Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (49)
Raspunsuri - Pagina 19
babytza spune:
Giuliana eu cred ca Edi a vrut sa ne scrie un mesaj
Data aviatoare sa il lasi 
Nadinaaaaaaaaaaaa ce faceti ? 
Cuscra iar cu mucisori....pupicesc fata sa treaca repede 
Dya branzica o sa o fac eu in casa din lapte praf. Nu am mai facut pana acum, o sa fie premiera maine
Se pune pe foc , si cand da in clocot se pun cateva picaturi de lamaie. Am inteles bine ??? Asa se face fetelor ??? ![]()
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
300 spune:
JulyMorning ne luam de mana cu doctorii astia. Ma mir ca n-a zis ca trebuia sa mearga de-a busilea recitand tabla inmultirii
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui JulyMorning nikoleAprob orice, daca e pt binele natiunii ...hihihi Ma duc sa-mi mananc cartofii prajiti. Azi m-a suparat doamna doctor: m-a intrebat daca se intoarce copila, io am zis ca nu, doar pe o parte. S-a uitat foarte dezaprobator la mine si m-a intrebat: Stiati, doamna, ca trebuia sa se intoarca de pe o parte pe alta pana la varsta asta?? (adica 5 luni si o sapt). ![]() Io m-am prefacut mirata rau de tot, n-am mai auzit asa ceva in viata mea Sa nu mai zic cand mi-a zis ca pot sa incep sa-i dau zeama de carne copilului ..._ Our future determines our past bobocica Maia Poze |
July stai linistita ca nu toti copii sunt la fel!!!
De exemplu Andrei se intoarce de pe spate pe burta si invers inca de acum 2 sapt adica de pe la 4 luni jumate ca de aia a si cazut din pat, el e f activ se si taraste pe burta si vrea in 4 labe si aproape ii reuseste dar doar putin.In schimb nu e asa activ cu vorbitul nu prea zice nimic concludent
Uite de exemplu eu sunt convinsa ca Andrei va merge f repede va fi un sportiv dar cu vorbitul mai tarziu...
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
babytza spune:
Dana sa treceti cu bine de noaptea asta , fara febra sau alte minunatii
Ce bine a luat in greutate 
July doar sa se intoarca ? Nu i-ai spus ca e prea ocupata cu alergatul prin casa ???? 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
anamona spune:
JulyMorning la urmatorul control o sa iti spuna ca e precoce pentru varsta ei..
imi place atitudinea ta, fiecare copil are evolutia sa. Ce o sa mai conteze peste 1 an, la cate luni se rostogolea sau cate luni a facut primul pas.
sabinel spune:
anamona e singurul site de unde poti comanda un sling![]()
amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
300 spune:
Dya pupam sportivul tacut. Voi n-aveti poze?
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
dyanira spune:
Avem ceva poze pe contul comun.
Multumim pt apreciere chiar e sportiv probabil mostenire(si eu si tata am fost sportivi de performanta) sper sa nu fie si ca sportivii adica energic dar cu creier mai putin![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
anamona spune:
sabinel
mai e si nandu.ro sac
dar mi s-au parut mai frumoase cele de pe sling.ro
apropo, si eu ma trag cumva de pe la bacau
fetelor va urez noapte buna, vreau sa ma trezesc devreme maine...sa plecam cat mai repede la plimbare....sunt asa fericita ca s-a incalzit afara...yupiii a venit primavara.
CosmyB. spune:
Cuscra se pare ca iar... dar numai acum seara au fost si f putin, atat cat sa o aud ca nu respira bine
si suficient cat sa ma stresez eu.. trebuie sa facem vaccinul odata nu se mai poate amana atat 
Ma bucur ca soricelul e bine 
Fug la 
Noapte buna tuturor!
Pozici
Mami super happy de
Maya