare
mami_vreau spune:
betty multa bafta! 
maria foarte buna recolta! felicitari si multa bafta in continuare! sigur o sa fie bine cu o asa productie!
Fetelor eu mai stau pe bara o luna... Am fost ieri la echo in ziua 21 si aveam ditamai chistul pe ovarul stang, singurul care va fi accesat la punctie... asa ca din ziua 1 trec pe AC si sa speram ca se resoarbe nemernicul si ca ma lasa sa incep FIV-ul luna viitoare!
Pana atunci va fac voua galerie si va tin pumnii!
Bafta fetelor! 

Laura
copilutzu spune:
Buna ziulicaaa!!!
Dragutele mele explicati-mi si mie , va rog, ce inseamna endometru tril. 7,5 mm???
Am facut eco. Z11 , si madam "fraila" (vb. Shericutzei
) a scris asa:
End. tril. 7,5 mm
OD - 7 F sub 10mm
OS - 1 F 15 mm
E "de bine" sau nu end. tril. ??? Ce inseamna tril???
A , si inca ceva... pot sa fortez cu ceva venirea CM daca fac Dipheriline de 7 zile ??
Am programare la eco pe 18 feb. Ce ma fac daca nu imi vine CM.
Shericutza am inteles eu dintr-o postare de-a ta ca daca nu vine cicluletzul la timp " mai bag o cutie de Diphe"??? Sau era glumitza??/![]()
Moni abia astept sa vi de la eco. Sunt curioasa sa vad ce comori ai tu la purtator!!!
Maria Iti pumnishorii stransi, stransi!!!
Fetelor care se injecteaza le urez SPOR!!
Iar celor care sunt in asteptare le doresc II liniute.
Scuzati-mi diminutivele dar ... am un defect...!!![]()
Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi
COCO2255 spune:
Sunt incepatoare in FIV,ma pregatesc de FIV 1 in martie la Giulesti cu D-na Dracea,am dosarul aproape complet mai imi trebuie doar histeroscopia.
Daca am facut laparoscopie exploratorie mai e nevoie sa fac si histeroscopia??
Va multumesc.