LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare(184)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salutare!
Am scapat de examene!!!! Acum astept notele! sper sa fie corespunzatoare, vorba lui Grati...decente!!!

Stefan e cu tusea-n git de aseara. productiva...se aude foarte nasol...de dimineata am inceput sa-i dau stodal sirop...sper sa fie bine si sa nu facem febra

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Milan
Daniel

Laura
Ralph

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Irlandeza, doamne fereste. nu exsita durere mai mare! sa le dea dumnezeu putere prietenilor tai sa treca peste tragedia asta!

Miha, felicitari pentru sarcina si pentru bebe Matei care progreseasa foarte frumos!

Ioanact, sa nu te superi, da' io n-o sa calculez...creierul meu e in vacanta de ieri...hihihi...cum e burtica?

Ramona, felcitari pentru primul dintzoc al lui Razvan!!! la cit mai multi fara dureri!

Roli, si tati nostru e la munca ...as ususal...miine insa are program cu fi-su, ca intre baieti...eu plec dupa masa sa sarbatoresc o prietena, cu fetele...

Roxana, ce face buburuza? iti mai face prezenta noaptea? te asteptam la Cluj, daca va decideti...ce fain ar fi...

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

pagina mea?

se vede ca e we! sa va bucurati de el.
pupicei la toata lumea
ma duc la bucatarie, ca am mincarica pe foc.

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Anculeeee, si eu vreau la CJ, hai sa ne hotaram si noi!!!
Care mai suntem:Naty, Ven, Raluca, fetele din Sibiu si care mai sunteti aproape de CJ.Mi-e mi-ar place si martie sa fie, oricand numa sa fie sambata sau duminica.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!Albert s-a trezit ragusit.El tuseste de cateva zile dar fara febra asa ca nu am fost inca la medic dar de aseara am observat ca vocea ii devine din ce in ce mai groasa.Nu m-as duce cu el la spital.Oare ce i-as putea da pana luni?

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 31+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

'Neata, zuze buburuze
Milan Sa cresti mare, sanatos, sa fii fericit si norocos! La multi ani!

Mari vai, ce vesti! Biata mamica! Sa-i dea Dumnezeu putere si sa reuseasca sa aiba un bebe sanatos!
Dana imi pare rau ca l-a lovit tusea pe Albert! Cum naiba se intampla toate in weekend, cand nu gasesti niciun dr??? Nush ce sa-ti spun sa-i dai Sanatate multa si ai grija sa nu colectezi si tu ceva!
Anca si Stefan e cu tuse? Uf, nasol tare! Parca stiu ca eurespalul e bun pt tuse productiva. Multa sanatate si lui

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Miha dak vine Laura o iau si pe Ozi. Ne hotaram repede?

Dana ceai cald cate putin dar des. Prisnitze cu coji de cartofi cu spirt indoit sau cu sare grunjoasa incalzita.

"La multi ani!" ureaza Dudu tinerilor Milan si Daniel! Sa fiti fericiti pana la adanci batraneti! Special pentru cumnatu': sa ai grija de mami a ta si de bebitza mic (poate o fi o bebelusha!)

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Am sunat dr si din fericire lucreaza astazi in clinica(noi de obicei mergeam la cabinet)asa ca la 12 merge tati cu Albert sa vedem ce are.Sper sa nu fie nimic grav dar nu vroiam sa astept pana luni.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 31+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Ioanact, sa nu te superi, da' io n-o sa calculez...creierul meu e in vacanta de ieri...hihihi...cum e burtica?

POZE NOI
Povestea Nasterii

Nu-i nici o problema, Ellenuta imi ceruse daca m am....burtica e bine..multumesc..nu am nici o greata..(nici nu as vrea sa am ), ma simt f bine, ma m chinui cu somnul de noapte, adorm greu..dar trec eu si peste per asta.

ALBUM

de sus - 18.01.2009 , de jos - 28.01.2009 , de sus - 04.02.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput