INSEMINARE (32)
Raspunsuri - Pagina 15
dedus75 spune:
salut fete....cum va simtiti azi?
constat ca moralul nostru nu este foarte ok.....hai sa incercam sa ne revenim si sa mergem mai departe....va pup pe toate si ne vedem diseara.....tre sa citesc ce ati mai scris, eu am fost plecata cateva zile...
raluca30 spune:
sensibila-imi pare rau pt tine,stiu prin ce treci,si eu am simtit ca-mi cade cerul in cap dupa fiecare inseminare nereusita,dar trebuie sa crezi in tine si sa nu te dai batuta,pana la urma vei reusi.Toate simtim aceeasi frustare cand nu ies lucrurile asa cum am vrea,dar poate asa vrea Cel de Sus.Inseminarile astea sunt sincer o loterie,desi toate par ok,folicul,endometru,cu toate astea sansele sunt relativ mici.Dar sigur reusim noi pana la urma sa fim mamici.
la toate fetele
cosicel spune:
Buna!
Sa continui si eu cu vestile proaste? 

Am fost dimineatza la monitorizare si ...surpriza: in loc de un folicul (cum tb sa aiba orice femeie normala!) eu am 3, dar de dimensiuni total aiurea! Unul de 17mm, unul de 15mm si ultimul de 12mm. Bun, sa zicem ca ultimul e nesemnificativ si iese din calcule! Dar n-am facut nicio stimulare, si ma intreb de unde si pana unde????
Partea proasta cu adevarat e ca dr a zis ca facem IA duminica ceea ce ma pune pe ganduri: pai ala de 17 o sa fie pocnit de mult (nu-i dau mai mult de sambata!) si cred ca ala era important! Daca ceilalti sunt chisturi? Ufffff, o sa innebunesc! 
Asa ca, luna asta e la fel de irosita! 

A, endometrul a ajuns la 6mm! Nu stiu daca m-au ajutat cu ceva pastilele sau oricum s-ar mai fi ingrosat....
ruzu30 spune:
Cosicel,eu chiar nu inteleg de ce esti suparata,din contra eu cred ca ai valori foarte bune,este foate bine ca ai 3 foliculi,ai sanse mai mari-oricum ei se sparg la intervale diferite,asa am avut si eu folicul de 17 si la trei zile am facut inseminarea,nu se sparg ei la peste 20mm?;deci duminica ar trebui sa se sparga,iar daca sa zicem ca il ratezi pe cel de 17mm,ii ai pe ceilalti foliculi care o sa se sparga,este foarte bine
.In ceea ce priveste endometrul asa l-am avut si eu de 6mm,acum a venit randul meu sa-ti spun ca el mai creste pana duminica-nu ziceai tu ca creste cu 1mm pe zi?
Deci esti in carti-uff ale naibi griji
.O sa fie bine,ai sa vezi
Beatriz spune:
Sensibila - imi pare rau, sa nu te lasi!
Cosi - si eu am avut la ultima monitorizare 2 mari pe acelasi ovar, unul de 22, altul doar putin mai mic, de s-a mirat D. Dracea si m-a intrebat daca am luat medicatie de stimulare (bineinteles ca nu luasem nimic). Eu cred ca ni se trage de la stimularile trecute, nu vad nimic rau in asta. Cum am zis mai sus, aveam folicul de 22 nespart inca; am mai avut si in alte luni de ac dimensiune nepocniti.
Ramane ca tu sa te decizi si sa faci ce simti ca e mai bine pentru tine.
Dedus - daca nu iti vine, sa mai incerci un test maine, ar fi foarte buna o veste pozitiva!
Dankutza - sa ai spor cu aplicatia!
Crisas - tratamentul pt FIV difera, desi o parte din substantele active din medicamente pot coincide, difera si cantitativ si ca variatie de medicamente (exista protocoale: lung si scurt); teoretic el ar trebui adaptat/personalizat fiecarei femei in functie de analize si de raspunsul fiecareia in timpul tratamentului, practic nu orice clinica face asta. Daca doresti sa afli mai multe, gasesti info utile scrise in de catre fete la diversele subiecte dedicate FIV-ului si evident il poti intreba pe medicul tau, poti citi informatii de pe net.
Ruzu - astept vesti mari de la tine curand!
Bulinanico - bafta maxima maine!
toate fetele!
speranta2008 spune:
buna
vin si eu cu vesti
Cosicel, nu trebuie sa te scuzi,eu iti multumesc pentru bunavointa si incredere..Am fost miercuri la dna dr. Chiar mi-a placut tare mult, este calma si a vorbit foarte frumos cu mine....Chiar a luat tot dosarul la citit, a completat in fisa din calculator...totul a decurs super BINE...Chiar nu imi pare rau...Acum ce vom face :
- miercuri ma duc la CFR2 sa mai fac un HSG. eu am facut in anul 2008, la Elias HSG doar ca nu am poza. Ma duc sa ma fac unul sa vedem ce mai este pe acolo. La eco, nu s-a vazut ca trompa stg este "infundata", ceea ce a bucurat-o pe dr...A zis ca este un semn tare bun. Mi-a masurat endometru (eram in z2= 2mm), nu stiu daca este bun, dar m-a intrebat daca iau pastile....A vaZut niste foliculi, pe partea dreapta, ceea ce m-a bucurat pe mine...Luna asta prestez 

, deoarece pe partea dreapta NU am fost niciodata infundata![]()
- am stabilit cu dr sa le facem pe rand,...incercam IA cu stimulare (mi-a explicat ca imi cresc sansele de bb)....probabil luna viitoare...sper sa nu fie cazul
..asa sper eu...Visez in fiecare luna ca sunt 
Cosicel, iti voi tine pumnii duminica 
Intradevar mi-a spus si de Fiv, doar ca a inteles ca nu sunt pregatita nici macar psihic..nu a insistat...m-am bucurat ca mi-a dat sanse/sperante si cu IA...
Sensibila , poate vei avea vreo surpriza...cine stie...
In familia mea, sunt cazuri de cancer..am discutat si despre asta..dr mi-a recomandat niste analize, doar asa pentru a vedea daca exista posibilitate ca in viitorul apropiat sa fac cancer...Am apreciat-o pentru acest lucru.![]()
voi reveni cu detalii si dupa HSG....sper sa fie nedureros, asa ca data trecuta...![]()
In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
cosicel spune:
Ruzu - nu sunt f incantata de faptul ca-s mai multi! Nu sunt convinsa ca-s foliculi si nu chisturi! Da, endometrul o sa mai creasca, cel putin 2mm pana duminica, dar eu am avut 'bafta' sa fac 2IA mai tarziu decat ar fi trebuit, deci cu sanse 0... 

Beatriz - n-am avut niciodata bafta sa depasesc 20mm, deci nu prea cred ca acum voi face vreo exceptie! Dar intorcand problema pe toate fetele, e totusi singura varianta, poate ca totusi va fi al doilea in regula, si pana la sfarsit va fi cu happy end.
Speranta - ma bucur ca ti-a placut! Dar uite ce ciudatenie: pe mine ma stie de 2 luni, nu mi-a cerut nicio analiza (nici macar HSG), nu m-a 'bagat' in calculator.... Oare de ce???????????? Poate pt ca prima intrevedere a fost ceva de genul: 'stiti, am prolactina marita, e bine sa iau dostinex'? Oi avea mutra de femeie nesuferita care 'le stie' pe toate? 

Sensibila 

elena_june spune:
cosi, ce este cu tine iubita?tu care pana acum aveai sfaturi pentru noi toate si incurajari, ai cazut tocmai tu in butoiul cu pesimism?
duminica va fi totul bine! iar de martisor....surpriza.
eu am facut a treia IUI si astept, nu trag mari sperante, vom vedea.
tu faci pregnyl inainte?
pup
cosicel spune:
Da, Elena, fac pregnyl sambata! Am facut stocuri! ![]()
![]()
![]()
Ei, sincera sa fiu, nu-s pesimista, doar ca incerc sa evaluez corect situatia. 

Ai facut IA? Cand? Si nu spui nimic! 

Pai spune-ne tot! Ce foliculii, endometru, stimulare....
dedus75 spune:
cosicel
...ce-i cu strea asta pe tine?unde ti-e optimismul? o sa fie totul bine duminica , trebuie sa gandesti pozitiv...luna asta vei fi proaspata graviduta
..
ma intristezi
si eu ''saraca'' de mine astept in seara asta sau maine cel tarziu sa vina rusii

...sa treaca....si sa o luam de la capat asta dupa ce al meu sot isi va face o spermograma(noua si normala) sper eu
....uff...barbatii astia parca sunt

tre sa fie impinsi de la spate...vor copii dar dacase poate fara efort si repede...