Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (49)
Raspunsuri - Pagina 21
gaia.nevia spune:
netaza si
si de la noi!
Ieri a fost superb in parc, si aproape 4 ore de carat 8kg plus harnasament si-au spus cuvantul, am fost varza toata seara si am dormit ca un tanc. Am adormit cu biberonul in mana la un moment dat...
300 te inteleg perfect... si noi avem problema asta cu soatza, inca de la inceputuri... Nu e gamer, ba din contra, dar mereu are de lucru la calculator. Acum are biroul lui, dar cand aveam o singura camera statea si tacanea langa mine... Cand nu are treaba citeste sau se uita la TV, oricum nu are acelasi program de somn ca mine.
Pana sa se nasca Radu, la 10 dormeam dusa, si la 6 eram in picioare.
El la 11 - 12 ziua se enerva ca facem zgomot, ca vrea sa doarma...
Deci total screw up of any family morning tasks...
O fi o chestie de bioritm?!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
baby_boy spune:
neata
Ramo parca mi-ai citit gandurile..am si eu un subiect de discutie...si eu mi-am facut mii de nervi aseara..sotii vostri tot asa fac..stau noaptea tarziu la calc..iar dimineata..doamne fereste sa-i trezesti pana-n 12..ca na ei au servici...lucreaza..sunt obositi..
Eu logic ma gandeam ca macar in week-end sa se scoale si ei mai devreme sa mai doarma si mama o ora in plus...de undeeeee
Uneori asa ma infurii
de..m-am facut mama berbec...si ma aprind repede
CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu
Radu Gabriel
preety spune:
Dragele mele voiam sa va anunt... pe cele interesate binenteles... ca astazi cred ca ajung in parc pe la 1.00 - 1.30! asa am socotit orele de mancare ale Sorinei...
Luminita
cu drag gemeneii!!!
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
luminita2008 spune:
Preety, poate ne vedem! si noi tot atunci ajunge in Tineretului! Fetele, eu nush cand mai ajung, asa ca daca vreti sa ne cunoastem, cred ca acum e ocazia.....Nr meu de tel e pe mailul comun. 
Raportam ochi rosu la Robi VINDECAT, febra mai mica la amandoi, deci iesim afara!!!!!

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
luminita2008 spune:
Ramo, Ada, sar'na de coffee!!
CosmyB, eu nu sar baita decat in cazuri f rare. Doar daca sunt f obositi si dorm, mi-e mila sa ii trezesc, sau daca au febra mare. Daca au doar mucisori, merge baia! 
Despre TV.... guilty as charged!
TV si in dormitor si in living + laptop..... in dormitor stam relativ putin (si culmea, acolo e camera lor!), dar in living... all day long... teveul merge 90% din timp pe U TV, deci muzicuta.... dimineata ne uitam la Razvan si Dani, atunci bebeii se cearta rau cu toata lumea - sau poate doar vorbesc pe limba lor, inca nu-mi dau seama
.... incerc sa nu ii las prea mult sa se uite, mai degraba sa asculte.... am tv flat (era sa scriu 'fat'
) si sper sa nu le dauneze.... la ochisori.... cu restul ne putem descurca.... cred si sper.... oricum, le cam place, ii atrage si ii face parca sa comunice mai mult, cam de asta ii las.... om vedea, sper sa nu fie nika. Mi-e teama sa citesc pe net despre efectele TV, nu vreau sa stiu....
fug sa termin curatenia, sa nu ratam iesirea!!! pupice!!
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
claudinna spune:
neata
fac capitol, daca nu s-a bagat altcineva
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
300 spune:
pai posibil sa ajungem si noi prin parc!
Intr-adevar, a fost super ieri. Cum v-ati descurct pana la urma cu masina?
Eu nu m-am resimtit asa tare, deh eu aveam 6 kg fara alt harnasament, si s-a cunoscut. Drept dovada ce activa fusei azi-noapte. Hihi...
Cris, pe mine nu ma deranjeaza ca sta pana tarziu, insa am o mare problema cu zgomotele la limita audibililui, parca l aud mai tare ca restul lumii. Este si plauzibil pana la urma ca vad mai pupazat de cand ma stiu, sau poate dezvolt o depresie de ma deranejaza atat fosnetele. Cert e ca pana la treab cu mouse-ul, ma urcam p peret daca incercacinevva sa-si rupa o unghie cu mana sau sa traga de o pielita langa unghii.
Soatei mele ii plac jocurile, dar nu apuca sa joace prea des. Probabil ca si-a facut planuri de cateva zile sa se destrabaleze in noaptea asta :)) Vreau sa spun ca a fost soutul model pana a inceput sa se joace. Acum e treaz si spala vase. Am pus-o pe anda pe salteluta si a inceput sa gangureasca, plus alte zgomote. Las' ca dormim seara asta mai devreme.
Legat de a face lururi impreuna, am avut prostul obicei de a nu-i spun ca vreau asta... si bietul om astepta weekendul sa stea si el ... acas. Iar eu: tot in casa??? Asa am rabufnit sapt trebuta si am lecat in carrefour la cumparat de body-uri.
Avantaj eu: am un sot foaaarte intelegator si mai ales care se enereveaza greu si nu face nazuri. Le fac u pentru amandoi si sper sa-mi treaca repede.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...