Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (71)
Raspunsuri - Pagina 15
elena_g spune:
Leeloo2004-mi-a zis un pediatru cand avea Tudor (tot Tudor)4 luni ca transpiratia in zona capusului e semn de rahitism .Acum ce sa zic...vreau sa nu cred asta....si el nu transpira numai cand bea din biberon dar v-am zis se si agita foarte mult ca nu are stare deloc.
Andrada79-baietelul meu a acceptat foarte greu hrana solida ,adica timp de vreo 2 luni a papat foarte greu dupa care a inceput sa pape bine si frumos.Acum o saptamana cand a aparut primul dintisor au inceput iar problemele cu papa.Frumoasa evolutie a avut cu somnicul....am sa-i propun sotului sa se ocupe el de acest aspect ...poate e mai eficient decat mine....
[/red
Rellaura-sper sa fie de l adinti dar mai sper sa si treaca odata faza asta sau macar sa se amelioreze.Azi a fost mai bine dar lapte a mancat 120 ml toata ziua sa vad cat papa diseara.
Doloress-transpiratia la capusor cica ar fi semn de rahitism>spun ce mi-a zis un pediatru si ce am mai citit.Acum daca e cald si copilul se si agita...mira-m-as sa nu transpire.Deci........
[red]
Simonix-pai exact asta spuneam,nu inseamna ca daca e dolofanel are si tot ce-i trebuie.Desi eu incerc ca meniul zilnic sa cuprinda cam de toate,adica fructe,legume,carnita,branza si iaurt.Mai prost sta cu laptele.La fel cred si fac si eu...nu insist o ora,aloc maxim 1/2 ora mesei,dupa care o inchei indiferent cat papa .Nu-i mai dau altceva intre mese iar daca a papat foarte putin devansez urmatoarea masa cu maxim jumatate de ora.
elena_g spune:
Nu stiu ce am facut de am scris si cu rosu si cu negru.Ma pricep bine tare...se vede ca am lipsit mult....Ma si grabesc ca trebuie sa-l schimb ...tocmai a papat iaurt cu 2 masuri de cereale si e......vai...nu pot sa va spun..plus ca am scapat pe el cateva picaturi de fier.....ne mai trebuie un cort ...suntem bine tare!!!!Va pup..
Lorich spune:
Simonix s+a uitat Robert la filmuletele voastre cu niste ochi...nici nu clipea !
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Adriana_78 spune:
pupici lui Raducu (Gabitzam)
Laura, cred ca vei auzi pareri pro si contra. Fa cum crezi/simti tu cu vizita la Simona - daca david ramane la mama voastra, chiar ca va plimbati in voie - si e o vreme, ce frumos a fost azi, am stat si noi mult in parc, ca nu mai iesisem de "secole".
Simonacip, sanatate lui David! in afara de antibiotic, cum ai incercat sa-i scazi febra? eu ii puneam Larei comprese cu lamaie la incheieturile mainilor si functiona de fiecare data. mai exista si uleiuri speciale ce se ung pe piept.
Doloress, estio canadianca mortala, am ras nu gluma la faza cu bunica si apoi cea cu tigara - frumoasa petrecere, ce mai!
Adriana
Gaza22 spune:
Dragi mamici de mugurasi, va multumesc din suflet ca mi-ati raspuns. In seara asta o sa dorm mai bine. Sunteti tare dragute si m-ati linistit foarte mult, mi-ati dat incredere in mine. Inca o data va multumesc ca m-ati primit pt cateva momente printre voi si ati dat atentie grijii mele.
Sa va traiasca bebelusii sa creasca mari si voinici si daca o sa va mai gasesc pe aici atunci cand gaza mea va avea 2 luni intru sa va spun cum m-am descurcat.
.
Multi pupici 

pentru cele mai frumoase si dragute mamici.
29+ cu 
Reallaura spune:
Simonix dulce Robertzelul, ne distreaza tare, asa cum suntem obisnuiti... Cat despre cele 9 kg in plus!!! Uuuunde fraaateee?
Ca nu am fost cat tine nici la 18 ani, chiar daca am 4- fata de cand am ramas insarcinata..
EU acum bag ciocolata si astept Lord of the Rings...
Adriana m-am razgandit, nu mai merg, mi-e frica...Asta e soarta noastra...sa ratam intalneli, ba de ploaie, ba de boala etc...
Plange fug la el ca Bogdan are inima sa-l auda cum se smiorcaie.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
YLARI spune:
Buna seara fetelor,
La multi ani sarbatoritilor, cate un pupic ptr fiecare bebe si mamica.
Noi suntem ok, am petrecut o zi minunata cu fetita mea, mi-am amintit de zilele pe care le petreceam impreuna din zori si pana in noapte. Toate bune as putea sa zic... n-a prea papat la pranz, dar o pun pe seama borcanelului (i-am mai dat o data de-asta si la fel, n-a papat prea bine) dar nu m-am stresat. Apoi am iesit afara, in marsupiu (m-a rupt de spinare) ne-am plimbat prin parc unde ne-am intalnit si cu o prietena de carutz - nu ne mai vazusem de cat avea Eva 3 luni si fetitza ei 2 luni!!! Va dati seama ce ne-am benoclat una la bebele celeilalte. Ha, ha... La 7 acum i-am dat cereale, le adora! Si acum ne jucam cu catzelushul inteligent si asteptam sa vina ora de culcare. Azi noapte a fost capricioasa, a dormit doar pana pe la 2 la ea in patutz. Nu-i nimic, mami o iubeste oricum.
Iulia, m-am uitat azi la mufitza ta, o scumpa. Pupic ei. Si mancatoare de paine cu unt! Pai maine incerc si eu nene, ce, grasa mea sa ramana in urma?
Miss, chiar m-a lasat masca pediatra voastra... No comment, of, of...
Maine ii voi lua premergator Evei. Vroiam sa va intreb care stiti, sa imi dati si mie un "pont" sa stiu la ce sa mai uit ca sa imi dau seama ca e ok (atat cat sunt premergatoarele de safe...) sa nu patzesc ca si cu caruciorul... please please.
Va pup.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Victoria_mami spune:
Buna, mamici de M&M!
Scriu rapid, ca de obicei, doar in caz ca va-ti intrebat unde am disparut! Am fost plecate, Victoria si cu mine, 2 saptamani in Germania, ptr. ca bunicutzul meu drag era fff bolnav. Ne-am intors sambata seara, am ajuns la 8pm in Toronto, apoi pe la 1am m-a sunat sora mea din Ro sa-mi spuna ca bunicul nostru a murit... Ieri a fost si inmormantarea. Nici nu prea m-a cunoscut, a avut doar vreo 2-3 momente in care a stiut cine sunt, a mangaiat-o pe Victoria, l-am lasat sa o tina in brate vreo 2 minute, nu mai mult, ca mi-a fost teama sa nu o scape, ca nu mai avea saracul nici o putere... offf, si in unul din momentele de "luciditate" cand a stiut cine sunt m-a intrebat ce face maica-mea (fiica lui cea mica)... saracul de el, nici nu stia ca ea nu mai e de mai bine de 7 ani. Nu am avut sufletul sa-i spun, am zis ca e mai bine ca nu-si aminteste. Apoi cand a venit sora mea din Ro si a intrat la el, s-a uitat la ea si i-a zis: "Ani! Tu esti?" Ani era mami noastra...
_
Victoria Isabella 
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
Magnetism79 spune:
Referitor la premergator.................nici nu ma gandesc sa-i iau, am vazut un accident cumplit cu premergator, un bebe care acazut cu el si si-a sectionat limba cu dintii de au fost nevoitti sa o sutureze, oribil, chiar la spitalul alexandrescu l-am vazut, plus vanataile de rigoare, Ylary draga mea m-as gandi de 100 de ori inainte sa-i iau.E alegerea fiecaruia.Eu merg pe premiza ca accidentele cele mai grave se intampla exact cand nu te astepti.Doamne Fere
pupici
Magnetism79 spune:
LA MULTI ANI PUYPILUI RADUC DE GABITZAM!!!!!!!!
Scuze acum am vazut ca esti sarbatorit pui mic!!!!!!!!!