INSEMINARE (32)
Raspunsuri - Pagina 10
CrisaS spune:
Buna dimineata, la mine e abia dimineata.
Se pare ca e mult mai ieftin acolo..decat aici:), sensibila..vb de pregnyl..aici ce folos ca se gasesc de toate si sant scumpe ca naiba:(( ma refer la medicamente.Un om care nu are insurance..e nenorocit.
Fetelor..la spermograma cum tre sa fie spermatozoizii????
La al meu la cea de acum 2 ani au fost 25 de milioane...ne-au zis ca sint la limita minima.
Acum o sa vad joi care e rezultatul:)
Am niste emotii fetelor...si sant si intoarsa cu curu in sus..ca am visat ca alaptam:(( O fi bine, nu o fi? Eu cred in vise.
Si burta ma doare...simt ca-mi plezneste...bolboroseste...m-am costipat:(( ovarele mele joaca forbal...vai de viata mea:)
Va pup fetelor..si succes celor care asteapta doua liniute.
Crisa
http://tt.lilypie.com/IUu1m5.png
Rallu spune:
Buna seara fetelor,
Recunosc ca trec mai rar pe aici dar totusi nu-mi vine sa ma despart de unul din subiectele la care eram si eu foarte activa acum 4-5 luni.
Totusi, nu prea m-am mai uitat pe prima pagina asa ca doar in seara asta am constatat ca eu as face acolo cateva modificari (din experienta personala):
1. la Giulesti nu sunt numai astia doctorii care fac IA. Eu am facut IA cu d-na dr. Ranga Mirela si sunt foarte multumita de rezultat ... si ea la fel ![]()
2. nu este adevarat ca monitorizarile nu costa nimic (tot de Giulesti vorbesc).
Oficial fiecare ecografie, la o femeie care nu este gravida ci doar are probleme de fertilitate, se plateste. Pret standard 100 lei (cu chitanta).
Asta pentru ca statul nu deconteaza nimic din tratamentul pentru infertilitate.
E adevarat ca daca faci mai multe ecografii (ca pt. monitorizare) poti sa mai scapi fara sa platesti cate una, dar in mod normal te taxeaza de fiecare data.
Cam atat, pentru moment.
As mai putea spune si ca Pregnylul, atunci cand se gasea pt. ca acum nu mai stiu costa 20 lei si cine a dat mai mult pe el (cumparandu-l din spital) poate fi sigur ca a fost taxat de intermediar.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica 19+

Asa arat eu acum
cosicel spune:
Buna!!!!!!!
Gata, am aparut si eu! Am fost la monito azi dimineatza, si e cum ma asteptam: un folicul de 12mm pe ovarul drept (in fiecare luna doar pe ovarul asta apare!) si un endometru de 3,5mm. Dr spune ca-i normala dimensiunea asta, raportata la folicul, dar o sa ma ung cu Oestrogel si-o sa mai pun si Viviflor!
Urmatoarea intalnire e joi!
Rallu - am adaugat pe prima pagina, multumesc mult ca mi-ai spus! Iti vine sa crezi c-ai ajuns la jumatatea sarcinii? 
sensibila spune:
dedus75 - multumim de cafeluta .......... f bunaaaaaaaa . Ce faci tu ?
Cosicel - si folicul si endometru vor fi la cote inalte la urmatoarea monitorizare, numai bune pentru inseminare si pentru bebelul ce o sa apara luna asta ! 

Aoleu am pus 3 ? 
![]()
In asteptarea unui bebel ....
dedus75 spune:
sensibila- eu ca de obicei la munca, incerc sa fiu optimista
mai am de asteptat 4 zile
adevarul este ca acum parca mi-e frica sa aflu rezultatul
....nu stiu de ce
oricum indiferent de rezultat o sa fie bine pana la urma urmei....pentru toate dintre noi,ca doara anul asta tre sa ne gravidim toate
cosicel spune:
Raluca - e z10. Probabil ca luna asta voi ovula ca o persoana normala, in z14 (adica vineri) ca altfel intru in contratimp, si adio IA luna asta! Sambata si duminica n-am cum sa fac inseminare (nu's in Bucuresti si nici n-am cum sa aman), asa ca nu-mi ramane sa sper decat sa joi voi avea un folicul civilizat de 18mm, voi face pregnyl si vineri... inseminare. Daca nu, o lasam pt luna viitoare, si-o sa-mi spun, la fel ca Beatriz, ca nu vreau bebe scorpion! ![]()
![]()
![]()
Tu, cum stai?
Dedus, Sensibila in cateva zile va trec la reusite, da? 
Oare ce face Korina?
raluca30 spune:
cosicel-pt z10 e cam mic endometrul ,zic eu,foliculul sigur creste pana la 18mm,da-te cu oestrogel sa ajuti endometrul.Despre zodii am renuntat sa-mi bat capul,as fi vrut leu, fecioara,dar acum mi-e indiferent,copil sa am,zodia nu mai conteaza(daca e sa raman anul asta o sa fie in zodia boului la chinezi
,sper sa nu fie bou in viata,educatia cred ca o sa conteze)..
eu pana vineri nu stiu cum stau cu foliculii,astept,astept...in rest va citesc pe voi poate aduceti vreuna vreo veste buna![]()
pe toate