Vrem un copil

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Na...o detine secretu suprem .

Catalina, mami de trei ingerasi la ceruri....puii mamii, dragii mamii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dedus75 spune:

lucalucanu ma insel deloc....acesta este diagnosticul dat .....au urmat luni de tratamente in special cu brica ursului isr acum diagnosticul este de normozoospermie....iar la capitolul inseminare....crede-ma ca nu fac nici o confuzie..... numai bine va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui dedus75

si sotul meu are azoospermie si noi suntem la prima inseminare intruterina facuta acum o saptamana.

Citat:
citat din mesajul lui dedus75

lucalucanu ma insel deloc....acesta este diagnosticul dat .....au urmat luni de tratamente in special cu brica ursului isr acum diagnosticul este de normozoospermie....iar la capitolul inseminare....crede-ma ca nu fac nici o confuzie..... numai bine va doresc

Am facut efortul sa iti aduc replica de pe pagina anterioara si sa ti le pun fatza in fatza. In continuare ti se pare ca "nu te inseli deloc"? Initial ai spus clar ca sotul are azoospermie si punctum. Ce altceva s-ar fi putut intelege?!

Acum spui, precizand inca o data ca "nu faci nici o confuzie", ca azoospermia (zero spermatozoizi in ejaculat), printr-un simplu tratament naturist, fara operatie de varicocel or stuff, a evoluat in normozoospermie (peste 20.000.000 spermatozoizi/ml ). Sunteti cu siguranta o premiera in istoria medicinii universale, mai povesteste-ne.

PS: Poate ne explici si rolul excesului de emoticoane.

---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Citat:
citat din mesajul lui EuSiSotiaMea

Suntem casatoriti de 7 ani si tot am asteptat poate , poate se va intampla insa daca am vazut ca nu se intampla am apelat la doctor eu am 27 si sotia mea 26 de ani in urma analizei de SPERMOGRAMA miau dat un rezultat de zoospermie si singurul luru care mi lau spus miau zis ca nu pot avea copi va rog mult sa imi raspundeti daca se mai poate face ceva daca trebuie va dau mai multe informatii de pe buletinul de analiza va repet rezultatul arata ZOOSPERMIE
Multumesc

As dori sa te ajut dar chiar as vrea sa raman anonima pe forum ,de aceea te rog sa iti activezi PM , sau sa imi scrii tu adresa de mess sau vezi din bara de date poti sa imi trimiti si mail din cite stiu.
Succes.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dedus75 spune:

lucaluca....ironia nu te prinde de loc....poate ar trebui sa te intreb de ce esti asa de frustrata....
daca te intereseaza tot istoricul pot sa ti-l povestesc....si da...printre numeroasele tratamente a facut si o operatie de varicocel.....nu am vrut sa insirui toata povestirea tratamentului....tot ceea ce am vrut este sa ii spun domnului respectiv ca mai are de facut tratament inainte de a se gandi la un donator.
o seara placuta

Mergi la inceput

Dedus, nu-s nici ironica, nici frustrata, habar n-ai ce spui. Sunt chiar foarte zen, prin natura intrinseca si exercitiu cotidian.

Tot ce am scris eu este riguros adevarat.

Nu iti neg bunele intentii, dar tot ce ai scris tu este aiuristic si incomplet, o azoospermie despre care aflam pe urma ca de fapt e normospermie, un tratament cu naturiste despre care aflam pe urma ca de fapt a fost dublat o operatie de varicocel.

Nu, nu ma intereseaza in mod deosebit istoricul cazului tau, acum ca am aflat ca nu e atat de miraculos si de premiera in istoria infertilitatii (ramane totusi o performanta evolutia de la azoo la normospermie, felicitari!), dar tin la rigoare. Este foarte generos sa incurajezi pe cineva, este insa iresponsabil sa o faci alandala si sa dai sperante false, neintemeiate, complet improbabile medical. Din mesajul tau initial reiesea ca un azoospermist are sanse sa faca un copil prin inseminare intrauterina.

In rest, sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Fetelor, oamenii care au deschis subiectul sunt disperati.Este normal sa greseasca denumirea unui diagnostic, este normal sa faca anumite confuzii.Saracii de ei cautau un raspuns si au primit...Nu va mai ciondaniti chiar daca fiecare in felul ei are dreptate.Ma bag si eu ca musca in lapte dar dati-le un ajutor, un sfat macar.Sunt disperati.

Doamne,da-mi un pui sanatos!

Mergi la inceput

Ellanik, da, cred ca te-ai bagat exact cum cu manutza ta ai scris. Iata raspunsul meu catre autorul meu acestui topic, el cu siguranta l-a vazut. Nu i-am corectat nici o denumire de diagnostic (nu lui), mesajul contine si o incurajare moderata si, mai ales, linkurile esentiale pentru a gasi raspunsurile la intrebarile din cuplul lui.

Citat:
citat din mesajul lui LucaLuca

Citat:
citat din mesajul lui EuSiSotiaMea

Cine imi poate da un id de messenger sa imi dea mai multe detali despre insamantarea cu donator? Va rog mult

Ar trebui ca persoana respectiva sa iti dedice cateva zeci de ore din viata sa ca sa iti povesteasca pe messenger ceea ce poti citi singur (de fapt, impreuna cu sotia ta) pe indelete, aici:

*despre inseminarea cu donator:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131271&whichpage=1

*despre azoospermie:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132035&whichpage=1

Mult succes, nu disperati, diagnosticul e dur, dar solutii exista. Persoanele de pe subiectele respective iti vor raspunde cu placere daca ai intrebari mai "restranse", dupa ce studiezi generalitatile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Observ un oarecare ton -nu vreau sa scriu de care- si nu cred ca meritam.Dar asta e!

Doamne,da-mi un pui sanatos!

Mergi la inceput

Poate tonul s-ar schimba, daca in loc de a face observatii de genul asta, ai remarca macar acum ca, cel putin din partea mea, a existat un raspuns cat se poate de on topic si oarecum exhaustiv (doua linkuri: singurele) adresat initiatorului, deci "apelul" tau anterior era superfluu.

Mergi la inceput