Vrem un copil
Raspunsuri - Pagina 4
psj spune:
uratica, daca linkurile puse de Luca nu i-ar fi fost de folos, nu vad cu ce i-ar fi fost de folos informatia ca azoo se poate trata cu branca-ursului.
Mi se pare mai mult decat nefolositoare informatia, e de-a dreptul periculoasa. Deci respectivul trebuia sa ia la infinit branca-ursului(pentru ca unii au reusit asa) dar sa nu verifice posibilitatea varicocelului.
Eu cred ca stiti la fel de bine ca si mine cate sperante isi pune o persoana afectata de infertilitate cand citeste despre un nou tratament(naturist sau nu) si cu cat avant il incepe. Cred ca o abordare realista e de preferat(cum a incercat Luca), nu cred ca ajuta pe nimeni sperantele false, eventual sa vada viata in roz pe termen scurt si sa piarda timp pretios.
Meritam ca analizele si procedurile privind infertilitatea sa fie gratuite!
Infertilitatea este o boala
uratica spune:
luca-multumesc ptr compliment!
as putea insa sa iti raspund in acelasi mod rautacios intrebandu-te de ce oare cei de la despre copii au renuntat la ideea de a fi tu persoana de legatura in ceea ce priveste campania lansata pe forum?
si,nu!nu te-am judecat!ci doar am incercat sa te fac sa socializezi-interactionezi!!!!!ptr ca atitudinea ta lasa de dorit!
ai ff multe calitati si te felicit ptr asta!nu stiu cate dintre noi s-ar fi zbatut ptr campania asta atat de tare,chiar daca suntem in aceeasi situatie de a ne lupta cu infertilitatea si costurile ei!
insa,nu uita ca noi cele de pe forum nu suntem combatantele tale!!!si mi se pare corect sa ne respecti atat ideile, parerile cat si propria persoana!si sa nu mai ironizezi pe toata lumea!
daca asa te simti tu mai bine-daca agresivitatea,replicile ironice,rautacioase te definesc,nu ai decat sa le adopti pe propria persoana sau pe cine iti permite!
bafta in tot ceea ce faci!
housepocket480 spune:
Doamne fetelor unde ati ajuns!
Am citit acest topic la intamplare si ma minunez unde s-a ajuns! La un concurs de ironii! Voi sunteti fete culte, destepte si cu frica de Dumnezeu? Sau pe undeva trebuie sa ma indoiesc?
Lasati certurile la o parte si abordati subiectul solicitat!
Dragul meu EuSiSotiaMea
Nimeni nu poate sa-ti dea un raspuns in alb si negru daca veti avea sau nu copiii vostri! numai Dumnezeu stie cu siguranta!
Ce poti face tu....sa nu stai cu mainile in san si sa te informezi (citind pe acest site) si sa mergi la doctori (despre cei mai buni vei citi tot pe acest site) si sa depistezi cauzele acestei probleme (care sunt fff variate dupa cum ai putut observa din discutiile fetelor).
Si cel mai important este sa va rugati la Dumnezeu si sa speri pentru ca SPERANTA EXISTA! Si stii de ce spun asta? Pentru ca sunt o fericita mama a unui bebelusi pe care l-am obtinut cu rugaciune. Sotul meu a avut oligoastenoteratospermie severa(avea spermatozoizi, lenesi, putini si deformati) si ne-am informat, am mers la doctori(unii prosti ca noaptea care nu au vazut un varicocel altii scumpi dar fff buni) de la care am cules ce ne intresa pe noi si NE-AM RUGAT! Doctori mari (nu dau nume) ne-au spus ca nu avem sansa fara FIV si uite ca am reusit natural.
Dar am facut absolut tot ce a fost omeneste - tratamente naturiste, operatii de varicocel si altele.
Am auzit si eu de cazuri de azoospermie care au ajuns la oligospermie in urma unor tratamente, operatii de varicocel, etc....Am prietenti care au facut inseminare cu punctie testiculara si au doi copii....Dar am si prieteni care au oligospermie moderata si nu fac nimic si nu au copii....Deci, cazurile difera in functie de ce probleme sunt, de preocuparile celor in cauza ...
Din pacate (si aici o spun cu toate durerea in suflet) exista si cazuri in care nu se poate face nimic...
Asa ca iti doresc din tot sufletul sa ai rabdare si sa incerci tot ce iti sta in putinta si sa va dea Dumnezeu copilul dorit.
Rog din respect atat pentru mine cat si pentru voi fetelor, nu va "luati" de lucrurile pe care le-am scris ca va sta urat ......Si treaba cu citatul "ce a scris cealalta" e grosolana rau.....
Mama lui Matei Alexandru
sunshine4ever spune:
EuSiSotiaMea TE ROG ia legatura cu noi , macar cu acele fete care vor sa te/va ajute. Este un drum lung de parcurs, cum a scris si housepocket, depinde de organism, dar nu e imposibil de realizat. Lasa-ti id-ul sau activeaza-ti PM.
Tin pumnii pt voi.
in asteptarea unui ingeras
uratica spune:
psj-imi pare rau,dar tin sa te contrazic!nu cred ca e vreun individ atat de ..... incat sa ia branca ursului la infinit sau sa nu se informeze ce alte variante mai exista-operatia de varicocel ptr a ajunge la rezultatul mult dorit
!nu am zis nici o clipa ca sunt gresite postarile referitor la operatia respectiva!din contra!chiar si asta era o solutie-o speranta ptr cuplul respectiv!
insa deranjanta a fost atitudinea persoanelor,modul ironic in care aceste informatii au fost relatate!
sunt de-acord cu tine ca trebuie sa fim si realisti!insa era normal din punctul meu de vedere sa i se dea o speranta,ptr ca asa cum am mai zis,nimeni nu stie cum reactioneaza organismul uman!speranta nu inlatura realismul!din contra!speranta te face sa mergi mai departe chiar si atunci cand uneori esti pus la pamant de realitatea drastica!
si de ce nu,se poate ca "eusisotiamea" sa reuseasca cu branca ursului si asa cum a zis housepocket cu credinta in Dumnezeu!
nimic nu e exclus!
lalala13 spune:
INCREDIBIL!!
respect fetelor vechi si incercate greu, dar nu trebuie sa dati in semenele voastre.mie atitudinea nu mi-a placut deloc si chiar m-a surprins in mod neplacut(eu urmarind campania si dand curs fiecarei cereri pe care o da Luca..atat cat pot). e o simpla parere, insa rog moderatorii sa inchida acest subiect pentru ca hormonii isi fac de cap si este o intrecere gen cine stie mai mult !
pacat...
my somebody.... 
unducthable spune:
am citit si eu , ca un om de rand , nu va cunosc , dar un lucru pot spune
e tot una daca as spune "AM CANDIDA SI AM RAMA GRAVIDA IN MARTIE SI bla bla bla ..."
sau AM AVUT CANDIDA SI tot asa povestea mea
deci daca vrem sa scriem eficient , sa ajutam , sa folosim corect verbele astea , trecut sau prezent ce si cum , altfel nu mai vad rostul unui mesaj prin care vrem sa informam calitativ pe cineva
DECI : A AVUT AZOOSPERMIE SI NU O MAI ARE ?
SAU ARE AZOOSPERMIE SI PUNCT
la revedere si sanatate va doresc , diana
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
http://diana74.webs.com/index.htm
EuSiSotiaMea spune:
Va multumesc celor ce miati raspuns si imi pare rau ca sa ajuns la cearta miam activat PM pentru cei ce vor sa ma ajute.
Multumesc
Chiara spune:
pentru eusisotiamea,
"nu exista boala, exista bolnav" si in spiritul acestor vorbe, merita incercat orice tratament care poate face mai mult bine decat rau. cunosc cazul unei prietene care, dupa 7 ani de asteptare, isi tine in brate fetita tocmai dupa ce au urmat, si ea si sotul, tratamentul cu branca ursului. sigur, nu stiu daca in cazul tau ar da rezultate bune, pentru ca depinde foarte mult de cauza azoospermiei. obligatoriu trebuie facut un consult urologic si analize hormonale, poate si alte investigatii. dar sunt situatii cand s-a trecut de la azoo la oligo sau chiar normospermie si, chiar daca nu s-a obtinut o sarcina natural, s-au imbunatatit circumstantele pentru inseminari sau fiv.
parerea mea este ca orice incercare merita, pentru a avea copilul dorit. am invatat ca si atunci cand cel mai capabil medic spune NU, daca DD vrea, este DA.
succes in lupta pentru bebe si DD sa va ajute.