Aspirante optimiste >20 ani (389)
Raspunsuri - Pagina 7
bebitza_mea spune:
fetelor asa eram si eu cu am astptat sa treaca 16 zile pana acolo am ajuns ca nu am mai putut astepta si mi am facut test de sarcina (prinsesem ovulatia cu teste de ovulatie)si a iesit negati si mia venit si menstruatia in aceeasi zi deci imaginativa cum am fost sambata si duminica terminata
nu mai stiam ce e cu mine 
infine cam asa ma simteam.Mam adunat si mi am dat seama ca nu are rost sa raman asa ca tot mie imi fac rau si mam calmat acum sunt foarte linistita si impacata si nici macar nu am mai plans a trecut o saptamana
deci nici nu ma mai recunosc.In alea doua saptamani am fost la pamant treceau as ade greu timpul.
Asa ca aveti rabdare fetelor si va urez II LINII MARII
la toate
UV felicitari si din partea mea sarcina usoara 

moni_k spune:
Uve felicitari pt sarcina!

Cred ca trebuie sa iti pui la semnatura
+5, nu? Ai multa treaba de facut, insa e placuta
, mai mult ca sigur: sa iti calculezi DNP-ul, sa vezi la ce odisee te incadrezi, nu?
Moni
Te asteptam cu drag
http://community.webshots.com/album/569950095pHmYNl
uve_got_mail spune:
Multumesc, Gaby!
Multa bafta, acum e perioada grea de asteptare, daca trec vreo doua zile, bagi testul si vezi cum stau treburile...![]()
uve_got_mail spune:
Multumesc, Monik,
se va naste in jur de 10 octombrie...![]()
Se zice ca poarta noroc sa fii nasica de baietel, asa ca poate e un semn bun!![]()
![]()

moni_k spune:
Sper sa imi poarte noroc,eu sa ii port lui si sa avem o legatura stransa toata viata... Imi este atat de drag de el
.
Moni
Te asteptam cu drag
http://community.webshots.com/album/569950095pHmYNl
uve_got_mail spune:
Bebita, mie mi s-a intamplat ceva ciudat luna trecuta la ovulatie, am mai povestit eu, am facut test de ovulatie super pozitiv pe 16 seara-nu ma asteptam sa ovulez atunci-si am incercat sa fructificam momentul-si au inceput sa sune telefoanele, aproape ca a intrat musafirul pe care il aveam peste noi-asa ca am lasat-o balta si deabia urmatoarea zi dupa amiaza am ramas singuri sa
. Dimineata imi luasem temperatura si era mica, asa ca m-am gandit ca mai e o sansa. Si s-a intamplat minunea - o singura data neprotejat pe luna si e de-ajuns daca e sa fie...
Fii increzatoare ca atunci cand trebuie va veni si
gaby76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui uve_got_mail Multumesc, Gaby! Multa bafta, acum e perioada grea de asteptare, daca trec vreo doua zile, bagi testul si vezi cum stau treburile... |
Tare mi-e ca nu trec de zilele alea

dar nu pricep ce-i cu scurgerea asta bej (de fapt e mai mult in interior si o am de ieri) si acum (bineinteles ca merg la baie din zece in zece min.) a mai aparut o chestie pe slip ca o picatura de apa cu marginile putin inchise la culoare. Vai, ce nu-mi plac chestiile astea incerte!!! Si daca mai vad si vreun test negativ camasa de fortza scrie pe mine!!!!

http://mt.lilypie.com/sjVFp2.png
Pozici din tinereti
uve_got_mail spune:
Mie asa mi se intampla inainte sa imi vina, dar poate fii semn si de altceva...din pacate nu poti decat sa astepti in momentul asta
floricik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui uve_got_mail Bebita, mie mi s-a intamplat ceva ciudat luna trecuta la ovulatie, am mai povestit eu, am facut test de ovulatie super pozitiv pe 16 seara-nu ma asteptam sa ovulez atunci-si am incercat sa fructificam momentul-si au inceput sa sune telefoanele, aproape ca a intrat musafirul pe care il aveam peste noi-asa ca am lasat-o balta si deabia urmatoarea zi dupa amiaza am ramas singuri sa . Dimineata imi luasem temperatura si era mica, asa ca m-am gandit ca mai e o sansa. Si s-a intamplat minunea - o singura data neprotejat pe luna si e de-ajuns daca e sa fie...Fii increzatoare ca atunci cand trebuie va veni si ![]() |
Uve, deci tu zici sa prestam imediat ce iese testul de ovulatie pozitiv. Gata, am bagat la cap
pt tine si bb.http://tt.lilypie.com/dT1pp2.png
anaxena spune:
fetelor sa avetzi multa bafta si incredere in voi
tare drag imi e sa mai citesc ce mai e pe la aspirante...cea mai frumoasa perioada!!!
sa va dea DD numai II si sarcini ushoare si nashteri ushoare si bebei cuminti
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii