Liposuctie, antidepresive.....Superslim
Raspunsuri - Pagina 2
Sheannamp spune:
Am si eu o intrebare. Chiar merita cele cateva kilograme in plus sa va puneti in primejdie sanatatea si poate chiar viata luand pastile obscure si ceaiuri ale caror efecte adverse nu le stie nimeni exact?
Poate ca sunt eu sub impresia altor topicuri, dar, se sare in sus atunci cand e vorba de o amarata de ampicilina sau de cat de mult rau pot face vaccinurile (studiate si parastudiate) in schimb cand e vorba de "remedii" vandute la magazinele naturiste lumea nici nu isi pune problema ce efecte adverse pot avea.
Acum pe bune, chiar am ramas cu gura cascata, femei mature, cu mintea brici sa dea fuga la magazinul din colt si sa ia pastile/ceaiuri pe care nu a stat nimeni sa le verifice serios.
Fara sa se intrebe cum de au efectele astea spectaculoase, cu ce pret?
Pai daca topesc rapid grasimea inseamna fie ca accelereaza metabolismul bazal, fie ca determina dezechilibre hormonale, fie electrolitice (de exemplul, diabetul zaharat cu evolutie complicata, galopanta determina topirea grasimilor) fie fac praf ficatul ca sa opreasca functia de sinteza)
blue eyes spune:
Cand zici ca vii pe la mine?
uite si tu ce vad eu de la fereastra mea, andidepresiv 100 % http://www.bellinzonaturismo.ch/framework/DesktopDefault.aspx?newlang=it-CH
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
KULTA spune:
Buna fetele,
Va tin la curent cu starea mea.
Toate bune, putina depresie seara, scazut dupa cintar, 2,5kg in 7 zile. Maninc normal, dorm bine, beau cam 3-4l de apa pe zi.
Voiam sa va intreb ceva, este posibila curatirea colonului datorita acestor pastilute?
Va pupicesc
Theiuta spune:
Kulta,
sotul meu a luat 2 saptamini, in decembrie.Si...DA, saracul se ducea la baie de 3 ori pe zi...acum ii mai dau 2 saptamini si am inceput sa le iau si eu.La el, aceeasi poveste.La mine...sete(dar eu oricum beau 2 l apa pe zi)si sa mai vedem.Eu am inceput sa le iau odata cu un laxativ ca sa imi rezolv o constipatie acuta.Dar sa vedem zilele urmatoare.Te tin la curent.
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
alinaxeni spune:
Kulta,io zic sa renunti la toate pastilele astea.Si eu am probleme cu greutatea si chiar sunt usor bulimica.A fost o vreme cand as fi mancat si ...ca sa slabesc pana intr-o zi cand era sa mor...la propriu.
Uite,am gasit un ceai,se numeste "ceai pt. slabit" de la Fares.Chiar a dat rezultate bunicele,macar a stopat acumularea kilogramelor.
pt. curatarea colonului am gasit tot aici un link dar nu-l mai gasesc acum.Ideea era ca in link am gasit o combinatie de seminte de in,dovleac,susan si miere.Toate astea ,cate 2 lingurite din fiecare,amestecate si eventual cu niste cereale fac f. bine colonului.Regleaza tranzitul intestinal.E o combinatie buna pt. masa de dimineata cu ceva lapte.
Eu vreau sa-i dau fetei mele combinatia asta ca si ea e cam bulinuta si are cam 10 kg peste greutatea normala.
Sa ne tii la curent cu rezultatele.
-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.
KULTA spune:
Va multumesc pentru raspunsuri.
Acum sa va spun cum a fost la minepina acum.
Am luat pastiluta timp de 9 zile, in fiecare zi, mincat normal, nu alcool, am slabit 2kg.In a 9a zi, depresia cit casa, tristete si seara bocet pina pe la 3 dimineata. Mi-am zis, GATA, n-o mai iau. Zis si facut. Am facut pauza doua zile, nu pofta de mincare cine stie ce, m-am urcat pe cintar a 3 a zi dimineata(azi adica) si am constatat cu stupoare ca am slabit in perioada de pauza 500g.
Cum depresia acuta si norii negri s-au imprastiat, ce credeti c-am facut azi dimineata? Am inceput sa o iau iar. O voi lua la 2 zile.
Va pup si va tin la curent.
KULTA spune:
Am promis ca revin cu noutati.
De luni, iau pastila la 2 zile, am iceput Windsor Pilates acasa, am 60,9kg.
miri__b spune:
si eu am luat, cam 20 pastile anul trecut. in 2 luni cu sport si masaj -9 kg. am renuntat deoarece ma terminau insomniile. ma trezeam la 2 noaptea de parca dormisem 12 ore, eram fresh.
am ami incercat iar anul asta, la fel depresie, aveam gatul uscat continuu si aceleasi insomnii.
Arianna_M spune:
buna
am folosit si eu super slim.....anul trecut ...pt 2 luni....in care am dat jos 10 kg.
din luna mai si pana in octombrie nu am luat nici un gram in greutate...insa in octombrie am plecat in concediu si m-am dat peste cap......fast-food...mancat seara , cola....dulciuri....etc.
sunt foarte constienta k este din vina mea....deci din octombrie si pana acum , in 6 luni am pus la loc kg.
acum am inceput din nou cu ele , de pe 2 aprilie mai exact....pana acum am minus 4 kg
eu ma simt foarte bine cu ele....scaunele le am regulate acum...asta in cazul in care eram fff constipata + k acum consum apa multa...4l/zi.
de data asta sunt foarte hotarata sa nu mai fac aceleasi greseli......dupa ce ajung la greutatea dorita ...am sa le elimin treptat din organism....nu cum am facut data trecuta oprindu-le brusc....si cel mai important...fara cola si mancat seara.
succes la slabit !!!
_
Lupta cu kg !!!
Cand o vrea Bunul Dumnezeu
cu
..... !!!
Cozonac
Ayla21 spune:
Fetelor, sa nu va suparati pe mine ca ma bag in seama
dar toate astfel de pastile actioneaza la nivelul creierului si creaza probleme pe termen lung. Efectele sunt de scurta durata dar reactiile adverse de lunga durata, asa ca sa va ganditi de doua ori, pt ca nu merita. Pastila de slabit tine loc de vointa, altceva nu face, cand renunti la ea, si te intorci la vechiul regim alimentar, te intorci aproape de unde ai plecat. Nu stiu daca ati luat in seama ce a a scris Sheannamp, poate nici ce scriu eu, dar ganditi-va de doua ori inainte de a lua, chiar si una singura. E ca un fel de drog. De aceea inhiba foamea, da stari depresive, insomnii, etc. Plante sau nu, caci orice medicament e facut din ceva, contin o alta forma de amphetamina, sau ceva asemanator, care distruge creierul. Cautati dupa aceste efecte si vedeti cu ce pret vreti sa scapati de alea cateva kg. Cea mai sanatoasa forma de slabire este sa adoptati pe viata un regim sanatos, nu sa va drogati o perioada de timp, dupa care sa fie nevoie sa va tratati efectele adverse ale medicamentelor de slabit.
Iertare daca am suparat pe cineva.
God took the strength of a mountain,the majesty of a tree,the warmth of a summer sun,the calm of a quiet sea,the generous soul of nature,the comforting arm of night,the wisdom of the ages,the power of the eagle's flight,the joy of a morning in spring,the faith of a mustard seed,the patience of eternity,the depth of a family need.Then God combined these qualities,when there was nothing more to add,he knew His masterpiece was complete.And so,He gave him to me.