INSEMINARE (32)
Raspunsuri - Pagina 14
M_Alexa spune:
Salutare fetele!
Cine ma ajuta si pe mine cu un tratament naturist pentru ovulatie si ingrosarea endometrului?
Asa cum am mai scris, dna doctor nu mi-a zis nimic de nici un tratament. Asteptam doar sa ovulez pe partea dreapata si facem IA. M-am cam speriat de ce am citit in postarile voastre!!! La toate monitorizarie pe care le-am facut pana acum mi s-a spus ca sunt in regula si foliculii si endometrul dar parca sunt prea mici fata de se spuneti voi pe forum.......
Ma ajutati?
Pupici la toate!
"Rasul este ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa iti vezi de drum"
evanescence spune:
dedus
Pana nu vezi rosu mai ai o sansa...iti tin pumnii sa fie totusi bine,si testul se face Dimineata cu prima urina e mai concentrata si in hormonul HCG .Seara nu prea are relevanta daca sarcina e asa micuta...
Fetele...mai aveti noutati??? Eu nu...stau ca pe ace pana in 20 cand voi face testul 
http://tt.lilypie.com/lHAMp2.png
evanescence spune:
Sensibila Hai cu un test pozitiv...
Ne mai invioram si noi...mai facem un chef 
http://tt.lilypie.com/lHAMp2.png
cosicel spune:
Alexa - aici m-ai prins! Nu ma pricep deloc la tratamente naturiste 

Din cate mi-am bagat nasu' zilele astea, se pare ca MACA ar ajuta la endometru, dar nu pot sa-ti spun prea multe!
Vezi ca-i un topic special in privinta produselor naturiste legate de stimulare...

ruzu30 spune:
Buna,
Dedus,mi-am adus aminte ca si tu ai luat utrogestan,dupa inseminare,spune-mi si mie tu din a cata zi ai luat si cate pastile pe zi,tot vaginal?Ai zis ca ti-a fost rau de la medicament sau de la faptul ca erai
?Poate atunci se prindea bebele de burtica si din cauza aia iti era rau,dar oricum spune-mi si mie ce sti despre utrogestan.Asteptam sa vi cu doua liniute

dedus75 spune:
cosicel merci de informatiile referitoare la medicamente...daca nu se intampla o sa merg sa le iau si incep alt tratament
evanescence, acum astep eu sa vi cu II
eu o sa te prind din urma luna viitoare
ruzu30, da, am luat utrogestan din prima seara ,cea cu inseminarea. medicul mi-a prescris 1/seara intravaginal si in conditiile in care voi ramane gravi , va trebui sa iau toata periioada de 9 luni
bulinanico79 spune:
Am venit si eu de la eco de z11...endometrul 10mm si foliculii au cresct toti in diverse stadii intre 8mm-16mm. Dr zicea ceva de o medie nu am inteles exact, si daca el a zis ca e bine nu am mai insistat. In seara asta pe la 12 fac Pregnyl-ul si facem inseminarea vineri. Doamne ajuta.
Nico
CrisaS spune:
Buna seara fetele..adica buna dimineata ..ca mai avetiputin si va treziti.Eu abia am ajuns de la munca.
Maine la 8 am programare asa cum v-am zis..o sa va spun si eu maine ce am facut ce mi-a facut!
Cosi..multumesc mult..ca esti atat de draguta, tu ai mereu o vorba buna pentru fiecare!

Ruzu , am citit ca ai facut inseminarea , ITI DORESC DIN TOATA INIMA MEA SA FI REUSIT SI SA SE PRINDA BEBE MIC!!! Si deasemenea multumesc si eu pentru urari!!! Sper sa fie bine si la mine.
Bulinanico..colega mea de la aspirante(parca asa e , nu?!!
)..nu stiu sigur daca imi va face eco..eu banuiesc doar..din ce mi-a zis am dedus ca vrea doar sange..sa ia..acuma nu stiu exact ce-mi va face oricum mi-e destul de greu sa comunic cu el..cand sant doar eu..eu vorbesc engleza dar na ca orice emigrant , cu accentul respectiv..nu stiu foarte multi termeni medicali..ii mai pocesc..el vorbeste o engleza perfecta si vorbeste foarte repede..ma rog m-oi descurca eu.
La FIV nici eu nu m-am gandit...sincer..eu tot sper sa se prinda natural(ce frumos e sa visezi cu ochii deschisi nu?) sau macar IA...de FIV mi-e groaza. Auziti dar tratamentul pentru FIV e diferit?
Intreb si eu ca-s pioniera in chestiile astea. La adoptat nici atat.Barbata-miu nici nu vrea sa auda.
Azi mi-a lipit plasturele..nu simt ceva anume..doar ca ma cam inteapa ovarul stang..Ar fi totusi ok sa-mi faca si o eco. Si sant foarte curioasa sa vad spermograma.
Cat despre foliculi..cand am facut eu monitorizare in 2007..in ziua 13 aveam un folicul de 17mm...mm, nu??:)) si in ziua 17 nu mai era acolo.Acum Dumnezeu mai stie!!!
Va pup va doresc o zi placuta maine..si abia astept sa veniti cu vesti..POZITIVE!
Crisa
http://tt.lilypie.com/IUu1m5.png
Nati spune:
M_Alexa, eu am luat tratament naturist si pot spune ca m-a ajutat.
Aici medici nu iti dau nimic ca stimulare la inseminare artificiala, se da numai daca se face FIV.
Nici macar injectia aia inainte de inseminare, sa declanseze ovulatia nu se face, cel putin la clinica unde am facut eu.
O ecografie cu vreo saptamana inainte de presupusa ovulatie, un test de sange, vii la inseminare,o faci si pleci acasa, si te mai cheama daca nu ai ramas.
Tratamentul l-am tinut din prima zi de august pana pe 18 septembrie, in 28 septembrie am facut inseminarea si pe 14 octombrie testul de sarcina arata II liniute.
La mine era problema ca foliculi nu depaseau 15-17mm si un mediu mai acid in vagin, monitorizare vreo 3 luni.
Asa.....tratamentul.
- tinctura de branca ursului(asta e progesteron) cate o lingurita de 3 ori pe zi inainte de masa cu vreo 15-20 de minute (din prima zi de ciclu pana cu vreo 2 zile inainte ovulatie, eu avand ciclu la 26-27 de zile, deci opream cam prin ziua 10-11)
- tinctura lemn dulce(asta e estrogen,ajuta la cresterea foliculilor)
o lingurita de 3 ori pe zi inainte de masa cu 15 minute.Luata pana in ziua ovulatiei.Daca ai chisturi pe ovare, noduli la sani sa nu iei, este foarte puternic estorgenic si accelereaza cresterea chisturilor, mare grija.
Eu pot sa zic ca am fost inconstienta, aveam un chist pe ovarul stang, si tot am luat, si culmea am ovulat exact pe stangul cu un folicul baban, chistul a disparut.Dar a fost balanta intre tinctura asta si Mastodynonul, zic eu, da cine stie.
- Maca (asta e pt ingrosarea endometrului), eu aici nu am avut pastile, am luat cate un plic de 3 ori pe zi, plicul amea 2000mg. Luata pana cu vreo saptamana inainte de ciclul urmator.
- Mastodynon ( asta e pt a tine prolactina in cote normale, e bun si pt chisturi,noduli), 30 picaturi de 3 ori pe zi inainte de masa cu 15 minute.
-o pastila de ulei de peste pe zi.
-ulei de catina, cate o lingurita de 3 ori pe zi, inainte de masa 15 min.
Am taiat dulciurile considerabil, am baut multe sucuri naturale din legume, fructe.
Ce nu am putut taia au fost tigarile si cafeaua, astea ma mai tineau cat de cat calma, ca deja eram la limita rabdarii.
Si nu m-am ingrasat dupa tratamentul luat.
cam asta am luat eu ca tratament naturist.
Sper sa te ajute, tu iti cunostii organismul cel mai bine, da cautare pe net despre produsele mentionate mai sus, citeste si vezi daca esti ok cu ele.
Doamne ajuta si sa vina bebe cat mai repede.
P.S- nu stiu daca ai facut testul ala sa vezi permeabilitatea trompelor uterine, asta a fost primul lucru pe care m-a intrebat medicul aici.
Eu facusem in tara testul asta, trompele erau ok.
Mami de Matei
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
sensibila spune:
Buna fetele !
Nu am vesti deloc bune
Desi totul parea in regula si Cm imi intarziase 2 zile, aseara mi-a curs ceva maroniu niste pete mici iar spre dimineata a devenit ceva rosu destul de abundent. Deci nu am mai facut test azi si nici nu mai am de ce sa il fac. O sa reiau SIOFORul o pastila de 1000 mg pe zi - jumate dim, jumate seara si OVAMIT din ziua 3 jumatate de pastila seara la aceeasi ora timp de 10 zile. O sa vb cu Moisa sa ma duc sa fac HSG pe care nu mi l-a dat Bucur sa il fac si sa vedem ce facem.
Cam astea sunt. Inca nu imi vine sa cred ca mi-a venit CM si ca nu e sarcina.
In fine pup si sa aveti voi mai mult spor.
In asteptarea unui bebel ....