INSEMINARE (32)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Si eu cred ca-i cam mic, imi amintesc ca de obicei, depasea 5,5mm in z9. Asa ca voi face cum cred eu ca-i mai bine, altfel iar ajung in z14 cu e=6mm!

Dar hai sa-ti spun ceva: mi s-a parut ca dr nu era prea interesata de inseminari, procuparea era catre FIV-uri. Adica, sincera sa fiu, ma asteptam sa spuna ca ar tb sa incercam ceva pt endometru, eu am insistat dar mi-a zis ca e prea tarziu pt estrofem, si ca e normala dimensiunea asta.

In rest, tinanad cont de faptul ca lipsise 3 sapt, era coada...deja se intarziase cu peste 40 de minute!
Sa inteleg ca vei face inseminare luna asta? Cam cand ar fi perioada? Poate ne vedem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

Cosicel Bafta muuuulta multa sa ai....tinem pumnii sa creasca frumos foliculul si sa poti face vineri IA

http://tt.lilypie.com/lHAMp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

cosicel,e f important ca endometrul sa fie peste 9mm la IA
am citit la un sub ca dr din Ungaria dadeau pt endometru ginseng + roiall jelly /1 filoa pe zi dimineata pe stomagul gol urmata de un pahar cu apa plata pe toata perioada stimularii.

si eu stau c-am potrivit cu endometrul dar la ultima IA am luat upsarin ,vit e si omega 3 si a fost ok ,adik in z11 endometru de 8,5mm
am mai auzit fete care au luat l_arginina de la Solari (e naturista)si au avut rezultat bun,dar asta mi-e cam frica sa o incerc...
la inseminarea care o voi face curand voi incerca cu ginseng + roiall jelly
succes ,iti doresc foliculi grasi si endometru cit mai gros...si sa auzim de gravidutza

bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Vazut modificarile, multumesc.

Era mai putin important pentru mine cat pentru viitoarele candidate la IA.
Te duci cu mana goala la spital crezand ca e totul gratis si te trezesti ca iti cer aia bani.
Asa macar sti.

Cosicel, asta ii ziceam si sotului.
Mi-am facut programare la eco morfo-fetala de trim II...deci 6 luni...si e in mai putin de o luna.
La inceput cand vorbeau alte fete de aceste ecografii raspunsul meu era...sa ajungem noi acolo...
Si acum suntem aproape.

Nu zic ca nu sunt si acum speriata de bombe.
Am racit si tusesc rau si ma tot gandesc sa nu-i fac rau lui bebe, sa nu se intareasca burtica, sa nu sara cerclajul.
E o invalmasala in capul meu......
Cred ca nu ma potolesc decat cand l-oi vedea sanatos si voinic in bratele mele.

Voi sa fiti optimiste ca in curand numarati si voi lunile pana la ecografii morfo-fetale.

NIci nu mai conteaza ca mie mi-a iesit din prima incercare si nu stiu cui din a zecea, important este rezultatul....sa fie sanatos si mancacios.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica 19+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

cosicel-sunt banii tai si nervii tai,daca crezi ca merita sa faci inseminarea luna asta fa-o!daca nu,mai bine mai lasa o luna,si fa un tratament de stimulare...eu vineri aflu ce folicul am,vreau sa am macar doi,cu unul nu merg pt ca stiu ce va iesi,zero la mine...si eu sunt f tensionata sa fac cat mai curand inseminarea,dar trebuie sa ma gandesc bine ce fac,ca nu e chiar ieftin si mai sunt si nervii mei care ma vor lasa daca nu raman curand...in rest toate bune si frumoase...daca am foliculi cred ca in jur de19-20 feb voi fi in Buc pt procedura.Poate te vad candva,sper sa fii graviduta fff curand!te rog grabeste-te plsss!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna
vreau sa fac si eu inseminare..deocamdata este parerea mea..maine ma duc la dr Anca Gherasie..dar as vrea sa stiu daca am o trompa infundata si endometrioza-rezolvata chirurgical- exista un minim de sanse sa imi faca IA?
Poate mai este cineva pe ac subiect cu probleme identice cu ale mele si imi da un sfat..va rog

In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dedus75 spune:

seara buna fetelor, unteti acasa?uffff unde ati disparut toate?
de maine incep sa numar invers...3..2..1si...sper sa fie II !!!!! daca nu...mai incercam si pana la urma va fi bine cu voia lui dumnezeu....doara toate o sa fim gravi anul acesta...nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Buna seara!

Cosi - pana vineri este timp sa iti creasca endometrul. Faci o echo inainte joi sau vineri? Eu astept sa imi vina cam pe luni (sau sa nu) si pe la sfarsitul lui feb fac IA. Nu am emotii, ca nu e inca momentul. Iti dau un PM
Speranta2008 - doctora iti va spune maine daca ai sanse sau nu cu IA
Dedus - maine e ziua pt test? Iti tinem pumnii
Sensibila - cum stai cu simptome/ semne? Cand faci test?

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dedus75 spune:

neata fetelepoftiti la !!!! trezirea ca e dimineata!!!!

daca totul e ok, si nu vin....rusii vineri fac testul!!!!
va pup pe toate , sa aveti o zi frumoasa si plina de impliniri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Buna dimineatza!

Dedus, unde esti? Te stiu matinala, azi vrei sa lenevesti putin?
Speranta - de unde pana ieri eram incantata de dr, aseara am pus lucrurile cap la cap si nu ti-o mai recomand din toata inima! Nu cred ca nu-i un medic bun, poate c-a avut ieri o zi super incarcata, dar gandind la rece, n-am nicio sansa sa-mi reuseasca inseminarea cat timp endometrul e sub limita. Si, chiar e sub limita!
Bine, asta e problema mea, din cate imi amintesc tu azi mergi la consultatie si abia astept pareri!

Beatriz - incep sa ma gandesc din ce in ce mai mult la o alta varianta!

Raluca - n-o sa fac nicio inseminare cat timp nu ajung la E=8mm, m-am saturat de esecuri.

Sensibila - ma mananca degetele s-o sun pe dr Moisa! Pana la final, n-am nimic de pierdut, nu?

Mergi la inceput