Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

O ca Adriana si Nicole is matinale dar zgarcite

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fetelor .
Am tras de joi incoace cu o febra nasoala rau la David. L-am luat cu 39,7 de la gradi, nu pot sa inteleg cum asa dintr-o data, dimineata nu avea nimic nimic. Nici nu a tusit intii, chiar nu stiam de la ce poate fi. M-am dus sa-l iau si saracutul mi-a spus ca ii e rau si e duce sa se spele pe fata cu apa. Cred ca mai facuse asta in timpul zilei...Sa ma ierte Dumnezeu dar femeile astea cind a fost de s-a lovit nitel si s-a zgiriat m-au sunat disperate, dar acum cind vedeau ca-i e rau nu s-au indurat sa-mi dea un telefon. CIne sa le mai inteleaga. Abia noaptea pe la 11 si ceva mi-a vomitat. apoi a doua zi iar..De tusit a inceput si sa tuseasca dar nu cine stie ce. Febra a fost tare nasoala, adica cu supozitor, panadol si comprese nu-i scadea decit foarte greu. M-am speriat, seara i-am bagat antibiotic.Acum nu mai face febra(usor asa un 37,7), dar mai tuseset/stranuta.Sper sa-l pun repede pe picioare

Se anunta o zi minunata.
DIn pacate nu ma vad cu SIs azi, n-a avut curaj sa vina.

Incepusem la un moment dat un conspect dar n-am reusit sa-l termin si nici nu l-am pastrat.
Am vazut poze cu ELiana lui Mihaser si cu Sara lui Monik. Doua papusele minunate.Dar si eu ca Mihaser nu ma vad stringind si mingii...
Adriana, i-am tinut comprese reci pe frunte, schimbate in permanenta. Uite de lamaie nu stiam, merci pt pont. Citisem si despre uleiurile acelea, dar nu am cumparat ca n-am stiut ce...si m-a prins nepregatita...Acuma sper sa nu ia nimic Matei, vad ca nu l-a atins nimic deocamdata.
V-am citit...am citit aventurile lui DOloress din adolescenta..petrecerile sau petrecerea unica dar memorabila

Vreau sa urez si eu LMA celor nascuti ieri Iasmi si Mufitza, dar si celor de astazi, multa sanatate ca-i mai buna decit toate.

Simonix, unde mama 9 kg, ca arati ....

Mai mi-e dor de Elenuca, ce-o mai face ea???

Va las, ma duc sa vad de puiuti. Sanatate celor care mai sunt bolnaviori.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ah, Nicole, scumpa, ma bucur ca-ti merge bine la serviciu si lui Daviducu acasa...EU nu stiu ce ma fac cu al meu, urla numai daca ma vede ca ma indepartez. Speram sa fie mai independent ca David, dar vad ca-i mai rau...
Auzi spuneai ca ti-ai luat pantofi gri...De unde, cit? Pui si tu o pozica?? Am o rochie alb cu gri si una negru cu gri pt o nunta in mai...Ma gindeam sa-mi iau pantofi gri sa mearga la ambele depinde cu care ma voi imbraca.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza.

scriu putin mai tz ca acu n-am timp decat s-o intreb pe nicole cum face branzica aia cu smantana.. impartaseste, oooo tu atotstiutoare de retete de branzici si muritoarei umile care nu stie un shit

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Mneata!
Cleo, buna cafeaua! Nu pui si o rulada?
I-am dat sa pape cu dc in fata, nu mai vrea decat in brate Degeaba are scaun...
Andrada nasol filmuletul, bietul copil...
Ylari eu am premergator de la Chicco, e ok..nu-l las mult in el, da se mai joaca la butoanele alea. Are baza de jos mai mare decat poate intinde el manutzele si asa ca nu poate apuca orice
Nicolesa vezi ce slabesti si tu acum, cu sv! ma bucur ca te-ai reacomodat usor
Sis ce rau imi paaaare, oooof, dar vorba Adrianei: vine ea vremea calda!
Desiree condoleante!!! ce nasol cand batranii isi pierd luciditatea!bine ca ati apucat sa-l vedeti inainte...
elenag pai Mircea tot timpul transpira pe capsor, din orice...eu cred ca asa transpira bbeii, nu am auzit de bb sa nu transpire la capsor!
Magdone felicitari de dintzishor! mai e mati a lui Sis fara...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Avem si al doilea dinteeeeeeeeeeeeeeee, poate vin toti asa ce bine ar fiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bravo la Bogdanici dintos

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_g spune:

Nicole 1980-si eu ii dau fier,e a treia luna.Acum ce sa zic...fac si eu ca Rellaura,nu stiu bebe care sa nu transpire la capusor.Mai ales cat de activi sunt ei acum.Asta mi-a zis un medic pediatru acum 4 luni..cica"mmm...uitati e transpirat "l-am intrebat ..si?Ca asta e semn de rahitism...da` du-te si lasa-ma...am mai citit si pe net ,asta ar insemna ca 3/4 din bebei au rahitism?Pai cam toti transpira.Ma rog...eu ma agit ,eu ma calmez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Raducu meu transpira ingrozitor, nu asa, mai tot timpul e fleasca pe cap, dupa gat. Cand doarme uda locul sub el.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena_g

Nicole 1980-si eu ii dau fier,e a treia luna.Acum ce sa zic...fac si eu ca Rellaura,nu stiu bebe care sa nu transpire la capusor.Mai ales cat de activi sunt ei acum.Asta mi-a zis un medic pediatru acum 4 luni..cica"mmm...uitati e transpirat "l-am intrebat ..si?Ca asta e semn de rahitism...da` du-te si lasa-ma...am mai citit si pe net ,asta ar insemna ca 3/4 din bebei au rahitism?Pai cam toti transpira.Ma rog...eu ma agit ,eu ma calmez...

deci fiica mea nu trasnpira. Deci nu are rahitism? Mai degraba nu aer par
si stiu cupil cu rahitism. Moaaaama, dar nu am remarcat sa transpire.

Si io cand am caderi de calciu, transpir rau.

Or fi neshte legaturi, semne de alarma la care tre sa se uite dr-ii dar asta nuinseamna ca tre sa ne panicam

v-am pupat! ieshim in parc sa aleeergam!

edit: felicitari pt Dintsocii lui Bogdanici Pogonici.
Si ne pare rau de David bolnavior, si Matei scandalagiu. Mai, fiica mea nu ii e frica de straini..se uita curioasa, vorbeste cu ei.. iar cu copiii - e innebunita! si mai ales dupa baieti. Din pacate unii nu o plac .

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput