Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (71)
Raspunsuri - Pagina 9
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Reallaura pai eu daca ill as in patut, in minutul 2 e in picioare, sa pice de somn si nu pune capul jos… Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE BOTEZ MIRCEA ALBUMELE MELE |
si fiica mea!! nu conteaza ca ii e somn. Nu. Si ca nu se poa dormi in picioare... dar io incerc sa rezist sa nu o iau. Ca daca am luat-o, la repus n patut se lasa cu urlete de nu mai poate respira!!

si sa va zic ca e a3 a noapte cand doarme cu trezire la 6 juma-7.
. Coincide si cu schimbatul lapteului praf (ne-a zis dr de Milumil, sa il incercam, sau Aptamil, io sa aleg care din ele, si am ales ala mai eftin, cica astea 2 ar fi mai aproape de laptele matern). La acceptat mai greu, dar acum manananca cam 400-450ml pe zi (3 runde cate 90ml, seara 150ml, plus ce mai pun in cereale). Si sunt f. multumita si linishtita cu asta.urzici nu i-am dat. Am mancat io cu usturoi si mamaligutsa.
Sfecla i-am dat ieri, am copt-o si am pus 2 bucatsele mici, sa zic un 30-50gr la blendurit. S-a rozalit la bot....acu asteptam un kk roz. I-a placut!
voiam sa va zic ca am vrut sa fac ieri o prajitura. Sa imi ridic moralul. Am ginit www.bucataras.ro/rulada-padurea-neagra" target="_blank">rulada asta , am pus 4 oua mari in robot care cand le-am spart...pe toate am avut un shoc , intre timp fata a adormit cu iepurele dar rulada a ieshit nemaipomenit de gustoasa, dar la design....am rulat-o prea tarziu- si prea rece, si nu s-a rulat, ramanand un aspect... de toata jena . Dar super gustoasa si fain aromata!!! cred ca e din cele mai bune dulciuri gatite de mine. Dar de mancat cu ochii inchishi.
adriana, intodeauna esti asha matinala? de la 6 treaza?
voiam sa pup si sa urez multa sanatate cupiilor bolnaviori. SI recuperare rapida!
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008povestea nashterii
gabitzam spune:
Mancatz-ash, ce gaini prolifice, Cleo!! Astea se pregatesc de criza cred
Las' ca daca a fost buna praji, restul se exerseaza in timp. Nici mie nu-mi iese din prima mai nimic, dar stiu ce am gresit si data urmatoare iese bine.
La multi ani Antonia de Alexuta si Maria Virginiei! Si puiului meu Raduc, of course! ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Mancatz-ash, ce gaini prolifice, Cleo!! Astea se pregatesc de criza cred Las' ca daca a fost buna praji, restul se exerseaza in timp. Nici mie nu-mi iese din prima mai nimic, dar stiu ce am gresit si data urmatoare iese bine.La multi ani Antonia de Alexuta si Maria Virginiei! Si puiului meu Raduc, of course! Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
la multe lunite, puiuti aniversati!!!
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008povestea nashterii
YLARI spune:
Ylari eu pe tine chiar as vrea sa te binedispun, am senzatia ca esti de genul tau o persoanal destul de vesela insa cred ca acu' ai nevoie de ceva umor de la altii...iti recomand bancurile lui cleo
si pozele cu Robertzel de Simonix. Nu, nu, sa nu o luati gresit, toti copii nostri sunt frumosi si uneori amuzanti, dar cum pe Robertzel il cunosc personal de fiecare data cand ii vad pozele ma ufla rasul ca stiu cam ce ar putea urma dupa faza din poza
.
Esme
[/quote]

Bancul lui Cleo cu spalatul pe dinti a fost dementzial. Ieri am fost la dentist, i l-am spus si ei!
Iar de Robertzel nu mai trebuie sa zic nimic, m-a zapacit cu pozele lui, cu pletele in vant si cu zambetul cuceritor!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
ainigriv spune:

Sa ne traiasca puiutii,sa fie sanatosi si papaciosi,sa ne bucure in fiecare zi cu zambetul lor!!!

Gabitzule,cavalerul tau e marisor,ooo,felicitari,noi avem abia 8.300 si vreo 72cm(nu se stie exact ca nu stam la masuratori).Ne rugam aseara de Maria sa ne faca si noua cadou,asa ca de 8 luni un"mamammama","tatatatta"...nimic...nu vrea inca.
Chinabulinasubscriu,am tatic varsator,cel mai bun din lume,asa e,ne intelegem din priviri,mai ales ca eu sunt gemanoaica.
Lorichsi la noi premergatorul este masinutza,scaunel,orice deocamdata,numai de mers nu-l folosim,eventual cu spatele,ceva ca racul...
Iuliala cine s-a operat mama ta ca si mama are asa ceva,nu's daca suporta insa,ca e operata pe inima...?!
Stephanymi-ai luat o piatra de pe inima,credeam ca ne-am parcat in patul mare din cauza de alaptat,daca zici ca nu...
...asta este,ne vom parca in curand pe jos,ca fata se pune de-a latul si noi...blana patului.
Esmesuuuper cresa,ca si in Japonia,va povesteam,tari civilizate,au grija de cum se dezvolta copii si nu urla ca la noi ca tre sa plateasca indemnizatii la mame...pai sa dezvolte frate sistemul si apoi sa ne taie banutzii,ca uite,nu ai unde sa-i duci in Romanica la cresa,ca nu ii primesc cu pampers si alte belele,d'apoi sa mai scrie si in caietel...vise...

zi usoara si frumoasa,plina de soare...
si plimbare,poate ne revenim si noi,ca aseara ne-am facut in sfarsit baitza!!!

elena_g spune:
Buna dimineata!Nu am reusit deloc sa mai scriu,zilele acestea imi tot dadea eroare cand incercam sa ma loghez,am schimbat parola si acum vad ca am reusit.
Bebelul meu mananca din ce in ce mai prost,adica lapte bea in jur de 150 ml dimineta si ii ma dau seara cu cereale..altfel nu vrea iar in cursul zile nici sa nu-l vada.La mancare de cum vede lingurita inchide gura si isi da capul pe spate...nici nu stiu cum sa-l mai iau ca nici nemancat asa nu il pot lasa.Este a patra noapte in care se tot trezeste,se rasuceste pana ajunge pe burta dupa care vrea sa se ridice sau sa se intoarca la loc pe spate si nu mai poate....si inevitabil incepe plansul.Ufff.........
Spuneti-mi va rog cum sa-l dezobisnuiesc de a-l mai adormi pe mana....asa s-a obisnuit din perioada in care nu manca lapte deloc si trebuia sa-l hranesc dormind.Acum nu mai stiu cum sa-l fac sa adoarma in patutul lui ca nu sta sub nicio forma.Cat de obosit ar fi atat se foieste si maraie....ce metoda sa folosesc.,..ce a functinat la voi?
mi_bebelina spune:
Buna dimi si de la noi!
Azi sunt prinsa cu bagajele ca plecam o saptamana la Braila....ma mut frate cu juma de casa.
Voiam sa urez 

Antoniei Melisa, Mariei si lui Raducu, sa va faceti mari, vorbareti si plimbareti!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
bratafel spune:
neatza fetelor!
noi am avut o noapte taaare buna.cred ca se trage de la plimbarea de ieri. la noi este atat de frumos afara de nu-mi vine sa cred.
cleo78 ce surpriza cu ouale!! cand eram eu mica si aveam gaini se mai intampla asa. ce scumpica e fata cum adoarme ea cu fundul in sus langa iepurila!!
elena_g eu o adorm pe Bianca stand in fund pe pat langa patut cu ea in brate . adoarme in cele mai mulet cazuri in 5 min, dar tb sa-i fie somn ca de nu...nici sa nu auda de nani. nu o mai fortez.
7 luni
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
Reallaura spune:
Buna dimineata, fetele!
Sunt cam suparata ca s-a imbolnavit DAviducu al lui Sis si noi trebuia sa ne vedem in we, sa dorm la mama ca e Bogdan de garda si profitam...
Mai e si vremea asta frumoas,a imi vine sa mor...eu m-as duce totusi...daca nu intram direct in contact cu David...nu stiu ce ma sfatuiti??
Gabitzam, Virginia, Alexutza sa va traiasca puiutii sa se faca mari si cuminti!!!

Magdone ai dreptate, si eu cand vad ca la 5 jumate e inca luiina
imi scanteiaza okii. Vine primavara!!!
Adriana da, eu sunt imobilizata cu el in timpul somnului, treaba o fac printre strigate, mai oprind aragazul, mai cu el in brate, asta e. Mai e varianta cand adoarme sa-l prind sub o perna...asa, simte probabil ca e cineva langa el si rezista mai mult...dar tot se scoala dupa tzitzi... asta e
Cleo mama, ce bunatate, nu conteaza aspectul deloc, dar deloc. Pentru mine numai gustul e important...![]()
elena_g eu nu stiu cum sa-l dezvat de dormitul cu cineva pe Mirci...mai trag si eu cu okiul, cu urechea la fete, s-o prinde ceva si de mine...
mama ce tipa. fug
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
gabitzam spune:
Si Raducu doarme mai bine daca ii infig o perna langa el, la spate, sa creada ca sunt eu. De cele mai multe ori il gasesc cu perna in brate, o sa-i fac o poza odata cand l-oi prinde ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla