LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare(184)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

) Neatza fetelor!

scuze ca intru mai rarut, dar mai am doar o spatamana de munci si gaaaataaaa, ma pot ocupa de copii si de mine

va invit la o buna, buna!

voi ca intotdeauna vrednicute tare, dar stazi am recuperat, de cand sunt gravi, deja si "hormonul bate neuronul" (creata)dar am si niste insomnii groaznice, asa ca de la ora 5 sunt top pe forum... decat sa stau sa ma invart de pe o parte pe alta in pat.

am vazut ca se inmultesc . Felicitari! (o sa intru si la odisee sa le felicit)

noi suntem bine, am fost joi din nou la eco, ca ma simtisem cam rau, dar cocolosul sta bine merci la cald.
Matei incepe sa aiba din ce in ce mai multa stabilitate, si e foarte mandru de el, iar Laura este in vacanta...si din pacate sta acasa, ar fi trebuit sa plece la ski, dar am retras-o ca am vazut ca nu prea era zapada.

grati.ela- intrucat noi suntem cu fete mai mari, o iei pana la urma la petrecere? Daca vine Ozi as incerca sa o iau si pe Laura , altfel...se va plictisi.

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 8+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

irlandeza- spune-i prietenei cu chisturi ca nu sunt foarte grave, se retrag.
Matei a avut unul- chist de plex corid drept si la 7 luni disparuse deja. Exista posibilitatea sa dispara deja cat e in burtica. sa le masoare si sa le vada evolutia la fiecare luna.

cati-magureanu- pe Laura mea am botezat-o la fix 5 saptamani si era in noiembrie si uite ce fata mare am acum, iar pe Matei la 8 luni (din motive independente de noi), dar cu ocazia asta am distrus mitul...cum ca se intampla anumite lucruri din cauza de nebotezat

ellenuta- am citit de patania Evei...iar acum chiar am zambit cu ultimele descoperiri...trebuie avut mare grija.

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 8+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata fetelor

matza mea rasfatata a dormit toata noaptea (cu pauza neobisnuita de lapte la 5!) INSA .. ca trebuie sa existe si un insa .. a fost in picioare la 7.45! sa-mi vina rau cand am auzit-o .. am lasat-o ce am lasat-o, ma gandeam ca poate adoarme la loc dar n-a fost chip ..

miha sa-mi trimiti pe mailul comun 2 pozici cu bb matei mic mic si bb matei la 1 an. despre nazdravaniile evei .. ce sa mai spun .. a reparat tata priza si tot acolo trage .. am pus o masuta ca sa nu mai traga de ea ..

marinela Doamne ce tragedie .. cum sa nu vezi ca e colul deschis .. Doamne fereste. despre colegat ta, nu stiu ce sa-ti spun, nu am auzit. eu ma rog sa fie bebe sanatos.

roli vai de tine mai mami .. cred ca te-au terminat piticii .. hai lasa ca scapa si tati de treburi si o sa petreceti frumos.

nati nicio problema, astept pozele.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

MILAN

La multi ani, grasunel frumusel! Sa fii sanatos, norocos, sa fii fericit, sa ai o viata plina de bucurie, sa ai parte numai de lucruri bune, sa fii iubit si sa le aduci numai bucurii parintilor tai minunati! Sa-ti iubesti fratiorul si sa ai grija de el!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

DANUTZ

LA MULTI ANI! DE MULTA SANATATE, NOROC SI FERICIRE SA AI PARTE IN VIATA!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna dimineata.
miha74, Ellenuta multumesc de .

Va nai dau ceva de calcul. (sper ca nu va suparati?)

1 De cand si-a luat o "Dacia" (;-)) Marinescu vine cu ea, zilnic, la servici. E drept locuieste foarte departe. Dupa cateva luni ii spune unui coleg:
– Am constat ca dimineata, cand vin la lucru, drumurile fiind mai aglomerate, am o medie orara de 40 de km. La inapoiere, strazile sunt ceva mai libere si fac cam 60 de km pe ora.
– Atunci, cu ce viteza medie te deplasezi, zilnic, dus si intors?
– Uite, nu m-am gandit... cu 50 km pe ora?
– Fii atent. Nu te pripi. Calculeaza.
Dvs stiti cu ce viteza medie parcurge Marinescu drumul dus si intors?

2 – Câte oi ai, badit#259;, în turm#259;?
– Ia ghiceste! Dac#259; le numar câte doua sau câte trei, sau câte patru, sau câte cinci, sau câte sase, totdeauna imi mai ramâne câte o oaie razleata; daca le numar câte sapte îns#259;, nu mai r#259;mâne nici una.
Asadar, câte oi sunt in turm#259;?

ALBUM

de sus - 18.01.2009 , de jos - 28.01.2009 , de sus - 04.02.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!!

MILAN si DANIEL La multi ani!Sa aveti parte in viata numai de noroc, fericire si sanatate!!!!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

A doua pb se afla aici:

2 – Câte oi ai, badit#259;, în turm#259;?
– Ia ghiceste! Dac#259; le numar câte doua sau câte trei, sau câte patru, sau câte cinci, sau câte sase, totdeauna imi mai ramâne câte o oaie razleata; daca le numar câte sapte îns#259;, nu mai r#259;mâne nici una.
Asadar, câte oi sunt in turm#259;?

ALBUM

Mergi la inceput

# 259 inseamna a (nu stiu de ce apare asa).

ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Milan
Danielsa cresteti mari,sanatosi si fericiti1

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput