Criza financiara...la serviciu
Raspunsuri - Pagina 7
valentinag spune:
Noua ne-au taiat bonurile,ne-au taiat din salariu,sambetele si duminicile care le veneam,ni le plateau,acum ne dau zile libere,pe care oricum nu ai cand sa le iei,ca tre sa fi prezent tot timpul
La sot,nu e vorba de dat afara,doar ca le-au taiat din bani,3 mil jumate!
Pe tata l-au pus sa semneze o foaie cum ca ii reduce salariu cu 6 mil pentru 6 luni si daca compania o sa-si revina,ii da inapoi,daca nu,inca 6 luni.
Cumnatului meu i-au redus salariul cu 5 mil,nu se stie pentru cat timp.
2 dintre prietenii nostri isi cauta de munca de 8 luni,au fost la cateva interviuri,dar nimic...
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
anda16 spune:
Sotul meu a fost anuntat ca numai pana in Decembrie va mai avea norma intreaga, re reduc normele de lucru si respectiv salariul. Eu sunt bugetara si am intrat in concediu crestere copil 85 % din salariu.
anda.r
crinuta spune:
Si la mine s-a intamplat inevitabilul, dar eu oricum as fi plecat, deoarece nu doresc sa lucrez pentru altii, ci doresc sa lucrez de acasa, in conditiile dorite de mine.
De asemenea imi aleg singura colaboratorii.
Nu se compara.
Deja castig aproape salariul de la fostul servici ( si era mare), lucrand jumatate din timp...
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC
www.tratamente-nutritie.ro/" target="_blank">Pentru sanatatea ta
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta
aissa spune:
La noi deocamdata au "disparut" urmatoarele:
- abonamentul medical (au ramas doar 2-3 cabinete la care am o consultatie/an gratuita)
- bonusul anual
- primele de Craciun (cel trecut, nu am luat nimic) si de Paste
- de Craciun s-a organizat petrecere pt copii ca in fiecare an dar cadoul l-am adus de acasa
- restrictie totala la net si la telefoane (adica nu putem suna nici fix/fix, nu putem intra pe net decat strict pe anumite pagini legate de job, nu putem da mailuri de la munca decat legate de job - sunt citite oricum)
Au aparut insa multe sarcini noi, cum pleaca cineva (eu estimez 2009-2010 ca vor fi ani cu boom de nasteri pt ca la noi e avalansa de gravide) se redistribuie sarcinile, nu poti misca in front si nu poi comenta ca te zboara. Caz concret in dec o colega a "ciripit" ceva aiurea pe mailul de la munca si a fost pusa sa isi dea demisia.
Ma simt ca la puscarie si totusi....e o banca...
La sot stau cu securea deasupra capului sa vad cand si cat ii taie din sporuri ... deocamdata a luat salariul intreg
Ramonika spune:
Doamne fereste, ma ingrozesc cand citesc.
si nu ma indoiesc ca multi dintre cei afectati au rate la banca. cum le vor mai putea plati?
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Cokk spune:
Criza se simte si-n Moldova..Onesti... Darmanesti. Eu lucrez la o firma in Onesti, fac naveta 70 km(dus-intors).Darmanestiul e mort de cand s-a inchis Rafinaria si asa ajungem sa fim pe drum toata ziua.Firma e de constructii si nu prea sunt lucrari..e greu cu salariile .Nu cred ca va fi mai bine...
Mama_Soranei spune:
Am multi prieteni care lucreaza in turism, imobiliare si in banca. Din ce in ce mai multe povesti aud despre restructurari de posturi, micsorari de salarii, etc.
Sper sa nu trec prin asa ceva, avand in vedere ca am un copil pe care trebui sa il cresc.
Deocamdata la noi au taiat bonusile de masa si primele.
ingridnen spune:
La noi s-au inghetat salariile... dar asta mi se pare nesemnificativ acum cand citesc ce patesc ceilalti.
Parca totusi merge mai bine treaba, s-a mai relansat productia auto si noi avem multi clienti care sant subfurnizori auto... Doamne-ajuta !
La sotzul e mai putin bine, ei sant legati de constructii si cum aici nu misca nimic...
Ingrid si Cristi 6 ani
ellinia spune:
Se vede vreo imbunatatire pe la voi pe la serviciu? As vrea sa cred ca asta este apogeul, ca mai rau de atat nu se poate...
albinutza spune:
Din pacate pentru mine, din cauza crizei economice de la 01.07 voi fi somera
Sunt extrem de speriata de ceea ce v-a urma avand in vedere ca am 2 copii de crescut si nici varsta nu ma avantajeaza pentru a gasi ceva de lucru.Din ce m-am uitat prin ziare la oferte de munca putine firme sunt care mai dau anunturi de angajare.
Deci...la mine criza se simte din plin.