Criza financiara...la serviciu
Raspunsuri - Pagina 6
diuna spune:
SOS, criza loveste si la noi! Companie farmaceutica importanta face disponibilizari la toate nivelele. Sa-mi tineti pumnii!
ruxandra_sb spune:
pt urmatoarele 3 luni tre sa ne luam cate o zi CFP
azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma
de M (7) si G (2)
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
gabitza02 spune:
Si la noi este nasoala situatia.Lucrez in domeniul bancar si nu va pot descrie la ce stres suntem supusi. Im afara faptului ca au schimbat in asa fel grila de bonusare incat nimeni nu mai ia nimic , adica am ramas decat cu partea fixa, mai fac si tot felul de amenintari asupra noastra precum noi am fi cei vinovati ca nu se mai fac credite si ca nu mai mergem bine.
Legat de demisia cu acordul ambelor parti s-a intamplat si la noi cu 3 colege care chipurile nu au iesit bine in urma "analizei activitatii". una dintre colege a refuzat si i s-a spus ca o va trimite in tara si asa ca nnu a mai vaut de ales si si-a dat o.
cait spune:
Gabi si in domeniul bancar sunt probleme pe acolo?Si eu care vroiam sa ma intorc?Si inca o intrebare aveti targeturi doar pentru credite sau si pentru alte produse?
Merci mult de raspuns.
Cait
Home is where heart is...
arinaa spune:
gabitza ceea ce zici tu imi suna tare cunoscut....acelasi lucru se intampla si la noi....cred ca lucram in aceeasi banca.am incercat sa-ti trimit pm dar nu ai casuta activata
Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png
nona_denis spune:
Si din categoria cel mai nesimtit patron din Romania:
Raspuns la rugamintea angajatilor de a primii salariul ( care trebuia primit in urma cu sase zile):
Care vrea bani sa vina la mine sa le dau. O sa ma scarman in "fund" si o sa le dau, dar sa vina cu demisia in mana.
Mentionez ca am inlocuit un cuvant care suna mai urat cu
cuvantul "fund".
Face parte din categoria criza financiara sau nesimtirea umana?
Ajutati-l pe Mihaita:
http://paul-mihaita.blogspot.com
Ilena spune:
Buuuun...Acum o saptamana am aflat ca firma sotului nu va mai plati angajatii, nu mai au bani...
De o sapt cauta de lucru si a primit doar 2 telefoane din care nu s-a concretizat nimic. Ce ne facem? Unde poate sa mai caute?
7 ani a lucrat pe consultanta proiecte, dar poate face orice altceva...Intrebarea e CE?
ellinia spune:
Probleme sunt peste tot, nu stiu ce o sa facem, unde o sa ne ducem, unde o sa muncim. Stiu atatea firme care se inchid si ma doare sufletul, oamenii aia au muncit, si-au pus case gaj, au sperat intr-un viitor mai bun si acum ajung sa-si piarda case, masini, etc.
Sunt foarte pesimista de cateva zile, ma gandesc ca ne asteapta ce e mai rau... Si aseara l-am auzit pe Mugur Isarescu zicand ca , "criza e in capul nostru" ... cu atatia someri chiar e in capul nostru.
Unde or sa se duca atatia oameni, unde o sa munceasca?
Mi-e scarba cand ma gandesc ca astia au inceput sa-si faca campanie electorala si iar o sa inceapa sa promita marea si sarea si cei multi or sa puna botul si o sa-i voteze si iar o luam de la capat.