Liposuctie, antidepresive.....Superslim
Buna fetele,
Indraznesc sa va scriu dupa atita rimp de absenta.
Dupa cum multe dintre voi ati citit pe forum, am facut liposuctie acum 5 luni. Efectul a fost cel scontat sau mai bine zis ar fi fost cel scontat daca nu as fi luat pastile antidepresive care m-au "UMFLAT". E cumplit, am pus in jumate de an 6kg si vazind ca nu ma mai opresc din "pus", am decis sa trec pe pastila Superslim.
A>zi este prima zi de pastiluta iar ca simptome, altceva decit sete si nevoia de a merge la pipi, nimic. Intrebarea este, ce reactii adverse ar putea aparea in combinatie cu antidepresivele?
Pina acu, toate bune dar oare pot fi reacti pe termen lung?
Va pupicesc si va tin la curent.
PS: De la ora 9:00 pina acum 10:30, am baut 1l apa.
Raspunsuri
carolinah spune:
Tu faci si psihoterapie in paralel cu terapia medicamentoasa cu antidepresive? Cred sincer ca te-ar ajuta, pt ca eu cred ca de fapt nemultumirea ta vine din alta parte decat silueta... preocuparea asta obsesiva pt silueta este doar o manifestare a ceva mai profund!
Nu lua Superslim! Pastilele de slabit sunt un dezastru si pt un om sanatos! Luate peste antidepresive fara sa consulti medicul pot sa te devasteze fizic, dar si psihic!
KULTA spune:
Caro, iti multumesc pentru atentionare.
Chiar acum am incheiat conversatia cu medicul care a spus ca antidepresivele nu au nimic de a face cu Super-slim.
ileana spune:
Hai mai, Kulta, ca ma superi!
Zilele trecute am cautat subiectul cu liposuctia, de l-am pus link la subiectul cu abdominoplastia!
Te am ca exemplu, ai batut atata drum, ai vrut atat de mult, ai facut liposuctia!
Ce s-a intamplat de ai luat antidepresive?
Trebuia sa scrii aici.Suntem aici, saream cu-o vorba...
Eu n-am apucat sa merg nici macar la consultatie pt. abdominiplastia aia...
Am incercat si eu, la un moment dat, niste pastile de slabit, e-lite...eu nu reusesc sa beau LICHIDE, ASA CA AM RENUNTAT...
Trebuie sa bei neaparat multa, multa, apa.
Ce a fost fff bun pt. mine, a fost un ceai de slabit, dar nenorocitul nu avea nume, stiu doar ca era ambalat de o firma din Oradea, produs in Germania.....si nu-l mai gasesc de 2 ani!
szivarvany spune:
Kulta, 
te citesc mereu
NU te da batuta acum !
Ileana, nu ai cumva ambalajul de la ceai, ma pot uita eu pe aici 
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
KULTA spune:
Fetele, sunteti tare dulci.
Cit despre antidepresive, aveam o tulburare de alimentatie si am facut si terapie. Ce-i drept, ma simt bine cu antidepresivele.
Lipo, am facut-o si nu-mi pare rau. Nu mai am pacatoasa de grasime in interiorul genunchiului. Insa oricum, tre sa merg la "reparatii" pentru interior coapsa. A iesit cu denivelari si cum sunt in "garantie", ma "repara" gratis :)
Va pupic mult
andanii spune:
kulta nu mai lua medicamentele alea , stiu prietene care au ajuns in spital de la ele ... tensiune, ametela, voma, alergie, inclestarea maxilarului .... stare de rau ..... nu din prima zi , dar in timp doamne fereste
iti vreau doar binele 
ANDANII 

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta" 
ileana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamagiuliei Kulta, ![]() te citesc mereu NU te da batuta acum !Ileana, nu ai cumva ambalajul de la ceai, ma pot uita eu pe aici ![]() Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) |
Nu-l mai am, nenorocitul...
Era o punga neagra cu auriu.
"Ceai de slabit"cu o silueta aurie.
Avea un chenar auriu.
La interior, era punga de hartie cerata.( cu ceaiul). Nu se scoateau pungutele una din alta.
Era vandut/distribuit de firma din oradea, scria pe el ca-i produs in Germania.
Nu-l puteam bea, decat mai caldut catre rece...cald aveam senzatia ca are gust de slanina topita.
...efectiv topea si celulita!...
szivarvany spune:
Am sa merg sa intreb si dau de stire, am un magazin mic naturist in cartier unde se gasesc de toate si intreb vanzatorul, el trebuie sa stie.

Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
KULTA spune:
Buna dimineata,
Va multumesc pentru sfaturi.
Totusi mi-ar fi de folos sa "discut" cu cineva care a luat super-slim.
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui KULTA Buna dimineata, Va multumesc pentru sfaturi. Totusi mi-ar fi de folos sa "discut" cu cineva care a luat super-slim. Kulta, mamica de Danuta(15,04,2004) si Sebastian(25,08,2005) Poze cu noi "Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte" |
ceao
ma poti intreba orice vrei.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007