FIV 213

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Luck si merci frumos....Eu tare sper sa fie bine.
Doamnelor va urez o noapte buna. Eu ma bag la clocit

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Betty nici tu nu ai somn?
Sheritra nu credeam ca o sa intalnesc pe aici pe cineva care sa fie asa trista ca nu ii vine CM.Hai cu CM!
Cristinici nu m-am panicat.Pur si simplu nu stiam cum voi reactiona la tratament.
Maria o sa vezi ce bine va fi!!!
Va pup pe toate celelalte si va trimit de la unul din outzele mele care sigur e pe cale sa fie baiat si il invata mama sa fie cavaler de ffff mic.

Doamne,da-mi un pui sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit tuturor!

Va citesc in fiecare zi si va tin pumnii sa fie bine, sa aveti numai rezultate pozitive la teste si sarcini usoare, fara probleme.

Eu sunt binisor, am reusit sa ma linistesc dupa ce luni am avut o hemoragie de zile mari. M-am dus instant la medic, copilul e bine, se misca intr-una dragutul de el. Se pare ca placenta e inserata mai jos, un fel de placenta praevia si de aici apar sangerarile.

Acum sunt consemnata la pat, gata cu serviciul.

Ioana, o sa vina sotul meu zilele acestea sa-ti aduca carticica.

Girls, inca o data, va tin pumnii si aveti grija sa nu faceti hiperstimulare!

Cu drag,

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Ellanik nu am somn deloc...de data asta am emotii mari.
Acum sa iti spun un secret: m-am speriat cand ai scris cat ai tu estradiolul pe langa al meu - ceea ce insemna ca la mine este absolut jalnic, dar mi-a spus apoi Ioana ca este alta unitate de masura si m-am linistit si ca in plus se poate cu mult mai rau...Dar parca nu ma simt confortabil cu rezultatele de data asta....
ma intreb cum o sa reactionez inainte sa fac bhcg-ul. Deja am un nod in gat numai cand ma gandesc ca maine aflu cum stau.
Gata...ba bag la somn ca deja incep sa merg pe aratura

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Ralucapaun ai mare grija de tine iubita! M-am speriat cand ai scris de hemoragie, of cate emotii, bine ca s-a terminat totul cu bine si bebe e bine.
Bety78 multa bafta!

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Cristinici, Delia, Maria, lUCK, Ioana, Ellanik mi-a venit deocamdata spottingul! Poate-si da drumul si restul pe tobogan !
Raluca, sa fiti cuminti si stati la pat daca zice nenea dr, o sa te obisnuiesti si cu trandaveala la pat, sa vezi ce fain e! Pe criza asta, cel mai bine e sa stai acasa in patuc la caldura!
Betty bafta la eco sau ce faci astazi

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna dimineata doamnelor,
M-am intors de la echo si sunt dezamagita, de luni pana azi endomedrul meu a crescut doar 1mm, adica azi avea 5mm, drept este ca mai am pana la transfer si mai creste. Nu stiu ce sa mai cred dr. repeta ca are structura foarte buna si mai are timp sa mai creasca, ca daca trece de 6 mm este ok. Ce sa fie ok cand eu am citit de endomedre de 12 mm. Cineva zicea de scotisoara, cum sa o folosesc? La prima sarcina, am avut la transfer undeva la 8.5mm spre 9mm, dar in timpul monitorizarilor tot micut era. Eu ce sa mai sper?
Betty78 nici azi nu ne-am intalnit, poate la transfer daca esti in 18.02.09
ellanik asteptam vesti
Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna fetelor. Daca vrea cineva o programare pe 10 martie ora 15 la clinica GYNERA la d-na dr Dracea i-o cedez, intru-cat am avut o programare la Giulesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Betty, nici nu ma mir ca vrei si al 2-lea copil, la cat de reusit e Mario.
Raluca, poate e doar o dezlipire de placenta si isi revine. Asa am patit si eu pe la 9 saptamani. Important e ca bebelusul e bine si activ.
luck, nici eu nu cred ca o zi de AC sa afecteze hormonalele.
Maria, iti tin pumnii pentru iubiri marete si puiutii multi si voinici. Pe cand ET?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Delia21 multumesc pentru raspuns,ma gandisem eu ca e vorba de fiole de estradiol,chiar am sa o intreb pe dr. mea daca pe langa progynova pot sa iau si asa ceva.Eu deocamdata ma pregatesc pentru eco din zi 12 de cm, pe 17 februarie si apoi daca tot nu e ok cu endometrul meu voi incepe de la cm urmator tratamentul cu progynova care va dura doua luni si daca voi raspunde la tratament,adica daca va fi ok cu endometrul voi face fiv-ul nr. 5 si ultimul si ce va fi , va fi.Bafta multa,totul decurge super la tine!

KITTA uite ca intreaba si alte fete cum e cu scortisoara,da-ne detalii.Ne apucam de prajituri cu scortisoara sa mai punem niste kg sau cum o luam?

Moni parca era vorba sa mergi la eco sa vezi ce ai in burtica, fetite/baietei/fatita+baiat , poate ai scris, dar nu am observat asa ca te rog zi-mi si mie daca ai aflat, oricum sanataosi si norocosi sa fie!

many_bani nu te impacienta,e foarte bine ca endometrul e vascularizat.O sa iei cycloprogynova - pastilele albe sau estrofem dupa punctie daca nu e suficient de mare si va creste sigur.La ce dr. esti?Bafta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput